искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Вітаміни ProVET Профілайн Біотин для здоров'я та краси шерсті у собак 100
Екстракт абалону є природним джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е та В12, мінералів, в тому числі цинку, який є необхідним для здоров’я шкіри та всього організму. Колаген відновлює природну гідратацію шкіри, надає їй еластичності, запобігає сухості та появі лупи, надає шкірі та шерсті здорового вигляду. Покращує стан шкіри, шерсті, кігтів. Біотин запобігає надмірному випадінню шерсті, підтримує здоровий стан та сприяє росту густої, добре пігментованої шерсті та підшерстку. Спосіб застосування: Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо. Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: цуценята і собаки дрібних порід з масою тіла до 10 кг - 1 таблетка; собаки середніх порід з масою тіла 10-25 кг - 2-3 таблетки; собаки великих порід з масою тіла понад 25 кг - 4-8 таблеток. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Рекомендований вік: від 6 тижнів. Умови зберігання: зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Склад: Дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти: абалону, кореня топінамбура; пробіотичні бактерії: Streptococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius; біотин, гідролізат колагену, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «м'ясо». Термін придатності: 18 місяців. Форма випуску: таблетки по 100 шт. у полімерному флаконі. РП № АВ-09041-04-19. Сертифікат: ISO 9001:2015.
Вітаміни 8in1 Excel Brewers Yeast для покращення стану шкіри та вовни у кі
8in1 Brewer's Yeast - препарат на основі пивних дріжджів з додаванням екстракту часнику. Пивні дріжджі застосовуються в профілактичних і лікувальних цілях при авітамінозах (вітамінів групи В), порушеннях обміну речовин, втраті апетиту і маси тіла, стресових станах, а також при ослабленні імунітету. Чому варто придбати? Містить комплекс вітамінів і мінералів, підібраних з урахуванням останніх розробок провідних ветеринарних лікарів  До складу входять тільки натуральні інгредієнти, тому препарат не викликає алергічних реакцій  Стимулює всі основні обміни речовин в організмі (білковий, вуглеводний, ліпідний і мінеральний)  Стимулює процеси кровотворення в організмі та сприяє швидшому загоєнню ран  Впливає на загальний стан тварини та посилює напругу імунної системи  Покращує апетит, підвищує рухову активність  Містить екстракт часнику, що є чудовим профілактичним засобом від появи гельмінтів (глистів)  При регулярному застосуванні препарату значно поліпшується стан шкіри і якість шерсті. Шкіра стає еластичною та здоровою, посилюється пігментація забарвлень, а також носового дзеркала і третього повіка. Шерсть стає блискучою, більш густою, перестає ламатися та сіктися  З лікувальною метою препарат рекомендований при сверблячих дерматозах, хронічних екземах, піодерміях, нейродерматитах, а також кератитах, коньюктивітах, анеміях, при різних порушеннях функції печінки.  Склад: пивні дріжджі (Saccharomyces cerevisiae), стеаринова кислота, гліцерин, часник, сафлорова олія, діоксид кремнію, олія тунця.  Гарантований аналіз: вміст сирого протеїну не менше 40%, сирих жирів 7%, сирої клітковини 1%, золи 9%, вологи 8%. Вітаміни та мікроелементи: на 1 кг Вітамін В1 800 мг Вітамін В2 500 мг Вітамін В6 50 мг Ніацин 1200 мг Біотин 1900 мкг Залізо 1914 мг Мідь 2,5 мг Марганець 323 мг Цинк 3270 мг Кобальт 114 мг Як використовувати По одній таблетці на кожні 4 кг ваги тіла тварини щодня. При змішаному типі годівлі по одній таблетці на кожні 10 кг ваги щодня Вітаміни можна давати з їжею або окремо з невеликими шматочками ласощів, але більшість собак поїдають їх з задоволенням  Можна давати тваринам віком старше 2 тижнів Курс застосування 14-30 днів. Зміна дозування або повторний курс за показаннями
Вітаміни ProVET Профілайн Віталіті для собак з протиалергічною дією 100 та
Екстракт абалону є природним джерелом вітамінів А, Е та В12, мінералів, поліненасичених жирних кислот, які пригнічують активність ферменту, що бере участь в утворенні простагландинів — речовин, що стимулюють розвиток алергії. Кислота фолієва допомагає підвищувати захисну відповідь імунної системи на алергени. Біотин запобігає надмірному випадінню шерсті, підтримує здоровий стан шкіри, сприяє росту густої добре пігментованої шерсті та підшерстку. Екстракт кореня топінамбуру містить природній пребіотик — інулін, який впливає на нормалізацію роботи мікрофлори кишечника, стимулюючи зростання кількості лакто- і біфідобактерій. Комбінація пробіотиків і пребіотиків має синергічний ефект. Пробіотичні бактеріїї разом з пребіотиком інуліном відіграють важливу роль в попередженні алергічних проявів. Склад: дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти: трави череди, абалону, кореня топінамбура; пробіотичні бактерії: Streptococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Bacillus subtilis; лігнін, біотин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «м'ясо». Застосування. Застосовують при алергічних захворюваннях незалежно від причини виникнення; атопічному дерматиті, гіперчутливості до укусів бліх, вошей, кліщів, комарів. Рекомендовано цуценятам з 6-тижневого віку. Дозування. Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо. Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: цуценята і собаки дрібних порід з масою тіла до 10 кг - 1 таблетка; собаки середніх порід з масою тіла 10-25 кг - 2-3 таблетки; собаки великих порід з масою тіла понад 25 кг - 4-8 таблеток. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Форма випуску. Таблетки по 100 шт. у полімерному флаконі. Зберігання. Зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Термін придатності: 18 місяців. РП № АВ-09042-04-19. Сертифікат: ISO 9001:2015.
Вітаміни 8in1 Excel Deter для корекції поведінки собак 100 табл
Смачні таблетки для корекції поведінки цуценят і собак, які їдять власні екскременти. Відучують тварину поїдати фекалії та нормалізують обмін речовин в організмі. Чому варто придбати? Завдяки специфічній гіркоті надають екскрементам собаки гіркий смак, після чого відходи життєдіяльності вже не такі привабливі для улюбленця  Містять в своєму складі пивні дріжджі та інші поживні компоненти, які нормалізують обмін речовин тварини та усувають її потребу в поїданні чужих фекалій  Абсолютно безпечний препарат для собак на всіх стадіях їх життя  Ефективність інгредієнтів доведена численними дослідженнями  Розроблено за участю ветеринарних лікарів.  Склад: дріжджі інактивовані 51,2%, глутамат натрію 40%, стеаринова кислота 5%, гліцерин 1%, часник 1%, вітамін В1 500 мг/кг, вітамін В2 340 мг/кг, вітамін В6 34 мг/кг, біотин 1100 мкг/кг, амід нікотинової кислоти 680 мг/кг, допоміжні компоненти: перець гострий, діоксид кремнію, магнію стеарат. Як використовувати Важливо! Перед використанням добавки попросіть Вашого ветеринарного лікаря надати конкретні рекомендації із застосування, враховуючи стан здоров'я та індивідуальні особливості саме Вашого улюбленця. Рекомендовані добові норми становлять: собакам вагою до 3,5 кг — 1 таблетка, собакам вагою 3,5 — 7,5 кг 2 таблетки, собакам вагою від 24 до 36 кг — 3 таблетки, собакам вагою понад 36 кг — 4 таблетки  Давати собакам разом з кормом або примусово на корінь язика Рекомендований період застосування в середньому становить 2-4 тижні.
Мультивітамінна паста GimCat Multi-Vitamin Paste для котів 50 гр
Мультивітамінна паста з комплексом із 12 цінних вітамінів, бета-глюканами й біологічно якісними рослинними оліями для котів. Дає змогу побалувати улюбленця апетитним частуванням із користю для його здоров'я. Чому варто придбати? Має загальнозміцнювальну дію на організм улюбленця методом заповнення в ньому дефіциту корисних речовин і важливих нутрієнтів Містить 12 цінних вітамінів, включно з вітамінами D3, Е, C, К, вітамінами групи B, біотином, ніацином і фолієвою кислотою для комплексного підтримання організму кота Завдяки наявності в складі бета-глюканів, паста зміцнює імунітет улюбленця та сприятливо позначається на його самопочутті Біологічно високоякісні рослинні олії додатково живлять імунну систему та підсилюють власні захисні механізми організму Збагачена таурином - незамінною амінокислотою, яку організм котів не виробляє самостійно та змушений отримувати разом із їжею Не містить цукру, підсилювачів смаку, барвників, консервантів або лактози Склад: продукти рослинного походження, олії та жири (30%), дріжджі (містить 1% бета-глюканів) Вміст добавок на 1 кг: вітамін D3 114 7 МО, вітамін E 1660 мг, вітамін K3 1 мг, вітамін B1 27 мг, вітамін B2 20 мг, вітамін B6 13 мг, вітамін B12 93 мкг, вітамін C 100 мг, біотин (вітамін H) 1799 мкг, ніацин 937 мг, фолієва кислота 18 мг, кальцій-D-пантотенат 150 мг, холінхлорид 2.660 мг, таурин 2000 мг Як використовувати Давати щодня по 6 см безпосередньо з тюбика або змішавши з кормом (1 см пасти = приблизно 0,5 грамів) Будь ласка, враховуйте, що вміст вітаміну D3 в пасті Multi-Vitamin Extra більше, ніж у повноцінних харчових продуктах, тому кількість щоденної порції пасти не має перевищувати 10% від добової порції харчування кота Пропонуйте тварині пасту тільки кімнатної температури Стежте за тим, щоби в улюбленця завжди був доступ до чистої свіжої води Після відкриття зберігати в прохолодному темному місці та використати впродовж 2 місяців Не призначена для кошенят; не використовувати для котів, які мають чутливість до одного або декількох інгредієнтів кормової добавки
ProVET Краплі для тварин ProVET Мега Стоп від паразитів для собак від 10 д
+ 27 грн бонус, собаки, догляд за шерстю, 2 мл, івермектин, імідаклоприд, 4 піпетки
Вітаміни ProVET Профілайн Актив для котів для виведення шерсті 180 табл
Екстракт солоду містить нерозчинну клітковину, яка стимулює травлення, роботу кишечника, сприяє очищенню організму від накопичених токсинів, шлаків, м'яко виводить безоари із травного каналу природним шляхом, запобігає утворенню нових, які можуть загрожувати життю тварини. Солод має жовчогінну дію, запобігає утворенню каменів в жовчному міхурі. Солод регенерує пошкоджені ділянки слизової оболонки шлунку та кишечника, що пояснює його застосування при гастриті, коліті, ентероколіті, холециститі, виразці шлунку, запальних процесах жовчовивідних шляхів. Таурин є важливою незамінною амінокислотою для котів. Ця амінокислота необхідна для роботи серцево-судинної системи, підтримки функцій зору, стану сітківки очей, міцного імунітету. Екстракт абалону є природним джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е та В12, мінералів, в тому числі цинку, який є необхідним для здоров’я шкіри та всього організму. Екстракт плодів журавлини містить проантоціанідин, який інгібує адгезію бактерій, що блокує прикріплення бактерій до клітин епітелію сечовивідної системи. Завдяки цьому знижується кількість бактерій у сечовому міхурі, що запобігає розвитку хронічних інфекцій у сечовивідних шляхах. Спосіб застосування: Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо. Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: коти та кошенята з масою тіла до 3 кг - 1 таблетка; коти з масою тіла 3-5 кг - 2 таблетки; коти з масою тіла більше 5 кг - 3 таблетки. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Рекомендований вік: від 6 тижнів. Умови зберігання: зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Склад: Дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, кальцію цитрат, сухі екстракти: абалону, плодів журавлини, кореня топінамбура, солоду, зелених губчатих молюсків; пробіотичні бактерії (Bacillus subtilis), таурин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «вершки». Термін придатності: 18 місяців. Форма випуску: таблетки по 180 шт. у полімерному флаконі.
Вітаміни ProVET Фітовіт фітокомплекс для зміцнення та відновлення суглобів
Завдяки вмісту глюкозаміну гідрохлориду та хондроїтину сульфату, кормова добавка позитивно впливає на відновлення поверхні суглобів, стимулює процес регенерації сполучної тканини, сприяє зменшенню набряків і болю, рухливості суглобів та еластичності зв’язок. Рослинні екстракти, що входять до складу продукту, позитивно впливають на синтез колагену в організмі тварини та відновлення сполучної тканини. Спосіб застосування: Вітаміни вводити перорально. Добова доза з розрахунку: цуценята і собаки дрібних порід з масою тіла до 10 кг — 1 таблетка на добу незалежно від годування; собаки середніх порід з масою тіла до 30 кг — 2-3 таблетки на добу незалежно від годування; собаки великих порід з масою тіла понад 30 кг — 4-8 таблеток на добу незалежно від годування. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Рекомендований вік: від 6 тижнів. Умови зберігання: зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Склад: Дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, фітокомплекс сухих екстрактів рослин: кори верби білої (Cortex Sálix álba), кореня лопуха (Radices Arctium), бруньок берези (Gemmae Betulae), листя кропиви (Folia Urtica), плодів шипшини (Fructus Rosae), квітів нагідок (Flores Calendula); дикальцію фосфат, біотин, глюкозаміну гідрохлорид, хондроїтину сульфат, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «м'ясо». Термін придатності: 18 місяців. Форма випуску: таблетки по 100 шт. у полімерному флаконі. РП № АВ-09051-04-19. Сертифікат: ISO 9001:2015.
Вітаміни ProVET Профілайн ГАГ для котів для здоров'я суглобів та зв'язок 1
Екстракт абалону є природним джерелом вітамінів, мінералів, поліненасичених жирних кислот, які відіграють важливу роль у процесах обміну речовин та функціонування опорно-рухової системи. Екстракт зелених губчатих молюсків є природним джерелом глікозаміногліканів (GAG), хондроїтину сульфату, гепарану сульфату та кислоти гіалуронової, які стабілізують та відновлюють структуру сполучної тканини. Також зелені губчаті молюски містять у своєму складі вітаміни, ненасичені жирні кислоти, мінерали, які покращують обмінні процеси та є додатковим джерелом енергії для організму. Колаген — фібрилярний білок, складає основу сполучної тканини організму (сухожиль, хрящів), кісток, шкіри та забезпечує їхню міцність та еластичність. Таурин є важливою незамінною амінокислотою для котів. Ця амінокислота необхідна для роботи серцево-судинної системи, підтримки функцій зору, стану сітківки очей, міцного імунітету. Екстракт плодів журавлини містить проантоціанідин, який інгібує адгезію бактерій, що блокує прикріплення бактерій до клітин епітелію сечовивідної системи. Завдяки цьому знижується кількість бактерій у сечовому міхурі, що запобігає розвитку хронічних інфекцій у сечовивідних шляхах. Спосіб застосування: Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо. Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: коти та кошенята з масою тіла до 3 кг — 1 таблетка; коти з масою тіла 3-5 кг — 2 таблетки; коти з масою тіла більше 5 кг — 3 таблетки. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Рекомендований вік: від 6 тижнів. Умови зберігання: зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Склад: Дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти: абалону, плодів журавлини, кореня топінамбура, зелених губчатих молюсків; пробіотичні бактерії: Streptococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius; гідролізат колагену, таурин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «вершки». Термін придатності: 18 місяців. Форма випуску: таблетки по 180 шт. у полімерному флаконі. РП № АВ-09038-04-19. Сертифікат: ISO 9001:2015.
Вітаміни ProVET Профілайн ГАГ для здоров'я суглобів та зв'язок у собак 100
Екстракт абалону є природним джерелом вітамінів, мінералів, поліненасичених жирних кислот, які відіграють важливу роль у процесах обміну речовин та функціонування опорно-рухової системи. Екстракт зелених губчатих молюсків містить у своєму складі глікозаміноглікани (GAG), хондроїтину сульфат, гепарану сульфат та кислоту гіалуронову, які стабілізують та відновлюють структуру сполучної тканини, попереджують руйнування суглобових хрящів. Колаген — фібрилярний білок, складає основу сполучної тканини організму (сухожиль, хрящів), кісток, шкіри та забезпечує їхню міцність та еластичність. Екстракт кори верби білої — природний засіб, що зменшує біль. Компоненти кори верби білої інгібують циклооксигеназу, яка відповідає за формування простагландинів, що є медіаторами запальних процесів. Сповільнюючи утворення простагландинів, екстракт кори верби білої має протизапальну дію. Склад: дріжджі пивні, вітамінно-мінеральний комплекс, дикальцію фосфат, сухі екстракти: абалону, зелених губчатих молюсків, кори верби білої, кореня топінамбура; гідролізат колагену, пробіотичні бактерії: Streptococcus faecium, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius; біотин, мікрокристалічна целюлоза, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, гіпромелоза, ароматизатор харчовий «м'ясо». Застосування. Застосовують для формування та розвитку міцної опорно-рухової системи у цуценят, підтримки здоров'я суглобів та зв'язок у дорослих тварин та запобігання больових відчуттів при навантаженні на опорно-рухову систему, для профілактики порушень обміну речовин, пов'язаних з недостатністю вітамінів та мінералів у добовому раціоні, підтримання фізіологічного росту молодих тварин, зміцненням імунітету, покращення стану шкіри та шерсті. Рекомендовано цуценятам з 6-тижневого віку. Дозування. Кормову добавку застосовують щоденно перорально, змішуючи з кормом або окремо. Добова доза на тварину, незалежно від годівлі: цуценята і собаки дрібних порід з масою тіла до 10 кг - 1 таблетка; собаки середніх порід з масою тіла 10-25 кг - 2-3 таблетки; собаки великих порід з масою тіла понад 25 кг - 4-8 таблеток. Мінімальний курс застосування — 4 тижні. За необхідності курс повторюють через 30 діб. Форма випуску. Таблетки по 100 шт. у полімерному флаконі. Зберігання. Зберігати у сухому місці за температури від 0 °С до 25 °С. Термін придатності: 18 місяців. РП № АВ-09043-04-19. Сертифікат: ISO 9001:2015.
Вітаміни 8in1 Excel Calcium для покращення стану кісток та зубів у собак 1
8in1 Calcium - унікальний за своїм складом препарат, так як в ньому міститься кальцій, фосфор, а також вітамін Д в кількості, необхідній для засвоєння мінеральних речовин. Кальцій і фосфор знаходяться в оптимальному співвідношенні один до одного.  Цей препарат просто незамінний для цуценят в період активного росту, обумовленого фізіологічними особливостями кожної породи. Його унікальність полягає в тому, що крім головних мінеральних речовин і певної кількості вітаміну Д, цей препарат не містить інших вітамінів і мікроелементів, що робить можливим застосування його з будь-якими іншими полівітамінними комплексами і сухими збалансованими кормами. Досвідчені заводчики часто можуть спостерігати нестачу мінеральних речовин у своїх улюбленців, коли вони починають злизувати штукатурку або обгризати кути стін, тому намагаються підібрати спеціальні збалансовані корми або вітамінно-мінеральні підгодівлі, але цього іноді не вистачає. Тому виникає необхідність в препараті, що містить тільки кальцій і фосфор, а вітамін Д необхідний для кращого всмоктування та засвоєння цих речовин.  Виходячи зі складу видно, що надлишку вітамінів (гіпервітаміноз) бути не може, тому що їх там немає, а якщо не буде необхідності в додаткових мінеральних речовинах, то вони виведуться зі шлунково-кишкового тракту природним шляхом. Чому варто придбати? Необхідний в період зростання цуценяти для формування здорового і міцного скелета  Необхідний для самок під час вагітності, особливо коли починається активне формування і зростання скелета цуценяти. В цьому випадку використовуються мінеральні речовини матері, а якщо їх не вистачає, то
Вітаміни Canvit Nutrimin for cats для зміцнення імунітету у котів різного
Canvit Nutrimin Cat - вітамінно-мінеральна добавка у вигляді порошку для котів. Чому варто придбати? Містить збалансований комплекс вітамінів, мінералів і мікроелементів, необхідних для здоров'я та активної життєдіяльності котів Рекомендується додавати в раціон при годуванні домашньою їжею. При регулярному використанні сприяють підвищенню захисних сил організму кота, зміцненню скелета та зубів, поліпшенню зовнішнього вигляду шерсті, а також підтримці загального здоров'я і гарного самопочуття Гарантований аналіз: протеїн 6.3%, жир 1.1%, клітковина 1.1%, зола 40.6%, хлорид натрію 0,5% Склад, на 1 кг: вітамін А 300000 МО, вітамін D3 10000 МО, вітамін Е (альфа-токоферол) 2 000 мг, вітамін К 15 мг, вітамін В1 100 мг, вітамін В2 80 мг, вітамін В6 50 мг, вітамін В12 600 мкг, вітамін С 500 мг, біотин 2 мг, ніацинамід 600 мг, кальцію пантотенат 300 мг, фолієва кислота 5 мг , холіну хлорид 20 г, таурин 20 г, кальцій 117 г, фосфор 90 г, натрій 5 г, залізо 800 мг, цинк 800 мг, мідь 160 мг, марганець 600 мг, йод 8 мг, селен 1.8 мг, антиоксиданти, кукурудзяне борошно, дигідроортофосфат кальцію, дигідрофосфат кальцію, декстроза, хлорид натрію, сухі дріжджі. Як використовувати Застосовують щоденно, рівномірно змішуючи з кормом  Рекомендована добова норма: 5 грамів препарату на 3 кг ваги  Мірна ложка знаходиться всередині паковання та вміщує 4 грама препарату
Вітаміни Canvit Multi for cats для зміцнення імунітету у котів різного вік
Загальнозміцнюючий збалансований комплекс Canvit Multi Cat заповнить організм котів необхідними вітамінами, а також забезпечить відмінне здоров'я і красу шерсті. Застосування: Для доповнення щоденного раціону.  Чому варто придбати? Містить комплекс незамінних вітамінів, які забезпечують гарне самопочуття кота, зміцнення імунітету, функцію мозку і роботу серцево-судинної системи  Містить комплекс антиоксидантів, мінералів і мікроелементів, необхідних для підтримання рухливості і хорошій кондиції котів  Сприяє здоровому росту та правильному розвитку кошенят і молодих котів Містить таурин - незамінну амінокислота, яка необхідна для підтримання гостроти зору Має приємной аромат і чудово поїдається улюбленцями Паковання: 100 грамів — приблизно 100 таблеток Гарантований аналіз: протеїн 4%, жир 2.6%, клітковина 0,5%, зола 33%. Склад, на 1 кг: вітамін А 1000000 МО, вітамін D3 10000 МО, вітамін Е (альфа-токоферол) 6000 мг, вітамін К 100 мг, вітамін В1 300 мг, вітамін В2 300 мг, вітамін В6 200 мг, вітамін В12 5 мг, вітамін С 3000 мг, біотин 250 мг, ніацинамід 1000 мг, кальцію пантотенат 1000 мг, фолієва кислота 25 мг, таурин 10000 мг, антиоксиданти, карбонат кальцію, глюкоза, пшеничний крохмаль, знежирене сухе молоко, суха лактоза, суха сироватка, сухі дріжджі. Фасування: упаковка 100 грамів містить 100 таблеток. Як використовувати Рекомендована добова доза: 1 таблетка на 2 кг ваги  Давати таблетки можна прямо з руки або додавати до корму, попередньо подрібнивши
Паста GimCat Taurine Paste Extra з таурином для здоров'я серця, нервової с
Вітамінізована паста з біологічно активним таурином для котів. Допомагає поповнити нестачу важливих речовинах в організмі улюбленця, а також підтримати здоров'я його серця, зору та нервової системи. Чому варто придбати? Містить незамінну амінокислоту таурин, яку організм котів не виробляє самостійно і змушений отримувати разом з їжею  Сприяє покращенню роботи серця, мозку, жовчного міхура і очей кота, нормалізує енергетичний обмін улюбленця і зміцнює його нервову систему  Містить вітаміни групи В, що сприятливо позначаються на загальному самопочутті тварини  Молюски та ракоподібні, що входять до складу, підтримують здоров'я суглобових хрящів кота  Не містить лактози, цукру, барвників, консервантів і підсилювачів смаку.  Склад: овочеві субпродукти, олії та жири, молюски та ракоподібні з порошком із зелених губчастих мідій (4%), м'ясні і тваринні субпродукти. Аналітичний склад: білки 5,5%, жири 34,5%, сира зола 9,5%, сира клітковина 1,5%, вологість 12%. Вміст добавок на 1 кг: вітамін В1 (тіамін) 133 мг, вітамін В2 (рибофлавін) 100 мг вітамін В6 (піридоксин) 67 мг, вітамін В12 (кобаламін) 467 мкг, таурин 18 000 мг з антиоксидантом. Як використовувати Давати щодня по 6 см безпосередньо з тюбика або змішавши з кормом (1 см пасти = приблизно 0,5 грама)  Пропонуйте тварині пасту тільки кімнатної температури  Слідкуйте, щоб у улюбленця завжди був доступ до чистої свіжої води Після відкриття зберігати в прохолодному темному місці та використати впродовж 2 місяців
Паста GimCat Expert Line UT Balance для профілактики захворювань сечостате
Функціональна паста для повноцінного захисту сечовидільної системи котів із порушеннями роботи нижніх сечових шляхів, незалежно від наявності каменів та їх типу. Запобігає утворення сечових каменів та зменшує вже наявні. Чому варто придбати? Містить спеціальні компоненти, які реагують з фосфором і оксалатами у кишечнику, запобігаючи утворенню струвітів і оксалатів кальцію Сприяє зменшенню наявних сечових каменів і запобігає стресу сечовивідних шляхів Рекомендується застосовувати для профілактики кастрованим або стерилізованим тваринам, а також при сечокам'яній хворобі та ідіопатичному циститі N-ацетилглюкозамін підтримує здоров'я суглобової тканини та слизових оболонок органів травної системи та нижніх сечовивідних шляхів Має приємний смак, завдяки чому більшість котів сприймають пасту як ласощі та з радістю поїдають Виготовлена з високоякісних інгредієнтів; не містить штучних барвників, консервантів та ароматизаторів Склад: продукти рослинного походження, олії та жири, дріжджі (містять 1% бета-глюкану), молюски та ракоподібні (N-ацетилглюкозамін 0,42%). Добавки на 1 кг: L-триптофан 12500 мг. Аналітичний склад: білки - 5,5%, жири - 34%, зола - 4,5%, клітковина - 1,5%, вологість - 12,5%. Як використовувати Давати кожного дня по 6 см безпосередньо з тюбика або змішавши з кормом (1 см пасти = приблизно 0,5 грамів) Пропонуйте тварині пасту тільки кімнатної температури Стежте, щоби в улюбленця завжди був доступ до чистої свіжої води Після відкриття зберігати в прохолодному темному місці та використати впродовж 2 місяців Важливо! Паста призначена для профілактики виникнення захворювань сечовивідних шляхів і може використовуватись як один із засобів лікування вже наявних захворювань лише за призначенням ветеринарного лікаря
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   818  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История