искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество дротиков
Дополнительно
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Мішень кулькова MFT-A003 - Marbo Sport 27957
Мета для медболу на раму Marbo Sport MFT-A003 – це пристрій, призначений для встановлення на функціональній тренувальній рамі від польського бренду Marbo Sport. MFT-A003 служить спеціальним щитком для медболів, який допоможе підвищити точність кидків при виконанні вправ на влучність. Мета для медболу MFT-A003 кріпиться за допомогою двох кріпильних гвинтів, щоб пристрій був надійно прикріплений до основної стійки або сполучної балки. Характеристики Діаметр: 40 см Довжина: 8 см Вага: 7,7 кг Конструкційний профіль: лист 4 мм Матеріал: сталь Оздоблення: порошкове покриття
Дартс Bambi MS 0095
Дартс Bambi MS 0097
Набір дротиків Torneo S18TAG03MX
Надійні і міцні дротики Torneo для класичного дартсу. Виготовлені зі сталі. Підійдуть для гравців-початківців.
Дротики до дартсу Torneo 16 гр NSQPS2IFJ7BH
Дроти Torneo – надійні та міцні інструменти для класичної гри в дартс. Вони виготовлені з високоякісної сталі і ідеально підходять для гравців-початківців.
Дротики Torneo 16 гр (TRNDRTS3BM)
Надійні і міцні дротики для класичного дартсу. Виготовлені зі сталі. Підійдуть для гравців-початківців.
Дротики для дартсу 3 шт. Equinox Centaurus (DA-101) 929787
Equinox Centaurus (DA-101) - набір із трьох класичних дротиків для гри в дартс. Особливості: - Сталеві наконечники. - Латунний барель (тіло дротика). - Нейлонові хвостовики. - Стандартне оперення. - Тонкий футляр для зберігання. - Вага дротика - 18 г
Дартс Torneo 43 см (E9LEAX1LXV)
Набір включає в себе мішень і 6 дротиків з пластмасовими хвостовиками. Сектора розділені дротом, що дозволяє відточувати кидки і вибирати різні варіанти гри.   ГРА 2 в 1 Для роботи і вдома. МІЦНІСТЬ Сектора розділені дротом. ДОДАТКОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ Двостороння мішень з паперу, 6 дротиків.
Дартс Torneo 43 см NSXU876TRY2Q
Набір Torneo для гри в дартс включає ціль і 6 дротиків з пластмасовими хвостовиками. Ціль має сектори, розділені дротом, що дозволяє покращувати свої кидки і насолоджуватися різними варіантами гри.   ГРА 2 В 1 З одного боку класичний дартс, з іншого - класична мішень для відточування влучності. МІЦНІСТЬ Ціль виготовлена з пресованого паперу. ДОДАТКОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ У комплект також входить 6 дротиків і настінне кріплення. ДОВГОВІЧНІСТЬ Гарантія 1 рік.
Дартс класичний Equinox Orion (DA-10) 929731
Equinox Orion (DA-10) - мішень для гри в дартс із офіційним турнірним розміром та 6-ма дротиками. Секції мішені розділені одна від одної дротом. Особливості: Сторона 1: традиційна гра в дартс. Поділ на 20 секторів і 2 центри. Класичні кольори. Сторона 2: гра «Ціль у яблучко» з бонусним підрахунком балів. Поділ на 8 концентричних кіл. Класичні кольори. Цифри надруковані безпосередньо на поверхні мішені. Зовнішнє металеве кільце та дротяні перегородки. 6 дротиків йдуть в комплекті.
Дартс Torneo 46 см TRN-DART18
Набір включає в себе мішень і 6 дротиків з пластмасовими хвостовиками. Сектори розділені дротом, що дозволяє відточувати кидки і обирати різні варіанти гри.   ГРА 2 В 1 З одного боку класичний дартс, з іншого класична мішень для відточування влучності. МІЦНІСТЬ Мішень виготовлена з пресованого паперу.  ДОДАТКОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ У комплект входить: 6 дротиків, настінне кріплення. ТОЧНЕ ВЛУЧЕННЯ Мішень оснащена міцним розділовим дротом секторів. ДОВГОВІЧНІСТЬ Гарантія 2 роки.
Дартс Torneo 46 см (2ICWKB2IFU)
Набір включає в себе мішень і 6 дротиків з пластмасовими хвостовиками. Сектора розділені дротом, завдяки чому ви можете відточувати кидки і вибирати різні варіанти гри.   ГРА 2 в 1 З одного боку класичний дартс, з іншого - мішень для відточування влучності. МІЦНІСТЬ Мішень виготовлена з пресованого паперу. ДОДАТКОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ В комплект входять 6 дротиків і настінне кріплення.
Дартс Torneo 46 см NSTBCG059UNO
Набір Torneo для гри в дартс включає ціль і 6 дротиків з пластмасовими хвостовиками. Ціль має сектори, розділені дротом, що дозволяє покращувати свої кидки і насолоджуватися різними варіантами гри.   ГРА 2 В 1 З одного боку класичний дартс, з іншого - класична мішень для відточування влучності. МІЦНІСТЬ Ціль виготовлена з пресованого паперу. ДОДАТКОВА КОМПЛЕКТАЦІЯ У комплект також входить 6 дротиків і настінне кріплення. ДОВГОВІЧНІСТЬ Гарантія 1 рік.
Дартс електронний Outtec DB1000 18в1 V323689
Доставка 10-14 днів Дартс DB1000 Outtec - дуже популярна гра, перевага якої в тому, що можна грати як великою компанією, так і наодинці. Електронний дартс, окрім цього, ще й здивує ваших гостей, колег, друзів та знайомих, оскільки він рахує очки в автоматичному режимі, а отже, не буде суперечок щодо вибору переможця!
Дартс електронний Equinox Vega (DA-20) 929734
Equinox Vega (DA-20) - мішень для гри в дартс із електронним табло та голосовими і звуковими підказками. Дана модель має 20 ігор із 65 варіаціями. Запатентована функція Cyber Match призначена для гри наодинці. Особливості: - Традиційне кольорове забарвлення секторів мішені. - Від 1 до 8 гравців. - Живлення відбувається від 3-х батарейок ААА (не йдуть в комлекті). - РК-дисплей показує
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   92  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История