искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Применение
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 306 моделей:
| скраб Сбросить все
Скраб Чиста Лінія М'який, 50 мл
Скраб для обличчя Eveline Peel It Baby 2 в 1 Beauty&Glow, 75 мл (A75LBGNPE
Ензимний скраб-гоммаж для обличчя 3 в 1 Eveline Facemed+, для чутливої, су
Вирівнюючий скраб для обличчя Simple Smoothing Facial Scrub, 75 мл
Скраб для обличчя Beauty Jar Crème brûlée, 120 мл
Скраб для обличчя Beauty Jar Under Control, 120 мл
Скраб-маска для шкіри голови Beauty Jar Scalp Culture, 80 мл
Скраб для обличчя Ziaja Natural Care м'який, зволожуючий, 70 мл
Скраб-шампунь Beauty Jar Mintallica, 100 мл
Скраб Beauty Jar Happy Scalp, очищуючий для шкіри голови, 100 г
Скраб для обличчя Apivita Express Beauty Глибоке відлущування, з оливою, 2
Гель-скраб та маска Revuele 3в1 з активованим вугіллям, 150 мл
Скраб-шампунь Beauty Jar Brainstorm, для шкіри голови, 100 мл
Очищувальний скраб Clean&Clear від чорних цяток, 150 мл
Очищаючий гель-скраб Dermacol Gommage Cleanser з олією чайного дерева, 100
Щоденний скраб для обличчя Clean&Clear Енергія ранку, 150 мл
Скраб для очищення обличчя Lumene Puhdas, 75 мл (8000019186906)
Очищуючий гель-скраб для сяяння шкіри Lumene Valo Clear Glow Cleansing Gel
Скраб для обличчя Ren Micro Polish Cleanser, 150 мл
Скраб для обличчя Teaology Green tea, 50 мл
Скраб для обличчя Rituals The Ritual Of Samurai Charcoal Face Scrub 125 мл
Скраб для обличчя Чиста Лінія Абрикосові кісточки Очищаючий 120мл 87141007
Очищаючий скраб для обличчя для комбінованої шкіри Абрикосові кісточки Для здорового, сяючого кольору обличчя експерти бренду Чиста Лінія рекомендують володаркам комбінованої та збалансованої шкіри 1-2 рази на тиждень використовувати скраб з абрикосовими кісточками. Він активно звільняє шкіру від ороговілих клітин, вирівнюючи її, натуральні масажні частинки надають обличчю здорового кольору. Чиста Лінія використовує тверду оболонку абрикосової кісточки, яка подрібнюється до потрібного розміру та додається до скрабу як високоефективний природний ексфоліант. Скраб розроблений з урахуванням потреб комбінованої шкіри. Есенція з п'яти екстрактів та олій NATURE PLUS (екстракт вербени, екстракт півонії, олії мигдалю, льону, оливи) відновлює та тонізує шкіру під час очищення: Екстракт вербени надає комплексну дію, відновлюючи та зволожуючи; Екстракт півонії та лляна олія заспокоюють і пом'якшують; Мигдальне масло, насичене жирними кислотами та вітамінами, повноцінно живить та розгладжує поверхню шкіри; Ферментована оливкова олія живить і чинить антиоксидантну дію для захисту від передчасного старіння. Результат: очищена, гладка та м'яка шкіра, свіжий та рівний колір обличчя. Застосування: Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень. Невелику кількість скрабу нанесіть на зволожене обличчя та шию, виключаючи область навколо очей. Легко помасажуйте шкіру протягом 1-2 хвилин. Змийте скраб теплою водою. Склад: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder (измельченная скорлупа абрикосовых косточек), Silica, Glycereth-2 Cocoate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Zea Mays (Corn) Oil, Dimethicone, Kaolin, Stearic Acid, Urea, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract (экстракт цветов/листья ромашки), Glycine Soja (Soybean) Oil, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Palmitic Acid, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Sulfate, Triethanolamine, Xanthan Gum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Рисовий скраб для обличчя Nivea Очищення та звуження пор з екстрактом алое
Рисовий скраб для обличчя Nivea «Очищення і гладкість» - це б'юті-продукт для дбайливого догляду за шкірою. Активні інгредієнти формули отримані органічним шляхом. Біологічно чистий рис - подрібнені зернятка японського рису, натуральний сорбент, який м'яко усуне забруднення, включаючи надлишки себума і ороговілий шар епідермісу. Біо-алое вера забезпечить інтенсивне зволожуючий і протизапальну дію. В результаті застосування засобу шкіра стає ідеально чистою, гладкою і оновленою. А, як відомо, здорова шкіра - це чиста шкіра!  Особливості: З натуральними відлущувальними частинками. Сприяє природному відновленню шкірного покриву. Забезпечує ніжне, делікатне і глибоке очищення. Не провокує подразнень. Чудово тонізує шкіру. Дбайливо шліфує і додає гладкість. Усуває вміст пор. Видаляє надлишки себума; сприяє нормалізації діяльності сальних залоз. Стимулює процеси регенерації. Для стабільного ефекту рекомендується регулярне застосування 2-3 рази в тиждень. Оздоровлює шкіру обличчя. Вирівнює колір і тон шкірного покриву.
Скраб для обличчя Naobay Detox Зволожувальний 100мл 8436568901213
Фруктове і вершкове молочко з частинками абрикосових кісточок, яке м'яко відлущує, не викликаючи подразнення, видаляє омертвілі клітини, щоденні забруднення. Стимулює цикл оновлення шкіри. Олія граната в поєднанні з олією ши та олією солодкого мигдалю зменшує зморшки та пом'якшує шкіру. Екстракт яблука заспокоює шкіру після пілінгу. Спосіб застосування: Нанесіть на вологу шкіру обличчя легкими масажними рухами. Ретельно змийте водою, промокніть шкіру, не витираючи рушником. Використовуйте двічі на тиждень.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   13  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства чистки лица и тела. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средство чистки лица и тела в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства чистки лица и тела. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История