искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Объем
Очистить параметры подбора

Каталог /

Автошампуни для ручной мойки

Выводить
Размер картинок
Выбрано 823 моделей:
| для ручной мойки Сбросить все
Автошампунь Turtle Wax ZIP WAX 500мол. (52891) 5010322779961
Автошампунь з воском Карнауба Turtle Wax Zip Wax безапеляційно та безпечно розчиняє стійкі плями та забруднення та змивається без плям навіть на склі. Інноваційні активні мийні компоненти створюють густу та стабільну піну, що забезпечує гарну вкриваність поверхні кузова та дозволяє піні довше залишатись у своєму первинному стані, збільшуючи ефект миття.  Шампунь містить спеціальні воскові компоненти, які обволікають частинки бруду, не даючи їм змогу прилипати до кузова знову в процесі мийки. Завдяки наявності у складі натурального бразильського карнаубського воску після миття на автомобілі утворюється шар насиченого воску для посиленого захисту та блиску. Переваги:  Засіб 2в1 - миття та одночасне нанесення воску;  Спеціальна рецептура Turtle Wax забезпечує гарні миючі властивості та стабільну піну, що довше залишається на поверхні, а отже збільшується час на розчинення бруду;  Натуральний віск карнауби має гарну адгезію і довше залишається на поверхні; Застосування: Попередньо збийте великий сипучий бруд з поверхні автомобіля струменем води, починаючи з даху і рухаючись вниз. Додайте 40…60 мл автошампуня (на 5-6л води) у відро і залийте потужним струменем води, щоб утворилася густа, пухнаста піна.  Занурте рукавицю з мікрофібри Turtle Wax або рушник в піну і почніть мити автомобіль зверху вниз.  Сполосніть автомобіль чистою водою.  Висушіть рушником, щоб отримати чисте глянсове покриття. Поради виробника: не використовуйте під прямими сонячними променями та на гарячій поверхні. Не використовуйте на пошкодженому лакофарбовому покритті. Зберігання та догляд:  Зберігайте продукт у межах від +0С до +40С градусів.  Не допускайте зберігання під прямими сонячними променями або поблизу гарячих поверхонь.  Не допускайте замерзання продукту.
Автошампунь Karcher Plug-n-Clean 1л (6.295-750.0) 6.295-750.0
Гарантована очістска і захист Автомобільний шампунь + воскової осушувач + блиск – "3 в 1". Для ретельного очищення автомобілів, мотоциклів і довготривалого захисту їх поверхонь. Видаляє всі типові забруднення – масла і мастила, атмосферні забруднення, протиожеледних реагенти і т.д. Включає не тільки активний очищающий компонент, але і компоненти для прискорення висихання поверхонь і додання їм інтенсивного блиску. Гарантує одночасні очищення, догляд та захист. Забезпечує дбайливе миття будь-яких автомобілів. Простота застосування Упаковка – 1 літр. Застосування в апаратах високого тиску Karcher, в тому числі і з системою Plug'n'Clean (Х-серія): вставити ємність Plug'n'Clean в апарат високого тиску. Встановити дозуючий вентиль в положення Min. або Max. (В залежності від забрудненості) або перелити засіб в бак апарату. Нанести засіб в режимі низького тиску, дати йому трохи подіяти і ретельно змити струменем високого тиску. Не допускати висихання кошти на поверхні, що очищається. Повторне нанесення підвищує ефективність догляду.
Автошампунь Nowax суперконцентрат для ручного миття Magnum Nano Foam Shamp
Автошампунь суперконцентрат преміум класу для ручного миття автомобіля з високим рівнем піноутворення. Рясна стійка піна, яка залишається на поверхні тривалий час, ефективно очищає лакофарбове покриття автомобіля від бруду, сажі, масляних плям, солі та інших важких експлуатаційних забруднень. Утворює на поверхні стійку гідрофобну плівку, яка захищає кузов від дрібних дефектів у вигляді подряпин та запобігає проникненню в них води та хімічно активних речовин, що впливають на незахищений метал, викликаючи корозію. Не пошкоджує алюмінієві, хромовані, гумові та інші поверхні автомобіля. Завдяки особливим компонентам відмінно працює з жорсткою водою і в зимовий період року. Не подразнює шкіру рук.
Автошампунь SAPFIRE BISKONTO ECO 5 л (745908) 745908
Об'єм - 5 л
Автошампунь Liqui Moly Auto-Wasch-Shampoo 1л. (1545) 1545
Об'єм - 1 л
Автошампунь Sonax PROFILINE Cut + Finish 5-5 250 мл (225141) 225141
Об'єм - 250 мл
Автошампунь Sonax PROFILINE Ultimate Cut 6+/3 250 мл (239141) 239141
Об'єм - 250 мл
Ekokemika Автошампунь Ekokemika Pro Line SHAMPOO NEUTRO 150 5л (780842) 78
+ 24 грн бонус, Об'єм - 5 л
Liqui Moly Автошампунь Liqui Moly Auto-Wasch Wachs 1л. (1542) 1542
+ 20 грн бонус, Об'єм - 1 л
Автомобільний шампунь — Auto-Wasch-Shampoo 1 л.
Автомобільний шампунь. Для ґрунтовного миття автомобіля. Захищає лакову поверхню та надає блиску. Шампунь містить активні мийні речовини, які ефективно видаляють оливні та жирні забруднення. Біологічно розкладний. Застосування: для ефективного миття лакофарбових поверхонь автомобіля. Перед вживанням струснути. Розвести шампунь у пропорції 30 мл шампуню (2 ковпачки) на 10 л води та рівномірно нанести губкою на кузов автомобіля. Потім змити струменем води та насухо витерти автомобіль замшевим хусткою. Не застосовувати за температури нижче 5 °C. Зберігати за позитивної температури.
Шампунь NOWAX CAR WASH SHAMPOO 0,5л NX00500
Шампунь NOWAX карнаубский WASH WAX 0,5л NX00510
Шампунь NOWAX CAR WASH SHAMPOO 1л NX01000
Шампунь NOWAX карнаубский WASH WAX 1л NX01100
Автошампунь концентрат Axxis Сookie 1кг AXXIS51
Автошампунь концентрат Axxis Bubble Gum 5кг AXXIS49
Шампунь-кондиционер концентрат (300мл.) DW8102
Автошампунь K2 VENA (1л.) G141
Шампунь-концентрат для авто с кондиционером 600 мл DW8109
Автомобильный шампунь AXXIS Cookie 10кг AXXIS53
Шампунь для безконтактної мийки Водостек ЕКОНОМ 1:3, 20 кг 4823841211604
Це найбільш доступний продукт серед безконтактних шампунів представлених на сьогодні в Україні. Однак, низька ціна не заважає йому залишатися якісним і безпечним миючим засобом. Продукт повністю біорозкладаний і відповідає Технічному регламенту на миючі засоби. Спосіб застосування: розвести концентрат з водою в пропорції 1:2-3 для пінокомплекта, 1:20-30 для піногенератора.
Шампунь для безконтактної мийки Водостек 2 в 1, 1:12, 11 кг 4823841211666
Двофазний автошампунь. Завдяки інноваційній формулі нам вдалося об'єднати в цьому шампуні вражаючу концентрацію миючої здатності і привабливу ціну, повністю піддається біорозкладанню і відповідає Технічному регламенту на миючі засоби. Спосіб застосування: перед розведенням з водою збовтати каністру до появи однорідного зеленого кольору. Потім почекати до 1 хвилини ― це
Шампунь для безконтактної мийки Водостек ЛЮКС 1:12, 11 кг 4823841211611
Розкішний шампунь для розкішних машин – це «Люкс». Це унікальне поєднання безкомпромісної якості і беззастережної безпеки у високій концентрації. Це дбайливе ставлення до шкірі людини і поверхні автомобіля в поєднанні з витонченим ароматом. Це гарна шапка піни. Це шанобливе ставлення до навколишнього середовища – він повністю біорозкладається. Спосіб застосування: розвести
Шампунь для безконтактної мийки Водостек СТАНДАРТ 1:5, 20 кг 4823841211543
У виробництві використана оригінальна рецептура і технологія, що дозволяє гарантувати якісну очистку і збереження оброблюваної поверхні при мінімальній вартості. На сьогоднішній день, це найдоступніший шампунь в концентрації 1:5. Продукт повністю піддається біорозкладанню і відповідає Технічному регламенту на миючі засоби. Спосіб застосування: розвести концентрат з водою в
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   35  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на автошампуни. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить автошампунь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на автошампуни. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История