искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 39 моделей:
| поплавок Сбросить все
Поплавок GoPro Floaty (AFLTY-004) AFLTY-004
Цей поплавок легко прикріпити до задньої кришки рамки або захисного корпусу GoPro HERO5 Black, так і до задніх кришок корпусу інших камер HERO1. Він з легкістю збереже Вашу GoPro на плаву і не дасть їй потонути, якщо вона злетіла з кріплення2. Поплавець підходить для підводного плавання, серфінгу, вейкбордингу та інших водних видів активності. У комплекті також йде клейкий анкер страхування для додаткової безпеки в екстремальних умовах. Легко кріпиться до задніх кришок всіх камер (крім серії Session); Задні кришки йдуть у комплекті; Відмінно підходить для підводного плавання, серфінгу, вейкбордингу та інших водних видів активності; У комплекті страхувальне кріплення на клейкій основі. 1 Не сумісний із HERO5 Session або HERO4 Session. 2 Не витримає вага додаткових аксесуарів BacPac, прикріплених до GoPro.
Аквабокс-поплавок GoPro Floaty для Hero9 Black (ADFLT-001) ADFLT-001
Непотоплюваний аксесуар для екшн-камери: — Яскравий помаранчевий колір помітний здалеку — Корпус виготовлений із спіненого матеріалу і покритий силіконом. - Сумісність: HERO9 Black
Поплавок GoPro Floaty (AFLTY-004) AFLTY-004
Поплавок GoPro Floaty Backdoor сделает камеру GoPro HERO непотопляемой.
Поплавок GoPro Floaty для екшн-камеры HERO3 / HERO3+ / HERO4 (AFLTY-003) A
Чехол-поплавок GoPro Floaty Floating Camera Case for Hero 8 (ACFLT-001) AC
Яркий аксессуар с защитными вставками удержит вашу GoPro Hero 8 Black на плаву. Конструкция с полным обхватом оставляет доступ к кнопкам, сенсорному экрану и зажимным кольцам камеры для быстрого крепления. Floaty отлично подходит для занятий снорклингом, серфингом, вейкбордингом и любыми видами активного отдыха на воде. На нем также предусмотрено место крепления ремешка для дополнительной безопасности вашей камеры.
Чехол-поплавок GoPro Floaty Floating Camera Case for Hero 12, Hero 11, Her
Яркий чехол с защитными вставками удержит вашу GoPro Hero 10, Hero 9 Black на плаву и не даст утонуть под воду, за счет контрасного цвета стает легко заметным. Конструкция с полным обхватом вокруг камеры добавляет максимальной безопастности, при этом оставляет доступ к кнопкам, сенсорному экрану и зажимным кольцам камеры для быстрого крепления. Чехол Floaty отлично подходит для занятий снорклингом, серфингом и вейкбордингом. На нем также предусмотрено место крепления ремешка для дополнительной безопасности вашей камеры.
Поплавок для екшн-камери GOPRO SJCAM XIAOMI GP46
Поплавок для предотвращения затопления Вашей экшн камеры. Полностью совместим с камерами GOPRO SJCAM XIAOMI. Также может подойти для других камер.
Поплавок на руку для екшн-камер GOPRO SJCAM XIAOMI GP178
Поплавок для запобігання затопленню Вашої екшн-камери. Повністю сумісний з камерами GOPRO SJCAM XIAOMI. Також може підійти для інших камер.
Чохол поплавок для GoPro Hero3 / 3+ / 4 GP301
Поплавок для запобігання затопленню Вашої екшн-камери. Повністю сумісний з камерами GoPro Hero3 / 3+ / 4
Поплавок для GoPro Hero4 / Hero5 Session GP265
Поплавок для запобігання затопленню Вашої екшн-камери GoPro Hero5 / Hero4 Session. Може служити в якості чохла. Відмінна якість. Добре тримає форму.
Поплавок для екшн-камери GoPro Hero 7 / 6 / 5 (AFLTY-004) AFLTY-004
Поплавок AFLTY-004 для екшн-камер Hero 7 / 6 / 5 і Hero4 не дасть потонути вашому пристрою під час зйомки на або під водою при поломки кріплення або якщо ви випадково випустите її з рук. Поплавок клеїтися безпосередньо на дверцята аквабоксу і при попаданні екшн-камери в воду вспливає разом з нею, а яскравий помаранчевий колір допоможе вам швидко помітити її на водній гладі. Крім того,
Поплавок чохол GoPro 8 GP811
- Переваги: - Виконаний у вигляді чохла - Додатковий захист камери - Яскравий колір - Поплавок для GoPro 8 виконаний у вигляді чохла на корпус екшн-камери, він дозволяє спливти, а не потонути гаджету якщо його випустити з рук в воді. - Аксесуар виготовлений з етиленвінілацетату, легкого плавучого матеріалу, який додатково знижує силу удару від падіння камери на тверду поверхню. - У комплект поставки входить поплавок чохол для GoPro 8 та спеціальний довгий гвинт.
Поплавок чохол GoPro 12 / 11 / 10 / 9 ACprof GP912
- Переваги: - Виконаний у вигляді чохла - Додатковий захист камери - Яскравий колір - Поплавок для GoPro 12 / 11 / 10 / 9 виконаний у вигляді чохла на корпус екшн-камери, він дозволяє спливти, а не потонути гаджету якщо його випустити з рук в воді. - Аксесуар виготовлений з етиленвінілацетату, легкого плавучого матеріалу, який додатково знижує силу удару від падіння камери на тверду поверхню. - У комплект поставки входить поплавок чохол для GoPro 12 / 11 / 10 / 9 та спеціальний довгий гвинт.
Поплавок GoPro Floaty Backdoor (AFLTY-003) AFLTY-003
Плаваючий бекдор - це поплавок для камери GoPro HERO3! Для гостей можуть зайнятися снорклінгом, серфінгом, вейкбордингом та іншими водними видами спорту. Поплавок GoPro яскраво-оранжевий, який буде видно на поверхні води.
Поплавок для GoPro HERO 8 Black (ACFLT-001) ACFLT-001
Легка оригінальна рама GoPro Floaty для HERO8 Black створить додатковий захист камери, не дозволить йому потонути і заблукати на хвилях, врятує навіть від серйозних ударів.Еластична рама надягоює поверх підводного випадку екшн-камери, залишаючи відкриті кнопки дисплея та управління.GoPro Floaty одиночний плаваючий каркас виготовлений з пористого полімеру, і використовується для зйомки з HERO8
Поплавок для GoPro HERO 9 Black (ADFLT-001) ADFLT-001
Легка еластична плаваюча рама GoPro Floaty для HERO9 Black для безпечної фотографії води. Залишає відкриті екрани, кнопки управління, три променеву камеру кріплення для установки на різні аксесуари.Виготовлений з ПВХ, не підлягає мікрофракціям.Створить додатковий захист камери, не дозволить їй потонути і заблукати на хвилях, врятує навіть від серйозних ударів.Оригінальна плаваюча рама
Поплавок на корпус GoPro HERO9 ADFLT-001
Поплавок GoPro Floaty Backdoor Orange AFLTY-003
Поплавок, Floaty Backdoor (AFLTY-003) AFLTY-003
Поплавок, Floaty Backdoor (AFLTY-003)
Поплавок для камери GoPro HERO9 Black (ADFLT-001) ADFLT-001
Поплавок для камери GoPro HERO9 Black (ADFLT-001)
Чохол-поплавок для GoPro HERO11/10/9 Black (Orange) (ADFLT-001) ADFLT-001
Чохол-поплавок для GoPro HERO11/10/9 Black (Orange) (ADFLT-001) купити в магазині Fopi. Замовляйте на сайті пярмо зараз. Краще обслуговування клієнтів. Гарантія на усі товари. Програма лояльності Fopi Club.
Червоний поплавок для GoPro AC Polar XTGP46
Поплавок на бокс з клейкою наклейкою для GoPro, Insta360 ONE R, DJI Osmo A
Поплавок Eken Для Екшн Камер Жовтий (1001-495-00)
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксессуары для action камер. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить аксессуары для action камер в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на аксессуары для action камер. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История