искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 5 моделей:
| DoggyMan Сбросить все
Іграшка для собак DoggyMan Loofah Ball, 6 см
DoggyMan М’ЯЧ ЛЮФА – екологічна органічна іграшка для чищення зубів собак. Це чудова альтернатива іграшкам з латексу та гуми. Виготовлена зі 100% натуральних матеріалів: люфи, особливого виду рослинної губки, попередньо відібраної та очищеної, і прошита бавовняною ниткою. Рекомендована для собак міні і малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам, дорослим і літнім собакам, а також улюбленцям із проблемами зубів. Гнучке і міцне волокно люфи ідеально підходить для жування собак. Матеріал працює як зубна щітка і зубна нитка, чудово очищає зуби від нальоту і зубного каменю, добре масажує ясна. Волокно люфи не зашкодить травній системі собаки, якщо вихованець відгризе і проковтне невеликий шматочок іграшки: волокно вийде природним шляхом. Іграшка DoggyMan М’ЯЧ ЛЮФА призначена для розгризання і знищення – саме так працює її магія чищення зубів. Час розгризання залежить від індивідуальних особливостей вашого вихованця. Попри те, що люфа засвоюється організмом і не шкодить травленню собак, треба пам’ятати, що це все-таки іграшка, а не ласощі, однак смак карамелі буде для собак вельми привабливим. Стежте за тим, щоб собака не ковтав великі шматки. Зверніть увагу, що іграшка DoggyMan Loofah Ball рекомендована не тільки для догляду за пащею. Це ще й м’яч, який можна використовувати для інтерактивної гри з вихованцем. Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися. Чому варто купити натуральну іграшку для собак DoggyMan Loofah Ball: чудовий догляд за пащею; виготовлена зі 100% натуральних матеріалів; гарна альтернатива іграшкам з гуми та латексу; працює як зубна нитка і зубна щітка; здорове жування: добре очищає зуби від зубного нальоту, запобігає подальшій появі зубного нальоту й утворенню зубного каменю; масажує та зміцнює ясна; допомагає позбутися неприємного запаху з пащі; задовольняє природний жувальний інстинкт собаки; безпечна під час проковтування невеликих шматочків: повністю перетравлюється, залишки виходять природним шляхом; рекомендується для різного віку собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння, а також для вихованців із проблемами зубів; без пищалки всередині; зі смаком карамелі: з такою іграшкою собака чиститиме зуби із задоволенням!
Іграшка для собак DoggyMan Loofah Doughnut, 10 см
DoggyMan ПОНЧИК ЛЮФА – 100% натуральна іграшка для чищення зубів собак. Це потужний конкурент іграшкам з латексу та гуми в лінійці догляду за пащею. Рекомендована іграшка для собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам, дорослим і літнім собакам, а також вихованцям із проблемами зубів. Виготовлена іграшка з екологічного матеріалу – люфи, особливого виду рослинної губки, попередньо відібраної та очищеної. Гнучке і міцне волокно люфи ідеально підходить для жування собак. Матеріал працює як зубна щітка і зубна нитка, чудово очищає зуби від нальоту і зубного каменю, добре масажує ясна. Волокно люфи не зашкодить травній системі собаки, якщо вихованець відгризе і проковтне невеликий шматочок іграшки: волокно вийде природним шляхом. Іграшка DoggyMan ПОНЧИК ЛЮФА призначена для розгризання і знищення – саме так працює її магія чищення зубів. Час розгризання залежить від індивідуальних особливостей вашого вихованця. Попри те, що люфа засвоюється організмом і не шкодить травленню собак, варто пам’ятати, що це все-таки іграшка, а не ласощі, хоча смак карамелі буде для собак вельми привабливим. Стежте за тим, щоб собака не ковтав великі шматки. Головне призначення іграшки DoggyMan Loofah Doughnut – це догляд за пащею собаки. Однак завдяки зручній формі для хвата й здатності триматися на воді ПОНЧИК можна використовувати для різних інтерактивних ігор з улюбленцем. Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, захистить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися. Чому варто купити натуральну іграшку для собак DoggyMan Loofah Doughnut: чудовий догляд за пащею; виготовлена зі 100% натуральних матеріалів; працює як зубна нитка і зубна щітка; здорове жування: добре очищає зуби від зубного нальоту, запобігає подальшій появі зубного нальоту й утворенню зубного каменю; масажує та зміцнює ясна; допомагає позбутися неприємного запаху з пащі; задовольняє природний жувальний інстинкт собаки; безпечна якщо проковтнути невеликі шматочки: повністю перетравлюється, залишки виходять природним шляхом; чудова альтернатива іграшкам з гуми та латексу; добре тримається на воді: можна використовувати в басейні; зручна форма для хвату та інтерактивних ігор; рекомендується для різного віку собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння, а також для вихованців із проблемами зубів; зі смаком карамелі: з такою іграшкою собака чиститиме зуби із задоволенням!
Іграшка для собак DoggyMan Loofah Bone, 12 см
DoggyMan КІСТКА ЛЮФА – 100% натуральна іграшка для чищення зубів собак. Це головний конкурент іграшок з латексу та гуми в лінійці догляду за пащею, особливо, якщо ви віддаєте перевагу органічним матеріалам. Рекомендована іграшка для собак міні і малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам, дорослим і літнім собакам, а також вихованцям з проблемами зубів. Може використовуватися для котів. Виготовлена іграшка з екологічного матеріалу – люфи, особливого виду рослинної губки, попередньо відібраної та очищеної, і натурального рослинного барвника. Гнучке і міцне волокно люфи ідеально підходить для жування собак. Матеріал працює як натуральна зубна щітка й зубна нитка, чудово очищає зуби від нальоту та зубного каменю, добре масажує ясна. Волокно люфи не зашкодить травній системі собаки, якщо вихованець відгризе і проковтне невеликий шматочок іграшки: волокно вийде природним шляхом. Іграшка DoggyMan КІСТКА ЛЮФА призначена для розгризання і знищення – саме так працює її магія чищення зубів. Час розгризання залежить від індивідуальних особливостей вашого вихованця. Попри те, що люфа засвоюється організмом і не шкодить травленню собак, варто пам’ятати, що це все-таки іграшка, а не ласощі, хоча вона має смак карамелі, який буде для собак вельми привабливим. Стежте за тим, щоб собака не ковтав великі шматки. Головне призначення іграшки DoggyMan Loofah Bone – це догляд за пащею собаки. Однак завдяки зручній формі для хвата й здатності триматися на воді КІСТКУ можна використовувати для різних інтерактивних ігор з улюбленцем. Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, захистить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися. Чому варто купити натуральну іграшку для собак DoggyMan Loofah Bone: чудовий догляд за пащею; виготовлена зі 100% натуральних матеріалів; працює як зубна нитка і зубна щітка; здорове жування: добре очищає зуби від зубного нальоту, запобігає подальшій появі зубного нальоту й утворенню зубного каменю; масажує та зміцнює ясна; допомагає позбутися неприємного запаху з пащі; задовольняє природний жувальний інстинкт собаки; безпечна якщо проковтнути невеликі шматочки: повністю перетравлюється, залишки виходять природним шляхом; чудова альтернатива іграшкам з гуми та латексу; добре тримається на воді: можна використовувати в басейні; зручна форма для хвату та інтерактивних ігор; рекомендується для різного віку собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння, а також для вихованців із проблемами зубів; можна використовувати для котів; зі смаком карамелі: з такою іграшкою собака чиститиме зуби із задоволенням!
Іграшка для цуценят DoggyMan Ring Semi-soft Dental, 6 см
Подаруйте своєму улюбленцю жувальну іграшку для собак DoggyMan КІЛЬЦЕ. Поки він буде гризти її в цуценячому блаженстві, іграшка подбає про здоров’я зубів вашого вихованця. Іграшка призначена для собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам з 6-місячного віку, літнім собакам, а також улюбленцям із проблемами зубів. Іграшка для собак DoggyMan КІЛЬЦЕ виготовлена з напівм’якої TPR-гуми з декількома видами фактур, які створюють різні відчуття від жування. Форма іграшки імітує зручну для жування соску. Маленьке коло досить еластичне, а прорізи на його поверхні анатомічно відповідають зубам собаки, що сприятиме ефективному очищенню зубів від нальоту та зубного каменю. Поверхню маленького кола можна покрити рідкими ласощами або арахісовим маслом, щоб ваш улюбленець отримав смачну нагороду за гризіння іграшки та повертався до неї знов і знов. Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися. Чому варто купити іграшку для собак DoggyMan Ring: здорове жування: добре очищає зуби від зубного нальоту, запобігає подальшій появі зубного нальоту й утворенню зубного каменю; масажує та зміцнює ясна; задовольняє природний жувальний інстинкт собаки; запобігає деструктивному гризінню, допомагає розвинути в улюбленця коректні поведінкові звички; рекомендується для дорослих собак міні та малих порід і цуценят старше 6-ти місяців зі слабким стилем гризіння; зі смаком персика.
Іграшка для собак DoggyMan Toothbrush Semi-soft Dental, 12 см
Жувальна іграшка DoggyMan ЗУБНА ЩІТКА – це розвага з користю, яка допоможе вихованцеві долучитися до його улюбленого заняття (щось із насолодою погризти) і водночас потурбується про здоров’я зубів і зміцнення ясен собаки. Іграшка призначена для собак міні та малих порід зі слабким стилем гризіння: цуценятам з 6-місячного віку, літнім собакам, а також улюбленцям із проблемами зубів. Іграшка для собак DoggyMan ЗУБНА ЩІТКА виготовлена з напівм’якої TPR-гуми з декількома видами фактур, які створюють різні відчуття від жування. Частина зі стилізованою щетиною має прорізи, які анатомічно відповідають зубам собаки, що сприятиме ефективному очищенню зубів від нальоту. На поверхні ручки є низка пухирців для м’якого масажу ясен. Поверхню «щетини» зубної щітки можна намастити рідкими ласощами або арахісовою олією, щоб ваш улюбленець отримав смачну нагороду за гризіння іграшки. Кожен собака індивідуальний і має свій власний стиль гри, тому завжди стежте за своїм вихованцем. Це допоможе іграшкам прослужити довше і, найголовніше, убезпечить вашу собаку від непередбачених ситуацій. Жодна іграшка для собак не є по-справжньому неруйнівною, тому завжди прибирайте іграшку з гри, якщо її частини починають ламатися або рватися. Чому варто купити іграшку для собак DoggyMan Toothbrush: здорове жування: добре очищає зуби від зубного нальоту, запобігає подальшій появі зубного нальоту й утворенню зубного каменю; масажує та зміцнює ясна; задовольняє природний жувальний інстинкт собаки; запобігає деструктивному гризінню, допомагає розвинути в улюбленця коректні поведінкові звички; рекомендується для дорослих собак міні та малих порід і цуценят від 6-ти місяців зі слабким стилем гризіння; зі смаком персика.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игрушки для собак DoggyMan. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игрушка для собаки DoggyMan в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игрушки для собак DoggyMan. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История