искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Профессии
Кухня и приборы
Бытовая техника
Магазин
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 82 моделей:
| шпион Сбросить все
Шпигунська іграшка SPY X Мініатюрний підслуховуючий пристрій (AM10125)
Шпигунська іграшка Spy X Секретна ручка (AM10126)
Шпигунська іграшка SPY X Кишеньковий підслуховуючий пристрій (AM10048)
Шпигунська іграшка SPY X Датчик руху (AM10041)
Шпигунська іграшка Spy X Бінокль нічного бачення (AM10399)
Шпигунська іграшка Spy X Рація, 2 шт. (AM10526)
Окуляри нічного бачення з LED-підсвіткою Spy X (АМ10533)
Шпигунська іграшка SPY X Окуляри нічного бачення (AM10400S)
Шпигунські годинники-рації Spy X, 2 шт. (AM10538)
Мініатюрний підслуховуючий пристій Atomic Monkey Spy X (AM10125) AM10125
Гра в секретних агентів буде ще цікавішою та реалістичнішою, якщо у тебе буде все необхідне обладнання для швидкого виявлення злочинців. Дивись – це мініатюрний підслуховуючий пристрій Spy X, за допомогою якого ти можеш безпечно дізнатися будь-яку інформацію та залишитися непоміченим. Іграшка оснащена приймачем для сприйняття звуку на відстані та динаміком для передачі отриманої інформації. Зручна кліпса допоможе непомітно закріпити пристрій на вусі. Компактні розміри дозволяють швидко заховати обладнання. Для безперебійної роботи необхідна одна батарейка (у комплекті). Рекомендований вік – від 6 років.
Кишеньковий підслуховуючий пристрій Atomic Monkey Spy X (AM10048) AM10048
Якщо ти любиш грати в секретних агентів і таємних шпигунів, то без спеціального обладнання тобі не обійтися. Пропонуємо твоїй увазі цікаву й дуже корисну річ – кишеньковий підслуховуючий пристрій Spy X. Дійсно, підслуховувати – не дуже добре, але для важливої справи в пошуках злочинців – навіть потрібно. Виріб дозволяє почути інформацію на відстані до 10 метрів. Зручний затиск звільнить твої руки, а пристрій можна закріпити на будь-яку деталь одягу. Непомітний навушник дозволить стежити за злочинцем навіть на близькій відстані. Для роботи пристрою знадобитися одна батарейка, представлена в комплекті. Рекомендований вік – від 6 років.
Інтерактивна іграшка Atomic Monkey Spy X Шпигунський датчик руху (AM10041)
У всьому світі діти обожнюють грати в шпигунів і секретних агентів. Пропонуємо тобі гарненько підготуватися до гри. Адже з унікальним датчиком руху Spy X ти запросто знайдеш будь-якого злочинця та хулігана. Гра прекрасно розвиває логічне мислення. Для роботи датчика необхідні три батарейки ААА (не входять до комплекту). Рекомендовано дітям від 6 років.
Шпигунська ручка Atomic Monkey Spy X (AM10126) AM10126
Таємні послання завжди необхідні в роботі секретного агента. Звичайно, ти можеш використовувати спеціальний шифр, але ручка з невидимим чорнилом значно надійніша. Представляємо тобі новинку – шпигунську ручку Spy X, яка не підведе у відповідальній справі.
Шпигунський бінокль Atomic Monkey Spy X (AM10399) AM10399
Бінокль дозволить вести стеження в будь-який час доби. Він оснащений двома режимами світла – червоним для маскування та білим – для підсвічування об'єктів на відстані до 7 метрів. Відрегулювати чіткість зображення допоможе спеціальне коліщатко. Для безперебійної роботи пристрою необхідні 2 батарейки типу ААА (не входять до комплекту). Рекомендований вік – від 6 років.
Рольовий набір Atomic Monkey Spy X Шпигунські рації (AM10526) AM10526
​Окуляри нічного бачення Atomic Monkey Spy X з LED підсвіткою (AM10533) AM
Окуляри нічного бачення Atomic Monkey Spy X з LED підсвіткою для спостереження в темряві! Ви можете побачити об'єкти на відстані до 4,5 метрів! Це високотехнологічний пристрій, що надсилає сигнали в темряві за допомогою білих, зелених та червоних променів. Це дозволяє бачити в темряві та спілкуватися з іншими агентами. Якщо увімкнути одночасно червоний і зелений світлодіод, утвориться жовтий сигнал. Окуляри нічного бачення з LED-підсвіткою — це просто знахідка для юних секретних агентів. Тепер ігри в супергероїв стануть ще цікавішими! Живлення: для роботи іграшки потрібні 2 батарейки LR44 (входять до комплекту). Іграшка рекомендована для дітей віком від 6-ти років.
Окуляри нічного бачення Atomic Monkey Spy X (AM10400S) AM10400S
Ігровий набір Atomic Monkey Spy X Шпигунські годинники-рації (AM10538) AM1
Ігровий набір Atomic Monkey Spy X Шпигунські годинники-рації — чудовий подарунок для маленьких дослідників! В наборі 2 рації, що замасковані під цифрові годинники! Ці гаджети мають круті функції: - дозволяють спілкуватися під час руху; - можуть надсилати та приймати сигнали кодів Морзе; - мають відкидний захисний екран; - є кнопка «говори», динамік та мікрофон; - вбудована антена, що дозволяє спілкуватися на відстані до 60 метрів. Це, беззаперечно, найкращий девайс для юних спецагентів! Живлення: для роботи потребують по 3 батарейки LR44 у кожен годинник (входять в комплект). Рекомендовано для дітей від 6-ти років.
Шпигунська іграшка Spy X міні-ліхтарик (AM10124)
Мініатюрний підслуховувальний пристрій Spy X (AM10125) (840685101254)
Шпигунська ручка Spy X (AM10126) (840685101261)
Мініатюрний підслуховуючий пристрій Atomic Monkey Spy X AM10125
Мініатюрний підслуховуючий пристрій Atomic Monkey Spy X AM10125
Кишеньковий підслуховувальний пристрій Spy X (AM10048) (840685100486)
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на детские наборы для игр. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить детский набор для игры в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на детские наборы для игр. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История