искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 18 моделей:
| Comfy Сбросить все
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 8,5cm помаранчева 5905546192934
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 8,5 см (гума, колір: оранжевий) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 8,5cm зелена 5905546192927
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 8,5 см (гума, колір: зелений) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 8,5cm рожева 5905546192910
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 8,5 см (гума, колір: рожевий) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 12,5cm зелена 5905546192958
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 12,5 см (гума, колір: зелений) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 12,5cm помаранчева 590554619296
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 12,5 см (гума, колір: оранжевий) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка для собак Comfy Mint Dental Bone кістка 12.5см Рожева 590554619110
Іграшка Comfy Mint Dental Bone - чудове рішення для того, щоб задовольнити потреби вашого улюбленця в жуванні та активному проведенні часу. Особливості: Пластичність і міцність: Матеріал іграшки забезпечує не тільки пластичність, але і міцність, що важливо для того, щоб вона могла витримувати інтенсивне жування. Чищення зубів і тренування жувальних м'язів: Жування іграшки сприяє зміцненню зубів і тренуванню жувальних м'язів, що корисно для здоров'я вашого вихованця. Цікава форма і забарвлення: Форма і яскраве забарвлення можуть привернути увагу улюбленця, роблячи гру більш захопливою. Боротьба зі стресом і нудьгою: Ігрова активність допомагає боротися зі стресом і нудьгою у вашого улюбленця, надаючи йому цікаве і корисне заняття. Важливо пам'ятати, що іграшки - це не тільки засіб для задоволення фізичних потреб, а й чудовий спосіб зміцнення зв'язку між вами та вашим улюбленцем.
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 16,5cm зелена 5905546194495
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 16,5 см (гума, колір: зелений) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Елемент для саморобної іграшки для собак Comfy Create and Play кулька з от
Виробник: Comfy
Елемент для саморобної іграшки для собак Comfy рожевий 35 штук (5905546318
Виробник: Comfy
Елемент для саморобної іграшки для собак Comfy Create and Play кулька з от
Виробник: Comfy
Comfy Mint Dental Bone кістка 12.5 см рожева (5905546191104) Mint Dental B
жувальні іграшки, гума, 12.5 см
Comfy Mint Dental Bone кістка 12.5 см зелена (5905546192958) Mint Dental B
жувальні іграшки, гума, 12.5 см
Comfy Mint Dental Bone кістка 12.5 см жовтогаряча (5905546192965) Mint Den
жувальні іграшки, гума, 12.5 см
Comfy Mint Dental Bone 16.5 см Зелена (5905546194495) Mint Dental Bone 16.
жувальні іграшки, гума, 16.5 см
Іграшка для собак Comfy "Mint Dental Bone" 12,5cm рожева 5905546192941
Іграшка для собак Comfy Кістка з виступами 12,5 см (гума, колір: рожевий) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим брендом товарів для тварин, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні враження! Основні переваги іграшки: - Зроблена з високоякісних матеріалів - Безпечна для тварини - Підходить для усіх видів і порід - Міцна - Допомагає в тренуваннях - Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Элемент для самодельной игрушки для собак Comfy Create and Play шарик с от
Производитель: Comfy
Элемент для самодельной игрушки для собак Comfy розовый 35 штук упаковка (
Производитель: Comfy
Элемент для самодельной игрушки для собак Comfy Create and Play шарик с от
Производитель: Comfy

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушки для собак Comfy. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушка для собаки Comfy в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушки для собак Comfy. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История