искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 11 моделей:
| Nuvita Сбросить все
Зимовий конверт NUVITA СUCCIOLI JUNIOR синій (9605) NV9605CUCCIOLOJRELBLUE
Теплий конверт для колясок синього кольору з малюнком кота. Він не тільки зігріє, а й перетворить коляску в справжній теплий будиночок на колесах. Тому батьки зможуть проводити більше часу з дітьми на свіжому повітрі. Головні особливості конвертів серії Cuccioli Junior в тому, що вони зроблені з водонепроникного матеріалу з вітрозахисними властивостями; оснащені кишенею для зберігання невеликих предметів; їх капюшон регулюється, а сам конверт повністю відкривається. Особливості серії Junior Cuccioli: Картинки тварин на внутрішній частині. Капюшон регулюється за допомогою вшитого шнурка. Додатковий запобіжний кишеню, який може використовуватися для зберігання невеликих предметів. 2 отвори на липучках на зворотному боці. Антислизькість покриття на зворотній частині конверта. Водонепроникний матеріал, має вітрозахисні властивості. Повністю відкривається.
Конверт NUVITA 9605 СUCCIOLI JUNIOR синій (NV9605CUCCIOLOJRBLUE) NV9605CUC
Конверт синього кольору СUCCIOLI JUNIOR від бренду NUVITA підійде для хлопчиків під час прогулянок або виписки з пологового будинку. Завдяки продуманій конструкції, в коконі новонародженому буде комфортно і зручно навіть в сильні морози. Виріб надійно захистить від вітру. Особливості: синій колір, місткість до 13 кг, універсальність. Підійде для зимового періоду і міжсезоння. Матеріал Поліестеровий зовнішній матеріал і флісова тканина всередині, поряд з щільним поліестеровим наповненням, роблять цей кокон дуже теплим. ЗІ зворотного боку конверта антиковзаюче покриття для більшої надійності в той час, коли дитина на руках. Дизайн Кокон підходить для хлопчиків. Виріб не мазке, завдяки темному синього кольору. Матеріал легко очищається вологою ганчіркою, а при необхідності забруднені ділянки можна зачистити. Піддається хімчистці і пранні, з дотриманням правил по догляду за виробами з поліестеровим наповненням. Для більшого комфорту, в коконі є додаткова кишеня. Внутрішній дизайн доповнений милими зображеннями тварин. Особливості По всій довжині конверта розташована блискавка, яка легко відкривається і закривається. На зворотному боці розташовані два отвори на липучках, а капюшон регулюється по окружності голови немовляти. Це дозволяє максимально захистити малюка від вітру і негативних погодних умов. Переваги: Блискавка і регульований капюшон. Якісний вітрозахисний і водонепроникний матеріал. Стильний і красивий дизайн. Тепле наповнення. Гідність вироби – збереження тепла всередині кокона. Навіть при морозі -15 градусів малюк не буде мерзнути. Догляд При необхідності, забруднену ділянку легко затирається вологою ганчірочкою. Синтепоновий наповнювач рівномірно розподілений і не збивається після правильної прання. При цьому тканина не линяє.
Конверт NUVITA 9605 СUCCIOLI JUNIOR червоний (NV9605CUCCIOLOJRRED) NV9605C
Затишний зимовий конверт-кокон з натуральної тканини ідеально підходить малюкам, що народилися в осінньо-зимовий період. Він стане яскравою прикрасою виписки з пологового будинку і вірним захисником від негоди під час прогулянок в колясці. Ідеально лягає в будь-яку люльку. Призначений для прогулянок при температурі до -15° C. Особливості: водонепроникний; антислизькість покриття на зворотній частині конверта; має вітрозахисні властивості; повністю відкривається; 2 отвори на липучках на зворотному боці; регульований капюшон; зображення на внутрішній частині конверта; додаткова кишеня; зовнішній матеріал – поліестер "епонж"; внутрішній матеріал – поліестер фліс; наповнення – поліестер (400 г).
Конверт NUVITA Ovetto POP меланжевий рожевий (NV9235OVPOPMELANGEPK) NV9235
Конверт NUVITA Ovetto POP захищає від вітру і холоду. Виріб виготовлено з гіпоалергенних матеріалів. Водостійкий, теплорегулірующій спальний мішок – кращий захист в холодну погоду. Ви можете бути впевнені, що з таким конвертом ваш малюк відчує себе дуже затишно і комфортно в будь-який час року. Призначений для прогулянок при температурі до -7° C. Особливості: водонепроникний; антислизькість покриття на зворотній частині конверта; має вітрозахисні властивості; повністю відкривається; 2 отвори на липучках на зворотному боці; регульований капюшон; знімний комір зі штучного хутра; зовнішній матеріал – поліестер тканий; внутрішній матеріал – поліестер вельвет/с кашемірової текстурою; наповнення – поліестер (300 г).
Конверт NUVITA 9605 СUCCIOLI JUNIOR коричневий (NV9605CUCCIOLOJRTAUPE) NV9
Конверт NUVITA СUCCIOLI JUNIOR ідеально підходить малюкам, що народилися в осінньо-зимовий період. Він стане яскравою прикрасою виписки з пологового будинку і вірним захисником від негоди під час прогулянок в колясці. Ідеально лягає в будь-яку люльку. Призначений для прогулянок при температурі до -15° C. Особливості: водонепроникний; антислизькість покриття на зворотній частині конверта; має вітрозахисні властивості; повністю відкривається; 2 отвори на липучках на зворотному боці; регульований капюшон; зображення на внутрішній частині конверта; додаткова кишеня; зовнішній матеріал – поліестер" епонж"; внутрішній матеріал – поліестер фліс; наповнення – поліестер (400 г).
Конверт NUVITA Ovetto POP картатий блакитний (NV9235OVPOPSKYBLUE) NV9235OV
Конверт NUVITA Ovetto POP захищає від вітру і холоду. Виріб виготовлено з гіпоалергенних матеріалів. Водостійкий, теплорегулірующій спальний мішок – кращий захист в холодну погоду. Ви можете бути впевнені, що з конвертом ваш малюк відчує себе дуже затишно і комфортно в будь-який час року. Призначений для прогулянок при температурі до -7° C. Особливості: водонепроникний; антислизькість покриття на зворотній частині конверта; має вітрозахисні властивості; повністю відкривається; 2 отвори на липучках на зворотному боці; регульований капюшон; знімний комір зі штучного хутра; зовнішній матеріал – поліестер тканий; внутрішній матеріал – кораловий поліестер вельвет/с кашемірове текстурою; наповнення – поліестер (300 г).
Конверт NUVITA 9605 СUCCIOLI JUNIOR бузковий (NV9605CUCCIOLOJRMELLIL) NV96
Бузковий конверт NUVITA 9605 підходить для новонароджених у весняний, осінній та зимовий час. У СUCCIOLI JUNIOR захищає дітей від негоди. У ньому зручно. Переваги: Якісний матеріал. Ідеальна теплоізоляція. Надійний захист від вітру та негоди. Максимальна зручність та комфорт. Ошатний і стильний дизайн. Завдяки нейтральному кольору, підійде для хлопчика і дівчинки. Температурний режим Конверт призначений для експлуатації при температурі до -15 градусів. У мороз дитині буде тепло та комфортно. Тканина не пропускає холоду. У ньому малюк повністю захищений від вітру та негоди. Зручність Кокон повністю відкривається за допомогою блискавки. На звороті є два отвори на липучках. Поміщається в будь-яку колиску і не сковує рухів новонародженого. Особливості Водонепроникний матеріал легко очищається і миється. На задній стороні виробу антиковзкий матеріал, щоб дитину було надійніше тримати на руках. Характеристики: бузковий колір, універсальність, підходить для дитини вагою до 13 кг. Дизайн Красивий і яскравий зовнішній вигляд конверту підходить для виписки з лікарні та для прогулянок. На внутрішній частині зображені веселі мордочки тварин. Капюшон регулюється по колу, щоб максимально захистити дитину від проникнення холоду всередину кокона. Матеріал Зовнішня оболонка виготовлена з епонжу, а всередині прошита флісом. Поліестеровий наповнювач додатково служить тепловою Подушкою всередині виробу. Завдяки такому вмісту у коконі дитині буде тепло.
Конверт NUVITA 9605 СUCCIOLI JUNIOR джинс (NV9605CUCCIOLOJRJEANS) NV9605CU
Конверт NUVITA СUCCIOLI JUNIOR ідеально підходить малюкам, що народилися в осінньо-зимовий період. Він стане яскравою прикрасою виписки з пологового будинку і вірним захисником від негоди під час прогулянок в колясці. Ідеально лягає в будь-яку люльку. Призначений для прогулянок при температурі до -15° C. Особливості: водонепроникний; антислизькість покриття на зворотній частині конверта; має вітрозахисні властивості; повністю відкривається; 2 отвори на липучках на зворотному боці; регульований капюшон; зображення на внутрішній частині конверта; додаткова кишеня; зовнішній матеріал – поліестер "епонж"; внутрішній матеріал – поліестер фліс; наповнення – поліестер (400 г).
Сумка Nuvita MyMia м'ятний корпус (NV8801M/02F/03G) NV8801M/02F/03G
Сумка Nuvita MyMia, створена з комплектуючих: 1) дуже легкого корпусу, виготовленого з інноваційного запатентованого XL EXTRALIGHT® матеріалу, завдяки якому сумка важить всього 700г (в тому числі і з внутрішньою частиною з усіма кишенями та відділеннями), і володіє водонепроникними, антимікробними та легко мющіміся властивостями. Розмір корпусу: 45 х 15 х 24 см. 2) внутрішньої частини з 1 відділенням на блискавці для необхідних дрібниць. Внутрішня частина виготовлена з поліестеру з поліетиленовими вставками. 3) набору ременів з натуральної шкіри, в який входять: ручки, бічні фіксатори і ремені для кріплення сумки на коляску. Виготовлені з натуральної шкіри з каучуковими і деталями з цинкового сплаву.  
Конверт NUVITA Ovetto CITY рожевий (NV9045OVETTOCITYPINK) NV9045OVETTOCITY
Конверт NUVITA Ovetto CITY захищає від вітру і холоду. Виріб виготовлено з гіпоалергенних матеріалів. Водостійкий, теплорегулірующій спальний мішок – кращий захист в холодну погоду. Ви можете бути впевнені, що з таким конвертом ваш малюк відчує себе дуже затишно і комфортно в будь-який час року. Призначений для прогулянок при температурі до -10° C. Особливості: водонепроникний; антислизькість покриття на зворотній частині конверта; має вітрозахисні властивості; повністю відкривається; 2 отвори на липучках на зворотному боці; регульований капюшон; зовнішній матеріал – поліестер; внутрішній матеріал – поліестер вельвет; наповнення – поліестер (240 г).
Сумка Nuvita MyMia бежевий корпус/червон. підкл. д. мам/набір (ручки, фікс
Корпус сумки виготовлений із надлегкого інноваційного запатентованого XL Extralight матеріалу, завдяки чому важить лише 700 г. Завдяки цьому він міцний, водонепроникний, гігієнічний, антимікробний та легко миється. Всі частини комплекту можна прасувати. Внутрішня частина сумки виготовлена з поліестеру із сітчастими, гумовими та поліетиленовими вставками із м’яким наповнювачем має 7 відділень (одне з яких – термокишеня), що дозволяє легко розмістити в сумці усе необхідне. Ремені сумки виготовлені із натуральної шкіри з каучуковими та деталями із цинкового сплаву. До комплекту входить килимок для зміни підгузків та ремені для кріплення сумки у візочку.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на аксессуары для автокресел Nuvita. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить аксессуары для автокресел Nuvita в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на аксессуары для автокресел Nuvita. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История