искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип кожи
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 9 моделей:
| против морщин Сбросить все
KORIKA FermentBeauty Anti-wrinkle Face Sheet Mask with Fermented Wine and
KORIKA FermentBeauty Anti-wrinkle Face Sheet Mask with Fermented Wine and Hyaluronic Acid, 20 гр, Маски для шкіри для жінок
Dr. HEDISON Nourishing & Anti-Wrinkle Care гідрогелева маска для шкіри нав
Dr. HEDISON Nourishing & Anti-Wrinkle Care, 60 кс, Маски для шкіри навколо очей для жінок, Маска для обличчя Dr. HEDISON Nourishing & Anti-Wrinkle Care ідеально доглядає за ділянкою навколо очей, покращує стан шкіри та повертає їй тонус. Властивості: зменшує набряки, темні круги надає шкірі необхідного зволоження живить шкіру підвищує еластичність шкіри інтенсивно зволожує Склад: веган-засіб Спосіб використання: Для приємного охолоджувального ефекту зберігайте в холодильнику. Наносьте на очищену й тонізовану шкіру. Вийміть подушечки з упаковки й нанесіть під очі на чисту шкіру. Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці.
Омолаживающая питательная ночная маска с природным комплексом против морщи
Омолаживающая питательная ночная маска с природным комплексом против морщин TERRAZEN AGE CONTROL NUTRITION SLEEPING MASK Ночная маска (ночной крем) с легкой текстурой для мульти-эффекта "увлажнение+питание+лифтинг". Эффективность маски обусловлена ее великолепным составом. Основные действующие ингредиенты: -комплекс AQUA 4 (масла оливы, макадамии, жожоба и виноградных косточек), масло семян бораго,
KORIKA FermentBeauty Set of 5 Anti-wrinkle Face Sheet Masks with Fermented
KORIKA FermentBeauty Set of 5 Anti-wrinkle Face Sheet Masks with Fermented Wine and Hyaluronic Acid, Маски для шкіри для жінок, Відчуваєте, що ваша шкіра не в найкращій формі й потребує чогось ефективнішого за звичайний крем? Маска для обличчя KORIKA FermentBeauty Set of 5 Anti-wrinkle Face Sheet Masks with Fermented Wine and Hyaluronic Acid чудово доповнить ваш щоденний догляд – вона подарує вашій шкірі насолоду, забезпечивши їй інтенсивне піклування і миттєве покращення зовнішнього вигляду. Набір містить: Korika FermentBeauty тканинна маска проти зморшок із ферментованим вином і гіалуроновою кислотою 5 x 20 гр Властивості: глибоко зволожує та інтенсивно живить відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту для ідеально ніжної та зволоженої шкіри для розгладження зморшок Спосіб використання: Обережно витягніть маску з упаковки та нанесіть її на очищене обличчя. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці.
Thalgo Hyalu-Procollagen Wrinkle Correcting Pro Mask маска для обличчя про
Thalgo Hyalu-Procollagen Wrinkle Correcting Pro Mask, 50 мл, Mascarillas especiales для жінок, Спосіб використання: Нанесіть маску тонким шаром на очищене обличчя, уникаючи ділянки навколо очей. Використайте упродовж доби, яка вказана на упаковці. Після цього ретельно змийте маску теплою водою.
FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle патчі проти зморшок на лобі з гіалур
FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle, 3 кс, концентрат для проблемної шкіри для жінок, Відчуваєте, що певні ділянки вашого обличчя потребують більш інтенсивного цілеспрямованого догляду, тому що звичайних кремів і сироваток недостатньо? Місцевий догляд FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle подбає про ці проблемні зони. Завдяки концентрованому складу з високим вмістом активних речовин його дія на шкіру буде в рази більш вираженою і швидшою, ніж при звичайному догляді за шкірою. Властивості: відновлює пружність шкіри та повертає їй відчуття комфорту розгладження нерівномірної текстури шкіри допомагає розгладити зморшки та перші ознаки старіння має відновлювальний ефект підходить навіть для чутливої шкіри Спосіб використання: Розгорніть, прикладіть до попередньо очищеної та тонізованої шкіри й розправте на обличчі. Для приємного охолоджувального ефекту зберігайте в холодильнику. Підходить для щоденного використання.
FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle патчі для очей проти зморшок з гіалу
FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle, 3x2 кс, концентрат для проблемної шкіри для жінок, Маска для обличчя FOREO FAQ™ ідеально доглядає за ділянкою навколо очей, покращує стан шкіри та повертає їй тонус. Властивості: заспокоює ділянку навколо очей розгладжує зморшки та перші ознаки старіння відновлює пружність та еластичність шкіри освітлює ділянку навколо очей практичне й гігієнічне застосування Спосіб використання: Вийміть подушечки з упаковки й нанесіть під очі на чисту шкіру. Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці. Підходить для щоденного використання. Для приємного охолоджувального ефекту зберігайте в холодильнику.
Thalgo Hyalu-Procollagen Wrinkle Correcting Pro Eye Patches розгладжувальн
Thalgo Hyalu-Procollagen Wrinkle Correcting Pro Eye Patches, 8x2 кс, Маски для шкіри навколо очей для жінок, Зона навколо очей є дуже чутливою, її шкіра надзвичайно тонка й тендітна, тому вона більш схильна до прояву ознак утоми та старіння. Тож їй також потрібен особливий догляд зі складом і консистенцією, розробленими саме для задоволення її потреб. Маска для шкіри навколо очей Thalgo Hyalu-Procollagen Wrinkle Correcting Pro Eye Patches стане чудовим доповненням до вашого улюбленого крему, коли вам здається, що звичайного догляду за зоною навколо очей недостатньо. Маска покращить стан шкіри навколо очей, поверне їй життєву силу та свіжий, відпочилий вигляд. Властивості: розгладжує зморшки та перші ознаки старіння підвищує еластичність шкіри інтенсивно зволожує Склад: не містить ароматизаторів Спосіб використання: Застосовуйте упродовж доби, що зазначена на упаковці. Не змивайте.
Keenwell Optima Global Anti-Wrinkle Face Mask Маска против морщин тройного
Пол: Для женщин / Время применения: Универсальный / Назначение: Выравнивание, Лифтинг, Антивозрастное / Классификация: Профессиональная / Тип кожи: Все типы кожи / Объем, мл: 60

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на маски для лица. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить маска для лица в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на маски для лица. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История