искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 27 моделей:
| глиняная Сбросить все
Apivita Express Beauty Pink Clay очищаюча маска для обличчя 2x8 мл
Apivita Express Beauty Pink Clay, 2x8 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apivita Express Beauty Pink Clay чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: усуває чорні цятки глибоко очищує шкіру надає шкірі оксамитової ніжності Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Apivita Express Beauty Green Clay очищуюча та розгладжуюча маска з зеленою
Apivita Express Beauty Green Clay, 2 x 8 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Apivita Express Beauty Green Clay чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко очищує шкіру усуває чорні цятки ефективно очищує пори детоксикує шкіру попереджує надмірне виділення шкірного сала Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Маска-пінка для вмивання Missha Amazon Red Clay 120мл 8809643532433
Щоб зберегти красу і здоров'я шкірного покриву, слід дотримуватися основних правил догляду. Очищення є ключовим етапом в турботі про шкіру. Бренд Missha випустив пінку для вмивання, яка призначена для глибокого очищення пор. Її формула насичена потужними детоксикувальними компонентами у вигляді порошку зеленого чаю і бамбукового вугілля. Суміш глин доповнює ніжну ексфоліювальну дію і усуває надлишки себума. Пінка містить кілька сотень органічних сполук і не менше 17 амінокислот, які беруть участь в процесах регенерації. Особливості: Пінка характеризується ефективними очищувальними властивостями. Формула засобу збагачена абсорбувальними та детоксифікувальними компонентами. Допомагає усунути чорні цятки, надлишки себума. Знижує надмірну активність сальних залоз. Зелений чай прекрасно знімає подразнення і має антибактеріальні властивості. Після вмивання зберігає шкіру пружною і еластичною. Вирівнює тон обличчя завдяки екстракту плодів гуарани.
Saloos Clay Mask Kaolinite маска для шкіри обличчя та тіла 100 гр
Saloos Clay Mask Kaolinite, 100 гр, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Saloos Clay Mask Kaolinite чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко очищує шкіру ефективно очищує пори надає шкірі оксамитової ніжності відбілює шкіру та надає свіжості Спосіб використання: Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.
Saloos Clay Mask Illite маска для шкіри обличчя та тіла 140 гр
Saloos Clay Mask Illite, 140 гр, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Saloos Clay Mask Illite чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: попереджує надмірне виділення шкірного сала глибоко очищує шкіру усуває чорні цятки Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Saloos Clay Mask Moroccan Lava маска для шкіри обличчя та тіла 200 гр
Saloos Clay Mask Moroccan Lava, 200 гр, Кремові маски для жінок, Вам здається, що ваша шкіра не в дуже гарному стані та потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Маска для шкіри обличчя Saloos Clay Mask Moroccan Lava ідеально доповнить ваш щоденний догляд – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд, який миттєво покращить її вигляд. Властивості: усуває чорні цятки усуває забруднення з пор і звужує їх глибоко зволожує та інтенсивно живить Спосіб використання: Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.
Saloos Clay Mask Montmorillonite маска для шкіри обличчя та тіла для втомл
Saloos Clay Mask Montmorillonite, 140 гр, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Saloos Clay Mask Montmorillonite чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко очищує шкіру попереджує надмірне виділення шкірного сала зміцнює корені волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою. Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
Saloos Clay Mask Moroccan Lava маска для шкіри обличчя та тіла 150 мл
Saloos Clay Mask Moroccan Lava, 150 мл, Маски для шкіри для жінок, Вам здається, що ваша шкіра не в дуже гарному стані та потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Маска для шкіри обличчя Saloos Clay Mask Moroccan Lava ідеально доповнить ваш щоденний догляд – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд, який миттєво покращить її вигляд. Властивості: усуває чорні цятки усуває забруднення з пор і звужує їх глибоко зволожує та інтенсивно живить Спосіб використання: Застосовуйте відповідно до інструкції на упаковці.
Korres Natural Clay глибоко очищаюча маска 18 мл
Korres Natural Clay, 18 мл, Очищаючі маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Korres Natural Clay чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко очищує шкіру попереджує надмірне виділення шкірного сала не викликає подразнення Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Anwen Coconut & Clay маска для волосся Low Porosity 200 мл
Anwen Coconut & Clay, 200 мл, маски для волосся для жінок, Маска для волосся Anwen Coconut & Clay — це незамінний атрибут у догляді за волоссям. Дайте йому час на відновлення, а воно віддячить вам своєю життєвою силою та красою. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює структуру волосся відновлює волосся по всій його довжині волосся м'яке на дотик Спосіб використання: Нанесіть на вологе, вимите шампунем волосся. Залиште на час, вказаний на упаковці, а потім ретельно змийте.
Revolution Skincare Pink Clay детоксикаційна маска 50 мл
Revolution Skincare Pink Clay, 50 мл, Кремові маски для жінок, Вам здається, що ваша шкіра не в дуже гарному стані та потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Маска для шкіри обличчя Revolution Skincare Pink Clay ідеально доповнить ваш щоденний догляд – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд, який миттєво покращить її вигляд. Властивості: детоксикує шкіру глибоко очищує шкіру надає шкірі оксамитової ніжності Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Dr. Feelgood Ghassoul Clay Moroccan марокканська глина 150 гр
Dr. Feelgood Ghassoul Clay Moroccan, 150 гр, Кремові маски для жінок, Вам здається, що ваша шкіра не в дуже гарному стані та потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Маска для шкіри обличчя Dr. Feelgood Ghassoul Clay Moroccan ідеально доповнить ваш щоденний догляд – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд, який миттєво покращить її вигляд. Властивості: попереджує надмірне виділення шкірного сала має ніжний ефект ексфоліації глибоко очищує шкіру детоксикує шкіру не викликає подразнення Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
L’Oréal Paris Pure Clay маска-детокс 50 мл
L’Oréal Paris Pure Clay, 50 мл, Маски для шкіри для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя L’Oréal Paris Pure Clay чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: детоксикує шкіру глибоко очищує шкіру глибоко зволожує та інтенсивно живить Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask глибоко очищуюча маска
Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, 100 гр, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: усуває чорні цятки усуває забруднення з пор і звужує їх попереджує надмірне виділення шкірного сала глибоко зволожує та інтенсивно живить не викликає подразнення Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Dr. Feelgood French Pink Clay маска з глиною 150 гр
Dr. Feelgood French Pink Clay, 150 гр, Очищаючі маски для жінок
Curapil Cleansing clay mask маска для шкіри обличчя для проблемної шкіри 5
Curapil Cleansing clay mask, 50 мл, Очищаючі маски унісекс, Очисна маска чудово очищає обличчя, видаляючи залишки макіяжу та бруду. Нехай ваше обличчя засяє свіжістю та красивою чистотою. Властивості: має заспокійливу дію глибоко очищує шкіру детоксикує шкіру не сушить шкіру зменшує недоліки шкіри заспокоює подразнення та почервоніння Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою. Використовуйте 1-чі на тиждень.
Bondi Sands Everyday Skincare Bondi Babe Clay Mask очищуюча маска з глиною
Bondi Sands Everyday Skincare Bondi Babe Clay Mask, 75 мл, Очищаючі маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Bondi Sands Everyday Skincare Bondi Babe Clay Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: усуває забруднення з пор і звужує їх цілковито покращує вигляд шкіри надає шкірі оксамитової ніжності відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту детоксикує шкіру заспокоює подразнення та почервоніння надає шкірі свіжого вигляду некомедогенний продукт Склад: не містить ароматизаторів веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Neogen Dermalogy Canadian Clay Pore Stick Mask глибоко очищаюча маска для
Neogen Dermalogy Canadian Clay Pore Stick Mask, 28 гр, концентрат для проблемної шкіри для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Neogen Dermalogy Canadian Clay Pore Stick Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: ніжно та ретельно ціле очищує все обличчя видаляє відмерлі клітини шкіри очищає забиті пори освітлює та вирівнює тон шкіри позбавляє від чорних цяток і надлишкової кількості шкірного сала Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask маска з глиною для змішаної та жирн
Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask, 75 мл, Кремові маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко очищує шкіру попереджує надмірне виділення шкірного сала усуває забруднення з пор і звужує їх Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Aveda Botanical Kinetics™ Deep Cleansing Clay Masque глибоко очищаюча маск
Aveda Botanical Kinetics™ Deep Cleansing Clay Masque, 125 мл, Кремові маски для жінок, Вам здається, що ваша шкіра не в дуже гарному стані та потребує чогось більшого, ніж звичайний доглядовий крем? Маска для шкіри обличчя Aveda Botanical Kinetics™ Deep Cleansing Clay Masque ідеально доповнить ваш щоденний догляд – вона потішить шкіру й забезпечить їй інтенсивний догляд, який миттєво покращить її вигляд. Властивості: ефективно очищує пори глибоко зволожує та інтенсивно живить не викликає подразнення надає шкірі оксамитової ніжності глибоко очищує шкіру Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Sand & Sky Australian Pink Clay Flash Perfection Exfoliator очищуючий пілі
Sand & Sky Australian Pink Clay Flash Perfection Exfoliator, 100 мл, Механічні пілінги для жінок, Завдяки своїй глибокій дії й ефекту ексфоліації очищувальний пілінг Sand & Sky Australian Pink Clay Flash Perfection Exfoliator запобігає появі недосконалостей шкіри. Засіб не тільки позбавляє шкіру всіх забруднень, але також усуває відмерлі клітини шкіри, які зазвичай закупорюють пори, призводять до появи чорних цяток, сірості й тьмяного тону шкіри. Властивості: ніжно та ретельно ціле очищує все обличчя не сушить шкіру розгладжує та пом’якшує шкіру звужує розширені пори видаляє відмерлі клітини шкіри зменшує недоліки шкіри надає шкірі матового ефекту підходить для чутливої шкіри Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть на зволожене обличчя, ніжно масуйте, після чого ополосніть водою.
SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask очищуюча мас
SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask, 27 гр, Кремові маски для жінок, Бажаєте збагатити свою щоденну процедуру очищення шкіри й досягти ще досконалішої шкіри, яка буде справді глибоко очищена? Очищувальна маска SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Quick Clay Stick Mask чудово доповнить ваш улюблений очищувальний гель, пінку чи крем і видалить із глибини пор усі залишки макіяжу й інші забруднення. Крім того, цей засіб допоможе регулювати вироблення шкірного сала та зменшить небажаний блиск шкіри. Властивості: усуває чорні цятки усуває забруднення з пор і звужує їх ефективно очищує пори попереджує надмірне виділення шкірного сала Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask очищаюча маска 75 мл
Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask, 75 мл, Очищаючі маски для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя Darphin Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Властивості: глибоко очищує шкіру попереджує надмірне виділення шкірного сала надає шкірі оксамитової ніжності глибоко зволожує та інтенсивно живить відбілює шкіру та надає свіжості Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
Sand & Sky Australian Pink Clay Micro-Exfoliating Face Scrub очисний гель-
Sand & Sky Australian Pink Clay Micro-Exfoliating Face Scrub, 100 гр, Механічні пілінги для жінок
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на маски для лица. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить маска для лица в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на маски для лица. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История