искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 42 моделей:
| гидрогелевая Сбросить все
Гідрогелеві патчі для очей Prreti Real Vita Hydrogel Eye Patch з вітаміном
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гідрогелеві патчі для зони навколо очей Prreti Real gold Hydrogel eye Patc
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Патчі гідрогелеві під очі Prreti Real water Hydrogel eye patch 60 шт (8809
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Заспокійливі гідрогелеві патчі для зони навколо очей Prreti Real cica Hydr
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Гідрогелеві патчі для зони навколо очей Prreti Real gold Hydrogel eye Patc
Патчі гідрогелеві під очі Prreti Real water Hydrogel eye patch 60 шт (8809
Заспокійливі гідрогелеві патчі для зони навколо очей Prreti Real cica Hydr
Гідрогелеві патчі для очей Prreti Real Vita Hydrogel Eye Patch з вітаміном
Патчі під очі Eyenlip Collagen Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві з колагеном
гідрогелеві
Патчі під очі Prreti Real Cica Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві Заспокійливі
гідрогелеві
Патчі під очі Prreti Real Water Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві Зволожуваль
гідрогелеві
Патчі під очі Prreti Real Gold Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві із золотом 6
гідрогелеві
Патчі під очі Prreti Real Vita Hydrogel Eye Patch Гідрогелеві З вітаміном
гідрогелеві
Nanolash Hydrogel Eye Patches гідрогелеві подушки для шкріри навколо очей
Nanolash Hydrogel Eye Patches, 100 кс, Маски для шкіри навколо очей для жінок, Маска для обличчя Nanolash Hydrogel Eye Patches ідеально доглядає за ділянкою навколо очей, покращує стан шкіри та повертає їй тонус. Властивості: має заспокійливу дію живить шкіру інтенсивно зволожує Спосіб використання: Вийміть подушечки з упаковки й нанесіть під очі на чисту шкіру.
WHAMISA Organic Flowers Hydrogel Facial Mask інтенсивна гідрогелева маска
WHAMISA Organic Flowers Hydrogel Facial Mask, 33 гр, Тканинні маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя WHAMISA Organic Flowers Hydrogel Facial Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить надає шкірі оксамитової ніжності відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту відбілює шкіру та надає свіжості Склад: веган-засіб Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску. Акуратно вмасуйте сироватку, яка не увібралася, або витріть ватним тампоном.
WHAMISA Organic Fruits Hydrogel Facial Mask інтенсивна гідрогелева маска д
WHAMISA Organic Fruits Hydrogel Facial Mask, 33 мл, Тканинні маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя WHAMISA Organic Fruits Hydrogel Facial Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить відбілює шкіру та надає свіжості детоксикує шкіру цілковито покращує вигляд шкіри Склад: веган-засіб Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску. Акуратно вмасуйте сироватку, яка не увібралася, або витріть ватним тампоном.
WHAMISA Organic Seeds Hydrogel Facial Mask інтенсивна гідрогелева маска дл
WHAMISA Organic Seeds Hydrogel Facial Mask, 33 гр, Тканинні маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя WHAMISA Organic Seeds Hydrogel Facial Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту відбілює шкіру та надає свіжості цілковито покращує вигляд шкіри Склад: веган-засіб Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску. Акуратно вмасуйте сироватку, яка не увібралася, або витріть ватним тампоном.
Гидрогелевые патчи с муцином черной улитки FARM STAY, 60шт. FARM STAY Blac
Гидрогелевые патчи для глаз с муцином черной улитки помогут снять отечность, уберут следы усталости и уменьшат глубину мимических морщин. Сделают кожу вокруг глаз сияющей и подтянутой, а взгляд отдохнувшим и свежим. Активный ингредиент продукта - улиточный муцин. Благодаря коллагену, гликолевой кислоте, аллантоину и витаминам А, В, F в составе улиточной продукт оказывает мощный
Гідрогелеві патчі з чорними перлами і золотом FARM STAY, 60шт. FARM STAY B
Екстракт чорних перлів є ефективним компонентом для омолодження та уповільнення процесів старіння шкіри. У складі перлів Всього 22 види амінокислот, 18 мікроелементів, вітаміни В і D. Особливу цінність становить конхіолін, який ще іноді називають протеїном перлів. Він має виражені антиоксидантні властивості і захищає шкіру від негативного світлового впливу, активізує обмінні
Гидрогелевые патчи для глаз с золотым комплексом +5 PETITFEE, 60шт. PETITF
Гидрогелевые патчи с золотым комплексом - настоящее спасение от темных кругов под глазами, отечности и мелких мимических морщин. Благодаря полному прилеганию патча, действующие вещества моментально проникают в кожу и оказывают незамедлительный освежающий, омолаживающий и регенерирующий эффекты. Идеально подобранный золотой комплекс +5 лучших компонентов 1.24-х каратное
Інтенсивно зволожуючі патчі Dr.Ceuracle, 60шт. Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Hy
Гідрогелеві патчі Dr.Ceuracle Hyal Reyouth Hydrogel Eye Mask створені на основі 6-гіалуронового комплексу (1000 ppm) для глибокого та тривалого зволоження зневодненої шкіри, що страждає від сухості та набряклості, спричиненої недоліком зволоження. Гіалуронова кислота, відома як резервуар для води, забезпечує глибоке зволоження, зберігає вологу глибоко всередині шкіри, тоді як вітамін B5 (пантенол) та
Revolution Skincare Gold Hydrogel гідрогелева маска для шкіри навколо очей
Revolution Skincare Gold Hydrogel, 60 кс, Маски для шкіри навколо очей для жінок, Зона навколо очей є дуже чутливою, її шкіра надзвичайно тонка й тендітна, тому вона більш схильна до прояву ознак утоми та старіння. Тож їй також потрібен особливий догляд зі складом і консистенцією, розробленими саме для задоволення її потреб. Маска для шкіри навколо очей Revolution Skincare Gold Hydrogel стане чудовим доповненням до вашого улюбленого крему, коли вам здається, що звичайного догляду за зоною навколо очей недостатньо. Маска покращить стан шкіри навколо очей, поверне їй життєву силу та свіжий, відпочилий вигляд. Властивості: інтенсивно зволожує позбавляє від ознак стресу та втоми розгладжує зморшки та перші ознаки старіння освітлює ділянку навколо очей Склад: веган-засіб Спосіб використання: Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці.
FOREO Hydrogel Eye Mask глибоко зволожуюча маска для шкріри навколо очей 6
FOREO Hydrogel Eye Mask, 60x1 кс, Mascarillas especiales для жінок, Зона навколо очей є дуже чутливою, її шкіра надзвичайно тонка й тендітна, тому вона більш схильна до прояву ознак утоми та старіння. Тож їй також потрібен особливий догляд зі складом і консистенцією, розробленими саме для задоволення її потреб. Маска для шкіри навколо очей FOREO Hydrogel Eye Mask стане чудовим доповненням до вашого улюбленого крему, коли вам здається, що звичайного догляду за зоною навколо очей недостатньо. Маска покращить стан шкіри навколо очей, поверне їй життєву силу та свіжий, відпочилий вигляд. Властивості: зменшує набряки, темні круги позбавляє від ознак стресу та втоми заспокоює ділянку навколо очей розгладжує зморшки та перші ознаки старіння освітлює ділянку навколо очей Склад: містить не менше 95 % інгредієнтів природного походження веган-засіб Спосіб використання: Вийміть подушечки з упаковки й нанесіть під очі на чисту шкіру. Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці.
Joko Blend Beta-Carotene Calendula Маска гидрогелевая 200 г
Пол: Для женщин / Время применения: Универсальный / Назначение: Антивозрастное / Классификация: Натуральная / Тип кожи: Сухая / Вес, г: 200
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на маски для лица. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить маска для лица в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на маски для лица. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История