искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Применение
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 56 моделей:
| мицеллярная вода Сбросить все
Міцелярна вода для обличчя Bioten Skin Moisture Micellar Water для сухої т
Міцелярна вода Dermacol Hyaluron Micellar Lotion, 400 мл
Revuele Micellar Water Soothing заспокоююча міцелярна вода 400 мл
Revuele Micellar Water Soothing, 400 мл, Очищення шкіри для жінок, Міцелярна вода Revuele Micellar Water забезпечить вам ретельне зняття макіяжу упродовж декількох хвилин. Водночас позбавить вашу шкіру від щоденного забруднення та відмерлих клітин. Властивості: дієво позбавляє шкіру від макіяжу заспокоює подразнення живить шкіру розслаблює та заспокоює запобігає надмірній сухості шкіри проти почервонінь не викликає відчуття неприємної стягнутості підходить навіть для чутливої шкіри підходить для зняття макіяжу зі всього обличчя, очей і губ не викликає подразнення Спосіб використання: Нанесіть на ватний тампон і ніжними рухами видаліть зі шкіри макіяж і забруднення.
Міцелярна вода Simple Micellar Water Vitamin B3+C 400мл 8710908371509
Міцелярна вода Simple ніжно змиває макіяж та зволожує шкіру. Містить вітаміни В3 і С, та тричі очищену воду. Підходить для всіх типів шкіри. Особливості Дерматологічно протестована.  Некомедогенна. Не містить барвники, віддушки, агресивні хімічні речовини, які можуть негативно вплинути на вашу шкіру. Не містить етилового спирту та компоненти тваринного походження. Підходить для чутливої шкіри. Підходить для веганів.  Допомагає відновлювати шкіру при кожному використанні.  Пляшка вироблена з переробленого пластику. За виключенням кришки.
Міцелярна вода Simple Micellar Cleansing Water Pentavitin&Prebiotic 40
Міцелярна вода Simple ніжно змиває макіяж і зволожує шкіру. Містить вітаміни В3 і С, і тричі очищену воду. Підходить для всіх типів шкіри. Особливості Дерматологічно протестована.  Некомедогенна. Не містить барвників, ароматизаторів, агресивних хімічних речовин, які можуть негативно вплинути на вашу шкіру. Не містить етилового спирту та компоненти тваринного походження. Підходить для чутливої шкіри. Підходить для веганів.  Допомагає відновлювати шкіру під час кожного використання.  Пляшка зроблена з переробленого пластику. За винятком кришки.
Гель для вмивання міцелярний Simple Water Boost Micellar Facial Gel Wash 1
Гель для вмивання бренду Simple підходить для сухої шкіри. Зволожена, свіжа, як від роси, шкіра. Містить Pentavitin - природний утримувач вологи. Особливості: Дерматологічно протестований. Некомедогенний. Без барвників, ароматизаторів та агресивних хімічних речовин, які можуть пошкодити шкіру. Без мила, етилового спирту, мінеральних олій і компонентів тваринного походження. Підходить навіть для чутливої шкіри. Підходить для веганів. Міцніша та пружніша шкіра після кожного вмивання. Містить Pentavitin, 4% зволожувальних активних речовин, вітамін B5 і проамінокислоти. Упаковка містить менше пластику. Порівняно з попередньою упаковкою Simple.
L’Oréal Paris Micellar Water міцелярна вода для нормальної, сухої та чутли
L’Oréal Paris Micellar Water, 400 мл, Зняття макіяжу з обличчя для жінок, Міцелярна водаL’Oréal Paris Micellar Water — це засіб, збагачений дрібними активними частинками, які під час контакту зі шкірою зв’язують усі забруднення й жир. Завдяки цим частинкам, так званим міцелам, засіб забезпечує ретельне видалення макіяжу за кілька хвилин без необхідності натискати чи терти шкіру. Міцели настільки ефективні, що легко справляються навіть зі стійким водостійким макіяжем. Властивості: видаляє навіть найстійкіший макіяж розслаблює та заспокоює лікує та відновлює Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість засобу на косметичний тампон і акуратними рухами вичистіть шкіру.
L’Oréal Paris Micellar Water Міцелярна вода для нормальної та змішаної чут
L’Oréal Paris Micellar Water, 400 мл, Зняття макіяжу з обличчя для жінок, Міцелярна водаL’Oréal Paris Micellar Water — це засіб, збагачений дрібними активними частинками, які під час контакту зі шкірою зв’язують усі забруднення й жир. Завдяки цим частинкам, так званим міцелам, засіб забезпечує ретельне видалення макіяжу за кілька хвилин без необхідності натискати чи терти шкіру. Міцели настільки ефективні, що легко справляються навіть зі стійким водостійким макіяжем. Властивості: підходить для зняття макіяжу зі всього обличчя, очей і губ розслаблює та заспокоює лікує та відновлює Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість засобу на косметичний тампон і акуратними рухами вичистіть шкіру. Не змивайте.
Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin Міцелярна очищуюча
Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin, 250 мл, Міцелярні води для жінок, Міцелярна водаUriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin — це засіб, збагачений дрібними активними частинками, які під час контакту зі шкірою зв’язують усі забруднення й жир. Завдяки цим частинкам, так званим міцелам, засіб забезпечує ретельне видалення макіяжу за кілька хвилин без необхідності натискати чи терти шкіру. Міцели настільки ефективні, що легко справляються навіть зі стійким водостійким макіяжем. Властивості: розслаблює та заспокоює підходить для зняття макіяжу зі всього обличчя, очей і губ запобігає надмірній сухості шкіри Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість засобу на косметичний тампон і акуратними рухами вичистіть шкіру.
FILORGA MICELLAR SOLUTION зволожуюча міцелярна вода для обличчя та очей 40
FILORGA MICELLAR SOLUTION, 400 мл, Міцелярні води для жінок, Міцелярна водаFILORGA MICELLAR SOLUTION — це засіб, збагачений дрібними активними частинками, які під час контакту зі шкірою зв’язують усі забруднення й жир. Завдяки цим частинкам, так званим міцелам, засіб забезпечує ретельне видалення макіяжу за кілька хвилин без необхідності натискати чи терти шкіру. Міцели настільки ефективні, що легко справляються навіть зі стійким водостійким макіяжем. Властивості: запобігає надмірній сухості шкіри розслаблює та заспокоює зменшує недоліки шкіри шкіра стає ніжною та м’якою на дотик Спосіб використання: Нанесіть достатню кількість засобу на косметичний тампон і акуратними рухами вичистіть шкіру. Використовуйте вранці, ввечері або за необхідності.
Міцелярна вода Sisbela Micellar water, 100 мл
Міцелярна вода для обличчя Bioten Detox Micellar Water для нормальної та ж
Міцелярна вода для обличчя Bioten Hyaluronic Gold Micellar Water 400 мл
Очищувальний міцелярний гель для обличчя Bioten Hydro X-Cell Micellar Clea
Очищувальний міцелярний гель для обличчя Bioten Hyaluronic Gold Micellar C
Очищувальний міцелярний гель для обличчя Bioten Detox Micellar Cleansing G
Міцелярна вода Sisbela Micellar water, 500 мл
Міцелярна вода Sisbela Micellar water, 200 мл
Міцелярна вода BIOselect Naturals Micellar Water 100 мл
Міцелярна вода BeOnMe Face Micellar Cleansing Water, 200 мл
Міцелярна вода Averac Micellar Cleansing Water, 200 мл
Мицеллярная вода Alma K Cleansing Dead Sea Minerals 200 мл (121726)
Міцелярна вода Celenes Thermal Micellar Cleansing Water Термальна для сухо
Призначення - очищення, тонізація, для зняття макіяжу, Тип шкіри - суха, чутлива
Міцелярна вода Celenes Thermal Micellar Cleansing Water Термальна для жирн
Призначення - очищення, зволоження, заспокоєння, тонізація, живлення, Тип шкіри - жирна, комбінована, проблемна
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на средства чистки лица и тела. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить средство чистки лица и тела в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на средства чистки лица и тела. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История