искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Защитные трусы Trixie для собак чёрные, SM, 32-39 см (23492)
Трусы для собак защитные Для сук во время течки Оптимальная посадка благодаря эластичному полностью регулируемому ремню Дышащий материал сетка с удобным клипсами оснастки включает 3 сменные прокладки Легко стираются (ручная или машинная стирка при 30°C) Материал: 100% полиэстер Имеют отверстие для хвоста Размеры трусов Trixie Protective Pants: XS (20-25 см) чихуахуа S (24-31 см) миниатюрный пудель, такса SM (32-39 см) вест хайленд терьер M (40-49 см) кокер спаниель L(50-59 см) золотистый ретривер, лабрадор XL (60-70 см) ротвейлер Руководство по применению : Заложить одноразовую прокладку в трусы Продвинуть хвост в отверстие для хвоста Застегнуть клипсу
Пеленки AnimAll Puppy Training Pads для собак и щенков, 60х45 см, 10 штук
5 шарів захисту: 1) Міцний нетканий матеріал, сеча швидко просочується крізь нього; 2) Абсорбуюча тканина з додаванням аттрактанта; 3) Абсорбуючий полімер, перетворює рідину на гель; 4) Абсорбуюча тканина з нейтралізатором запаху; 5) Захист підлоги - водонепроникна плівка з липкими мітками на звороті. Пелюшки не токсичні, не викликають алергії і ідеально підходять для домашніх улюбленців. Поглинаюча здатність пелюшки до 3х склянок рідини. Важливо: Для максимального поглинання - не розрізайте пелюшку; Після використання не викидати в унітаз.
Засіб для догляду за очима Trixie 2559 50 мл 4011905025599
Бальзам для очей зі спеціальною піпеткою для легкого використання. Засіб помагає при сльозоточивості очей і для косметичного видалення плям від сліз під очами. Перед використанням якомога коротше обстрижіть морду тварини. Нанесіть засіб кімнатної температури на ватний тампон, опрацюйте область навколо очей, приділяючи особливу увагу сльозним каналам. По завершенні секрет і промоклу корочку потрібно витерти ватним тампоном. Для обробки іншого ока використовуйте інший ватний тампон. При надмірній сльозоточивості використовувати препарат потрібно повторювати тричі на день, як мінімум протягом тижня.
Трусы гигиенические для собак Природа №6 утепленные, 55-62 см (402304)
Такий предмет одягу буде необхідний для поїздки в громадському транспорті, тривалої подорожі і походу в гості. Вам не треба будете турбуватися, що вихованець позначить незнайому територію, ви зможете попередити позапланову в'язку. Також корисний цей аксесуар для літніх собак, які страждають нетриманням сечі. Модель розроблена з урахуванням анатомічних особливостей собак, тому добре тримається, не обмежує руху і не викликає у вашого улюбленця бажання зірвати її. Труси зшиті з щільної тканини, яка добре переться, тому вони мають гарний вигляд і не втрачають колір і форму навіть після багаторазового прання. Тепла підкладка для зимового варіанту забезпечує улюбленцю комфорт навіть в морозну погоду. За необхідності, труси можна надягати на памперс, тоді потрібно брати модель на розмір більше. PR240225 Розмір 1: 25-30 см (зимові) PR240226 Розмір 2: 30-36 см (зимові) PR240227 Розмір 3: 36-42 см (зимові) PR240228 Розмір 4: 42-48 см (зимові) PR240229 Розмір 5: 48-55 см (зимові) PR240230 Розмір 6: 55-62 см (зимові) PR240232 Розмір 1: 25-30 см (літні) PR240233 Розмір 2: 30-36 см (літні) PR240234 Розмір 3: 36-42 см (літні) PR240235 Розмір 4: 42-48 см (літні) PR240236 Розмір 5: 48-55 см (літні) PR240237 Розмір 6: 55-62 см (літні) Ширина поясу регулюється.
Пелюшки для собак 60*60см ТМ ПРИРОДА 4823082401215
Пелюшки з нетканого полотна ТМ "Природа" відмінно вбирають рідину і запахи, знадобляться як господарям цуценят, так і дорослих собак. Пелюшка необхідна якщо: цуценя ще не отримало всі щеплення, що дозволяють безпечно виходити на вулицю необхідно приймати пологи або проводити інші медичні процедури собака страждає захворюваннями нирок і сечового міхура улюбленець похилого віку не може дочекатися часу прогулянки. Пелюшки виготовлені з екологічних матеріалів, не містять хімічних добавок і ароматизаторів. Склад: деревна целюлоза. Розмір: 60х60 см В упаковці 15 шт.
Спрей Trixie 2930 від ковтунів 150 мл 4011905029306
Безпечний для навколишнього середовища. Спрей розплутує клубки шерсті і протягом декількох днів допомагає уникнути виникнення повторних. Шерсть становиться блискучою і шовковистою. Він також має відштовхуючу дію для пилу, бруду і води. Спрей повністю безпечний, з нейтральним запахом, він не містить олій і жирів.Безпечний для навколишнього середовища. Спрей розплутує клубки шерсті і протягом декількох днів допомагає уникнути виникнення повторних. Шерсть становиться блискучою і шовковистою. Він також має відштовхуючу дію для пилу, бруду і води. Спрей повністю безпечний, з нейтральним запахом, він не містить олій і жирів.
Краплі для догляду за вухами Trixie 2547 50 мл 4011905025476
Представлений відомим німецьким виробником товарів для тварин Тріксі очищувач для вух 50 мл, з дезодоруючим ефектом, застосовується в якості ефективного засобу по догляду за домашніми улюбленцями. Призначається для собак, котів, декоративних гризунів, що живуть в домашніх умовах. Регулярне застосування засобу у вигляді крапель, забезпечує м’який та делікатний догляд за вухами тварин, безпечно очищає їх від бруду, запобігає розвитку вушних інфекційних захворювань. Для зручного використання засіб оснащений піпеткою, має приємний запах, не містить у складі шкідливих для здоров’я тварин, речовин.
Брелок-диспенсер с пакетами для фекалий Croci Pratico (20 пакетов) 41851
Контейнер и пакеты для уборки фекалий делают возможным гигиеническое удаление собачьих экскрементов во время прогулки. Вы оставляете тротуар и газон чистыми, а окружающих людей спокойными. пластик с одноразовыми уборочными пакетами пакеты достаются через боковое отверстие с крючком для крепления, например, к поводку цвет в ассортименте
Ветеринарний комір Trixie 19510 на липучці XS-S 20-26 см/11 см 40119051951
Для захисту тварини від завдання шкоди самій собі, особливо при операціях та ранах, треба використовувати спеціальне ветеринарне приладдя. Саме таким є ветеринарний комірець XS-S 20-26см /11см. Його розмір підходить для котів та собак. Параметрами цього виробу є: Прозорість Практичність ­Виготовлення з безпечного для тварин людей та довкілля пластику Легкість миття Просте надягання Довговічність ­Використовувати такий комір можна багато разів. Він дуже надійний та практичний. 
Защитные трусы Trixie для собак чёрные, M, 40-49 см (23493)
Трусы для собак защитные Для сук во время течки Оптимальная посадка благодаря эластичному полностью регулируемому ремню Дышащий материал сетка с удобным клипсами оснастки включает 3 сменные прокладки Легко стираются (ручная или машинная стирка при 30°C) Материал: 100% полиэстер Имеют отверстие для хвоста Размеры трусов Trixie Protective Pants: XS (20-25 см) чихуахуа S (24-31 см) миниатюрный пудель, такса SM (32-39 см) вест хайленд терьер M (40-49 см) кокер спаниель L(50-59 см) золотистый ретривер, лабрадор XL (60-70 см) ротвейлер Руководство по применению : Заложить одноразовую прокладку в трусы Продвинуть хвост в отверстие для хвоста Застегнуть клипсу
Таблетки від бліх та кліщів Superium Панацея для котів вагою від 0.5 до 2
Інноваційні протипаразитарні таблетки для профілактики та лікування зараження гельмінтами, блохами, вошами, волосоїдами, вушними та підшкірними кліщами у котів вагою від 0,5 до 2 кг. Показання: Профілактика та лікування котів у разі зараження блохами (Ctenocephalides spp., Pulex irritans.), вошами, волосоїдами Профілактика та лікування котів від саркоптоїдозних кліщів (шкiроїди вух (Otodectes cynotis), свербуни м'ясоïдних (Notoedres cati), власне свербуни (Sarcoptes canis)), тромбідиформних кліщів (Demodex spp.) Профілактика та лікування зараження нематодами травного каналу (Toxocara cati, Toxascaris leonina, Ancylostoma spp., Uncinaria spp.), цестодами на преiмагiнальній та iмагiнальній стадії (Dipylidium caninum, Taenia spp., Mesocestoides spp.) та при асоцiативних iнвазіях у котів Профілактика алергiчного блошиного дерматиту (flea allergy dermatitis: FAD) Профілактика дирофiлярiозу (Dirofilaria spp., мікрофілярії LЗ та 14 стадій) Протипоказання: Кошенята віком до 6 тижнів і масою тіла менше ніж 0,5 кг Хворі та виснажені тварини Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів препарату Одночасне застосування з іншими протипаразитарними препаратами Вагітність і лактація (застосування ґрунтується на оцінці ветеринарним лікарем ризику та необхідності оброблення) Побічна дія: У рідкісних випадках препарат може спричиняти неврологічні явища: м'язові тремори, судоми, пригнічення, блювання та порушення функцій травного каналу у чутливих до діючих речовин тварин Чому варто придбати? Препарат забезпечує комплексний захист котів від бліх, вошей, підшкірних і вушних кліщів, а також гельмінтів Моксидектин ефективний проти вушних, коростяних, хейлетіозних і демодекозних кліщів, нематод (круглих гельмінтів), дорослих та
Подвеска Брелок мигалка адресник для собак и кошек Косточка Trixie, силико
Брелок мигалка для ошейника Trixie – это очень простой и удобный способ контролировать в темное время своего любимца. Он разработан немецким брендом Trixie специально для собак. Настройка раздельного мигания или постоянное свечение Пластик Поле для адреса Отражатель 2 LED Приблизительно 100 часов работы в режиме мигания и 50 в режиме свечения Размер: 4.5×3 см Подсветка для собачьего ошейника позволяет легко найти вашего питомца в темноте и уберечь его от опасностей, связанных с мотоциклами и автомобилями.
Брелок-кликер Trixie для собак Soft с кнопкой и пружинным браслетом, тихий
Кликер-тренинг становится все больше популярным у собаководов и широко используется для спортивной, служебной, домашней дрессировки, а также для подготовки собак-помощников инвалидов по всему миру. Основные принципы метода. - Высокая скорость обучения. Это достигается за счет возможности поощрить собаку точно в тот момент, когда она правильно выполняет команды. Собака получает поощрение не после, а во время выполнения команды, четко понимая какое поведение вас наиболее устраивает. - Высокая заинтересованность собаки в работе. А именно: у собаки развивается способность концентрировать свое внимание на хозяине, что приводит к быстрому и четкому пониманию, что от нее хотят. Инициатива собаки не только не подавляется, но и ценится. - Высокая запоминаемость изученных навыков. Собака охотнее запоминает то, до чего додумалась сама. При кликер-дрессировке механическое воздействие на животное минимальное, а отсутствие постоянных подсказок со стороны хозяина способствует развитию умственных способностей собаки. - Отсутствие наказания в привычном виде. Неправильные действия животного игнорируется, а прямое физического воздействие - не происходит. - Собака легко обучается на расстоянии, зная, что свою порцию поощрения она все равно получит. Почему стоит купить? - Эта модель кликера издает тихий и мягкий звук, поэтому может быть использована для щенков и собак с чувствительным слухом. - Звук кликера уникален. Он не дублирует звуки, которые может встретить собака в обычной жизни. Например: если вместо щелчка кликера Вы используете какое-нибудь слово – «да», «молодец»;, «хорошо», то
Защитные трусы Trixie для собак чёрные, L, 50-59 см (23494)
Трусы для собак защитные Для сук во время течки Оптимальная посадка благодаря эластичному полностью регулируемому ремню Дышащий материал сетка с удобным клипсами оснастки включает 3 сменные прокладки Легко стираются (ручная или машинная стирка при 30°C) Материал: 100% полиэстер Имеют отверстие для хвоста Размеры трусов Trixie Protective Pants: XS (20-25 см) чихуахуа S (24-31 см) миниатюрный пудель, такса SM (32-39 см) вест хайленд терьер M (40-49 см) кокер спаниель L(50-59 см) золотистый ретривер, лабрадор XL (60-70 см) ротвейлер Руководство по применению : Заложить одноразовую прокладку в трусы Продвинуть хвост в отверстие для хвоста Застегнуть клипсу
Диспенсер-Led-фонарик со сменными пакетами Animall (3 рулона по 15 пакетов
Комплект диспенсер-Led-фонарик на карабине со сменными пакетам для уборки за собакой Animall (3 рулона по 15 пакетов). В фонарике 3 диода. Одноразовые пакеты из прочного полиэтилена удобны для уборки за собаками и кошками во время прогулок.
Предыдущая   Следующая
1   ...   7   8   9   10   11   ...   239  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История