шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
IVO (тип)
філейний 
для стейка 
топірець 
Каталог товарів

Ціни1Опис Відгуки  Обговорення  Корисне   
Купити кухонний ніж IVO Butchercut 32061.16.01  за ціною від 524 грн.

Характеристики та опис IVO Butchercut 32061.16.01

Країна походження бренду: Португалія; Довжина леза (см): 16; Матеріал рукояті: пластик; Матеріал леза: сталь; Тип: розділювальний
Колір
Тип
розділювальний
Матеріал леза
сталь
Матеріал рукояті
пластик
Довжина леза
16 см
Країна походження бренду
Португалія
Представлена на сайті інформація носить довідковий характер.
Важливо! Перед покупкою завжди уточнюйте у продавця комплектацію і технічні характеристики обраної моделі
524 грн.
Ніж м'ясника IVO BUTCHERCUT професійний 16 см (32061.16.01)
Rozetka.ua (Київ)
 524 грн.
← купити

© 2006-2024 Magazilla
Якщо ви вирішили придбати IVO Butchercut 32061.16.01, відкрийте сторінку "Де купити?" зі списком інтернет-магазинів і цінових пропозицій, виберіть оптимальну ціну і перейдіть у відповідний магазин за посиланням "Купити". Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.Magazilla - найбільший каталог товарів: кухонний ніж IVO Butchercut 32061.16.01. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати кращу ціну інтернет-магазинів на кухонний ніж IVO Butchercut 32061.16.01 у Києві, Дніпрі, Харкові чи Одесі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія