искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Применение
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 39 моделей:
| водостойкая Сбросить все
Водостійка туш для вій Max Factor False Lash Effect Waterproof, ефект накл
Туш для вій Maybelline New York Lash Sensational Waterproof для досконалог
Rimmel 100 Waterproof водостійка туш для вій відтінок 001 Black Black 8 м
Rimmel 100 % Waterproof, 8 мл, Туші для жінок, Туш Rimmel 100 % Waterproof надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти подовжить довжину вій має інтенсивний колір має стійкий ефект Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Max Factor Divine Lashes туш для подовження і розділення вій відтінок 003
Max Factor Divine Lashes, 8 мл, Туші для жінок, Туш Max Factor Divine Lashes надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти подовжить довжину вій окремо виділить кожну вію Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Collistar Mascara Volume Unico Waterproof водостійка туш для подовження ві
Collistar Mascara Volume Unico Waterproof, 13 мл, Туші для жінок, Туш Collistar Mascara Volume Unico Waterproof надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: подовжить довжину вій забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення має інтенсивний колір має стійкий ефект Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Туш для вій Maybelline New York The Colossal Waterproof, чорний, 10 мл (B1
Водостійка туш для вій Flormar Precious Curl Waterproof з ефектом підкручу
Туш для вій Deborah My Power Volume Waterproof Extra Black (8009518007008)
Вид - об'ємна, щіточка - вигнута, водостійка
Туш для вій NoUBA Watershield Black (8010573218018) 8010573218018
Вид - об'ємна, щіточка - пряма, водостійка
Водостойкая тушь с коллагеном Enough, 9мл Enough Collagen Waterproof Volum
Тушь Collagen Waterproof volume Mascara от Enough сделает вас обладательницей длинных, закрученных и объемных ресниц и обеспечит кукольный эффект. Тушь имеет насыщенный черный цвет и удобную кисточку. Она является водостойкой и не течет при взаимодействии со слезами, дождем или снегом. Не смотря на это она легко удаляется гидрофильным маслом. В составе содержится коллаген, гиалуроновая кислота
NOBEA Festive 3D Waterproof Mascara водостійка об'ємна туш для вій 8 мл
NOBEA Festive 3D Waterproof Mascara, 8 мл, Туші для жінок
Catrice Lift Up водостійка туш для вій відтінок 010 Deep Black Waterproof
Catrice Lift Up, 11 мл, Туші для жінок, Туш Catrice Lift Up надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: окремо виділить кожну вію чудово підкручує вії має стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Note Cosmetique Volume One Touch Waterproof водостійка об'ємна туш для вій
Note Cosmetique Volume One Touch Waterproof, 10 мл, Туші для жінок, Туш Note Cosmetique Volume надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти не розмазується має інтенсивний колір забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення має стійкий ефект Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Bourjois Volume Reveal туш для об'єму вій з дзеркальцем відтінок 23 Waterp
Bourjois Volume Reveal, 7.5 мл, Туші для жінок, Туш Bourjois Volume Reveal надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення подовжить довжину вій має інтенсивний колір не склеює вії чудово підкручує вії підкреслює форму очей швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Makeup Revolution The Waterproof Mascara Revolution водостійка об'ємна туш
Makeup Revolution The Waterproof Mascara Revolution, 8 мл, Туші для жінок, Туш Makeup Revolution The Waterproof Mascara Revolution надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти подовжить довжину вій окремо виділить кожну вію швидко та легко наноситься має інтенсивний колір Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
flormar Open Up Waterproof Mascara водостійка туш для вій 12 мл
flormar Open Up Waterproof Mascara, 12 мл, Туші для жінок, Туш flormar Open Up Waterproof Mascara надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: окремо виділить кожну вію не розмазується не склеює вії подовжить довжину вій живить та відновлює вії Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Dermacol Volume Mania Waterproof водостійка туш для вій для об'єму Black 9
Dermacol Volume Mania Waterproof, 9 мл, Туші для жінок, Туш Dermacol Volume Mania Waterproof надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення надасть віям густоти має стійкий ефект підкреслює форму очей не розмазується Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
flormar Big'n Bold Waterproof водостійка туш для подовження вій 15 мл
flormar Big'n Bold Waterproof, 15 мл, Туші для жінок, Туш flormar Big'n Bold Waterproof надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: подовжить довжину вій надасть віям густоти не розмазується швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Diego dalla Palma Sub-Aqueo Very Waterproof Mascara водостійка об'ємна туш
Diego dalla Palma Sub-Aqueo Very Waterproof Mascara, 13,5 мл, Туші для жінок, Туш Diego dalla Palma Sub-Aqueo Very Waterproof Mascara надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: чудово підкручує вії окремо виділить кожну вію швидко та легко наноситься підкреслює форму очей Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Lancôme Monsieur Big Waterproof водостійка об'ємна туш для вій 10 мл
Lancôme Monsieur Big Waterproof, 10 мл, Туші для жінок, Туш Lancôme Monsieur Big надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення підкреслює форму очей швидко та легко наноситься не розмазується Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Clinique High Impact™ Waterproof Mascara водостійка об'ємна туш для вій ві
Clinique High Impact™ Waterproof Mascara, 8 мл, Туші для жінок, Туш Clinique High Impact™ Waterproof Mascara надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: подовжить довжину вій забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення не розмазується не склеює вії швидко та легко наноситься Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Benefit BADgal BANG! Waterproof Mascara водостійка об'ємна туш для вій 8,5
Benefit BADgal BANG! Waterproof Mascara, 8,5 гр, Туші для жінок, Туш Benefit BADgal BANG! Waterproof Mascara надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення подовжить довжину вій має стійкий ефект не склеює вії не розмазується Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
MAC Cosmetics In Extreme Dimension Waterproof Mascara об'ємна водостійка т
MAC Cosmetics In Extreme Dimension Waterproof Mascara, 13 гр, Туші для жінок, Туш MAC Cosmetics In Extreme Dimension Waterproof Mascara надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти подовжить довжину вій не склеює вії чудово підкручує вії має інтенсивний колір не розмазується Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Urban Decay Perversion Waterproof об'ємна туш для вій екстра-чорного кольо
Urban Decay Perversion Waterproof, 10,2 мл, Туші для жінок, Туш Urban Decay Perversion Waterproof надасть вашим віям максимальної довжини та неймовірного об’єму. Властивості: надасть віям густоти має інтенсивний колір забезпечує повний об’єм вже за першого нанесення підкреслює форму очей має стійкий ефект Склад: веган-засіб Спосіб використання: Наносіть туш акуратними рухами від коренів до кінчиків. Для більш виразного ефекту нанесіть декілька шарів.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на тушь для ресниц и бровей. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить тушь в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на тушь для ресниц и бровей. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История