искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Сезонность
Тип
Объем
Температура замерзания
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 324 моделей:
| 5 л Сбросить все
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Cherry -19°С 5л. (AD0142
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Cherry -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Lime -19°С 5л. (AD0139)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Lime-19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Peach -19°С 5л. (AD0141)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх протиожеледних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Peach -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Bubble Gum -19°С 5л. (AD
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх антигололедних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Bubble Gum -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач скла Auto Drive Зимовий Winter Screen Wash Sport -19°С 5л. (AD0140)
Готова рідина для застосування в системах омивача в холодну пору року. Призначена для ефективного очищення скла і фар головного світла від снігу, дорожніх антигололедних засобів, солі, сажі, бруду і безлічі інших, завдяки спеціальним активним миючим речовинам. Знижує тертя двірників об лобове скло і гарантує їх плавне ковзання, зменшуючи знос і продовжуючи термін служби. Також, засіб Winter Screen Wash Sport -19°C  5л надійно захищає гумки склоочисників і ущільнювачі лобового скла від промерзання і розтріскування. Самостійно висихає, не залишаючи після себе розводів, плям або відблисків, забезпечуючи виняткову чистоту і прозорість скла для комфортного і безпечного пересування на автомобілі. Універсально підходить для легкового і вантажного автотранспорту, а також автобусів, будівельної і спецтехніки. Переваги: Володіє приємним ароматом. Ефективно очищає скло від всіх забруднень, що з'являються при експлуатації автомобіля в зимовий період. Гарантує відмінну прозорість скла - не залишає після мийки розводи, плями і відблиски. Зберігає свою плинність при температурах до -19 °C. Нейтральний по відношенню до лакофарбового шару, гумових і пластмасових елементах. Не потребує розведення перед використанням.
Омивач автомобільний Alpine Frostschutz Scheibenklar (-30C) 5л (1245-5) 12
готова, 5 л, зима, -30°C, цитрусовий
VERYLUBE Омивач автомобільний VERYLUBE Червоний пінгвін до -22 С "ЗИМА" 5
+ 12 грн бонус, готова, 5 л, зима, -22°C, зимова свіжість
Michelin Омивач автомобільний Michelin Winter Screen Wash RTU Lemon Scent
+ 15 грн бонус, готова, 5 л, зима, -20°C, лимон
Alpine Омивач автомобільний Alpine концентрат Frostschutz Scheibenklar (-8
+ 9 грн бонус, концентрат, 5 л, зима, -80°C, цитрусовий
BARDAHL Омивач автомобільний BARDAHL - 45C LAVE GLACE CONCENTRE 5л (4512)
+ 22 грн бонус, концентрат, 5 л, всесезонний, -45°C, зимова свіжість
AD Омивач автомобільний AD SCREENWASH -80C 5л (SCREENWASH -80 5L) SCREENWA
+ 21 грн бонус, концентрат, 5 л, зима, -80°C, без запаху
Омивач скла літній ADWA 5 л
Країна виробництва: Україна; Об'єм: 5 л; Бренд: ADWA; Сезон: Літо; Запах: Ароматизований
Очисник скла Ekokemika Pro Line Glass 1:3, 5 л (780392)
Очисник скла Sonax Clear Glass Лимон, 5 л
Очищувач плям від комах Sonax Profi Line, 5 л
Омыватель MPM летний (5л.) 74005
Омивач скла зимовий AND диня, 5L (-22) 20096007
Омыватель MPM зимний -12С (5л.) 85005BG
Омыватель MPM зимний -22С (5л.) 85005
Концентрат омывателя MPM зимний -45С (5л.) 84005
Омыватель стекла зимний Wynns SUPER CONCENTRATE SCREENWASH - 70С (5л.) 773
Омивач Oil Right для скла літній Apple 5л (4802630)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Омивач Аляsка для скла літній Ягода 5л (4802608229)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Омивач Oil Right зимовий -20°С OilRight Цитрусовий 5л (48021251321)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   14  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на жидкость стеклоомывателя. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить жидкость стеклоомывателя в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на жидкость стеклоомывателя. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История