искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Інтерактивна іграшка для котів Georplast Vertigo, 29х5 см, в асортименті
Іграшка для котів Georplast Ufo, два м'ячі, 25x8 см, в асортименті
Іграшка для котів Trixie Вудка з пташкою, 50 см (45289)
Іграшка для котів Trixie Сир, 36x8x26 см (4505)
Іграшка для котів GiGwi Melody chaser Тукан зі звуковим чіпом, 10 см (7502
Іграшка для котів Georplast Tricky, два м'ячі, 25x25x9 см, в асортименті
Іграшка для кішок Trixie Трек ігровий з м'ячем, 65x31 см (41413)
Іграшка для котів GiGwi speedy Catch, мишка, 9 см (75240)
Іграшка для котів Trixie Розважальний комплекс, 60x33x42 см (43114)
Набір іграшок для котів Trixie Мишки плюшеві, 5 см, 24 шт., в асортименті
Игрушки AnimAll CrazZzy для котов колючие мячики оранжевый и зелёный - 2 ш
Очень славный компактный мячик, кошке удобно с ним играть и охотиться на него. Необычная форма в виде ежика позволяет питомцу легко удерживать игрушку в зубах. Подойдет как для взрослой кошки, так и для котенка. Абсолютно бесшумный, чувствительные к звуку питомцы останутся довольны. Помогает кошке быть более активной, тем самым способствуя поддержанию ее здоровья. Характеристики: - животное: для котов; - размер: 5 см; 2 шт. - цвет: оранжевый, зелёный; - бренд: AnimAll;
Іграшка для кішок Trixie "М'ячик" поліколор 3,5см (4шт) 4011905040974
Вашій увазі пропонується Іграшка для котів Trixie М'яч райдужний d:4 см, набір 4 шт. (спінена гума). Це розробка знаменитого німецького виробника зоотоварів Trixie, яка стане прекрасним придбанням для вашого кота! Іграшка допоможе скрасити ігри вихованця, задовольнить інстинкти, посприяє розвитку реакції і уяви. Основні переваги іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Універсальна Безпечна Навчає вихованця Забезпечує активне дозвілля Довговічна З такою іграшкою кіт перестане грати з меблями і речами у будинку, що дозволить уберегти своє майно і одночасно скрасити дозвілля вашого вихованця! Іграшка усебічно розвиватиме кота і даруватиме йому гарний настрій щодня!
Іграшка для кішок Trixie "Миша заводна" 8,5см 4011905040837
Іграшка для котів Trixie Бабак, що вібрує 8,5 см (плюш) - відмінний вибір для забезпечення активних ігор і різноманітного дозвілля для вашого вихованця! Ця іграшка розроблена відомим німецьким виробником товарів для тварин Trixie, здатна усебічно навчати вихованця і дарувати йому позитивні емоції! Основні достатки іграшки: Зроблена з високоякісних матеріалів Безпечна Підходить для усіх видів і порід Стійка до будь-яких ігор Допомагає в тренуваннях Додасть інтерактива в розваги З такою іграшкою ваш вихованець ніколи не нудьгуватиме, іграшка швидко стане однією з улюблених, а всім відомо, що щасливий вихованець - здоровий вихованець!
Іграшка-вудочка для кішок Природа "Рибка на магніті" рожева, 9х15 см 48230
Іграшка для котів "Рибка на магніті" дає можливість вам весело гратися з улюбленцем, або запропонувати йому гратися з "рибкою" самостійно.  Рибка виготовлена з повсті, приємна на дотик. Гіпоалергенний наповнювач не вбирає запахи. Всередину іграшки поміщений магніт.  Колір: рожевий.  Матеріал: повсть, синтепон, джутова мотузка, джутовий канат, магніт, кільце дерев'яне.  Розмір: 9х15 см   Відтінки кольорів реального товару можуть відрізнятися.
Іграшка для кішок Trixie годівниця-м`яч Snacky 7 см 4011905041377
* Колір в асортименті. Кожний люблячий господар бажає, щоб його тваринка була щасливою і постійно розвивалась. Бренд Trixie повністю згоден з таким положенням справ, а тому пропонує свою розробку Іграшка для котів Trixie М'яч для ласощів d:7 см (пластик, кольори в асортименті), здатну розвивати вашого улюбленця та дарувати йому гарний настрій Основні переваги аксессуару: Наповнюється ласощами. Легка вага. Приємна зовнішність. Ідеальна жорсткість. Безпека. Міцність. Виготовлено з натуральних матеріалів. Розвиток улюбленця. Ваш улюбленець зможе постійно розвиватись, іграшка швидко стане одною із улюблених.
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   1309  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История