искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Тип волос
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 32 моделей:
| Matrix Сбросить все
Matrix Mega Sleek шампунь для неслухняного та кучерявого волосся 300 мл
Matrix Mega Sleek, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Mega Sleek ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Matrix Mega Sleek кондиціонер для неслухняного та кучерявого волосся 300 м
Matrix Mega Sleek, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Mega Sleek забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження запобігає ламкості волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix Color Obsessed шампунь для фарбованого волосся 300 мл
Matrix Color Obsessed, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Color Obsessed ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: забезпечує стійкість кольору волосся зміцнює корені волосся очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Matrix High Amplify кондиціонер з протеїнами для об'єму 300 мл
Matrix High Amplify, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix High Amplify забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: покращує структуру волосся надає волоссю пружності й об'єму забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix Color Obsessed кондиціонер для фарбованого волосся 300 мл
Matrix Color Obsessed, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Color Obsessed забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: покращує структуру волосся подовжує стійкість кольору волосся розгладжує та попереджає розпушування полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix High Amplify шампунь для об'єму 300 мл
Matrix High Amplify, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix High Amplify ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму зміцнює корені волосся Склад: не містить силіконів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Matrix Unbreak My Blonde поживний шампунь для освітленого волосся 300 мл
Matrix Unbreak My Blonde, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Unbreak My Blonde ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: дарує волоссю ніжний аромат забезпечує стійкість кольору волосся для натурального або фарбованого волосся інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Matrix Keep Me Vivid кондиціонер для фарбованого волосся 300 мл
Matrix Keep Me Vivid, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Keep Me Vivid забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку підсилює колір волосся подовжує стійкість кольору волосся забезпечує волоссю сяючий блиск Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix Instacure Conditioner зміцнюючий та відновлюючий кондиціонер проти
Matrix Instacure Conditioner, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Instacure забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся розгладжує та попереджає розпушування піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим запобігає ламкості волосся покращує структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix Food For Soft зволожуючий кондиціонер з гіалуроновою кислотою 300 м
Matrix Food For Soft, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Food For Soft забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження зміцнює корені волосся забезпечує волоссю сяючий блиск полегшує розчісування й укладку Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix So Silver шампунь для нейтралізації жовтизни 300 мл
Matrix So Silver, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix So Silver ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови забезпечує стійкість кольору волосся відновлює та живить волосся Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру.
Matrix A Curl Can Dream зволожуючий шампунь для хвилястого та кучерявого в
Matrix A Curl Can Dream, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix A Curl Can Dream ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови інтенсивно зволожує дарує волоссю ніжний аромат сприяє природному утворенню хвиль і локонів Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте. За необхідності повторіть процедуру. Для отримання оптимального ефекту обирайте догляд за волоссям цієї серії.
Matrix High Amplify сухий шампунь 176 мл
Matrix High Amplify, 176 мл, Сухі шампуні для жінок, Сухий шампунь Matrix High Amplify повертає вашій зачісці об'єм і свіжий вигляд. Насолоджуйтесь відчуттям чистого волосся без миття. Властивості: поглинає надлишкову кількість шкірного сала надає волоссю енергії та блиску надає волоссю приємного аромату подовжує ефект вимитого волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на корені волосся з відстані 20-30 см від голови. Пальцями розітріть на окремі пасма, а потім ретельно вичешіть.
Matrix Unbreak My Blonde поживний кондиціонер для освітленого волосся 300
Matrix Unbreak My Blonde, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Unbreak My Blonde забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: захищає від негативної дії довкілля подовжує стійкість кольору волосся піклується про поверхню волосся, роблячи його міцнішим покращує структуру волосся для натурального або фарбованого волосся забезпечує необхідне зволоження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix Brass Off шампунь для нейтралізації мідних тонів волосся 300 мл
Matrix Brass Off, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Brass Off ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: очищає волосся та шкіру голови відновлює та живить волосся надає блиску й об'єму Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Matrix Brass Off поживний кондиціонер для нейтралізації мідних тонів волос
Matrix Brass Off, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Brass Off забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: забезпечує необхідне зволоження підсилює колір волосся подовжує стійкість кольору волосся нейтралізує помаранчеві відтінки волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Для найкращого ефекту використовуйте в комбінації зі шампунем із цієї ж серії.
Matrix So Silver зволожуючий кондиціонер-нейтралізатор жовтих відтінків 30
Matrix So Silver, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix So Silver забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: зміцнює корені волосся забезпечує необхідне зволоження нейтралізує жовті відтінки волосся Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте. Для максимального ефекту користуйтесь у поєднанні з іншими засобами для волосся цієї ж колекції.
Matrix Food For Soft зволожуючий шампунь з гіалуроновою кислотою 300 мл
Matrix Food For Soft, 300 мл, Шампуні для жінок, Шампунь Matrix Food For Soft ефективно очищає шкіру голови, ретельно миє волосся та повертає йому природну красу. Властивості: інтенсивно зволожує відновлює та живить волосся зміцнює корені волосся надає блиску й об'єму надає волоссю шовковистості Спосіб використання: Нанесіть відповідну кількість шампуню на мокре волосся. Спіньте та ретельно змийте.
Matrix Brass Off поживний кондиціонер зі зволожуючим ефектом 300 мл
Matrix Brass Off, 300 мл, Кондиціонери для волосся для жінок, Кондиціонер Matrix Brass Off забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся. Властивості: полегшує розчісування й укладку забезпечує необхідне зволоження подовжує стійкість кольору волосся захищає волосся від пошкодження Спосіб використання: Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.
Matrix Miracle Creator Spray мультифункціональний догляд для волосся 190 м
Matrix Miracle Creator Spray, 190 мл, Спреї для волосся для жінок, Догляд без змивання Matrix Miracle Creator Spray надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості запобігає ламкості волосся запобігає розпушуванню Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Matrix Setter Mousse Volumizing Foam пінка - спрей для об’єму волосся 232
Matrix Setter Mousse Volumizing Foam, 232 гр, Піни для волосся унісекс
Matrix Height Riser Volumizing Powder пудра для волосся для об’єму біля ос
Matrix Height Riser Volumizing Powder, 7 гр, Пудра для волосся унісекс
Matrix High Amplify зволожуючий та поживний догляд для блиску та пружності
Matrix High Amplify, 250 мл, Тонік і вода для волосся для жінок, Властивості: надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості бореться з неслухняним волоссям має відновлювальний ефект Спосіб використання: Нанесіть на чисте волосся по всій довжині. Залиште на декілька хвилин, а потім ретельно ополосніть теплою водою.
Matrix Unbreak My Blonde незмиваючий догляд для освітленого волосся 150 мл
Matrix Unbreak My Blonde, 150 мл, Бальзами та лосьйони для волосся для жінок, Догляд без змивання Matrix Unbreak My Blonde надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: надає шовковистої м'якості якісно покращує структуру волосся надає волоссю зволоження та живлення Спосіб використання: Не змивайте.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на шампуни (косметика для волос) Matrix. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить шампунь Matrix в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на шампуни (косметика для волос) Matrix. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История