искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Персонаж
Супергерои
Тематика
Размер
Дополнительно
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 58 моделей:
| MARVEL Сбросить все
Ігрова фігурка Hasbro Людина-Павук на мотоциклі (F0236)
М'яка ігрaшка Marvel Spidey Little Plush Спайді (SNF0002) SNF0002
М'яка ігрaшка Marvel Spidey Little Plush Спайді. Яскраві м'які іграшки із колекції Spidey, які детально передають зовнішній вигляд обраного героя. Всього в колекції три вида іграшкових героїв кожен заввишки 20 см.
Набір ігрових фігурок Marvel Mech Strike Залізна людина (F6592/F6672) F659
Діти можуть грати цим набором ігрових фігурок Marvel Mech Strike Залізна людина, щоб допомогти перемогти Альтрона та його доісторичний новий світовий порядок! Ніщо не може зупинити улюблених героїв Marvel від перемоги над ворогами, коли суперсила та сила динозаврів об'єднуються. Діти можуть грати улюбленою фігуркою у новому захопливому світі, натхненному доісторичним минулим. Ця 10-ти сантиметрова фігурка Залізної людини має кінцівки, які можна регулювати, та знімний аксесуар, щоб хлопчики та дівчатка могли розігрувати захопливі битви проти Альтрона! Підходить для дітей віком від 4-х років.
Набір ігрових фігурок Marvel Mech Strike Тор (F6592/F6673) F6592/F6673
Діти можуть грати цим набором ігрових фігурок Marvel Mech Strike Тор, щоб допомогти перемогти Альтрона та його доісторичний новий світовий порядок! Ніщо не може зупинити улюблених героїв Marvel від перемоги над ворогами, коли суперсила та сила динозаврів об'єднуються. Діти можуть грати улюбленою фігуркою у новому захопливому світі, натхненному доісторичним минулим. Ця 10-ти сантиметрова іграшка супергероя Тора має кінцівки, які можна регулювати, та знімний аксесуар, щоб хлопчики та дівчатка могли розігрувати захопливі битви проти Альтрона! Підходить для дітей віком від 4-х років.
​Ігрова фігурка Marvel Spidey and his amazing friends Чорна пантера (F3711
Ігрова фігурка Marvel Spidey and his amazing friends Чорна пантера створена для веселих розваг. Ця велика фігурка супергероя, що може позувати, є великою, доброзичливою та готовою до гри! Діти можуть прикріпити аксесуар, що входить до комплекту, на зап'ястя фігурки та рухати головою та руками фігурки Чорна пантера, щоб відтворити улюблені сцени. Розмір фігурки: 22 см. Ці іграшки Spidey стануть чудовими подарунками для дітей віком від 3-х років, яким подобаються пригоди супергероїв.
Ігрова фігурка Marvel Spidey and his amazing friends Майлз Моралес 22 см (
Ігрова фігурка Marvel Spidey and his amazing friends Майлз Моралес створена для веселих розваг. Ця велика фігурка супергероя, що може позувати, є великою, доброзичливою та готовою до гри! Діти можуть прикріпити аксесуар, що входить до комплекту, на зап'ястя фігурки та рухати головою та руками фігурки, щоб відтворити улюблені сцени. Розмір фігурки: 22 см. Ці іграшки стануть чудовими подарунками для дітей віком від 3-х років, яким подобаються пригоди супергероїв.
Ігрова фігурка ​Marvel Spidey and his amazing friends Зелений Гоблін (F371
Знайомтеся зі Спайді та його дивовижними друзями за допомогою цієї величезної ігрової фігурки Marvel Spidey and his amazing friends Зелений Гоблін. Створюйте епічні пригоди з культовим лиходієм команди Спайді, Зеленого Гобліна, і відтворюйте свої улюблені сцени та битви з анімаційного шоу Marvel «Спайді та його дивовижні друзі». Висота фігурки: 22 см. Ця величезна фігурка ідеальний подарунок для шанувальників супергероїв віком від 3-х років!
Ігровий набір Marvel Stunt squad Чорна Пантера Айрон Мен Альтрон (F7814/F7
Ігровий набір Marvel Stunt squad Чорна Пантера Айрон Мен Альтрон — це гейміфікований набір фігурок, який сподобається дітям. З улюбленими персонажами Marvel у класичній схемі гри герой проти лиходія ці маленькі фігурки супергероїв сповнені веселощів. Набір включає: - 3 фігурки; - 1 пускову установку; - знищувану цільову базу. Цей ігровий набір включає в себе фігурки Чорної Пантери та Залізної Людини, розкішну фігурку Альтрона, пускову установку та знищувану цільову базу. Розмір іграшок: близько 4 см.
М'яка ігрaшка Marvel Spidey Little Plush Майлз Моралес (SNF0004) SNF0004
М'яка ігрaшка Marvel Spidey Little Plush Майлз Моралес. Яскраві м'які іграшки із колекції Spidey, які детально передають зовнішній вигляд обраного героя. Всього в колекції три вида іграшкових героїв кожен заввишки 20 см.
М'яка ігрaшка Marvel Spidey Little Plush Привид-павук (SNF0003) SNF0003
М'яка ігрaшка Marvel Spidey Little Plush Привид-павук. Яскраві м'які іграшки із колекції Spidey, які детально передають зовнішній вигляд обраного героя. Всього в колекції три вида іграшкових героїв кожен заввишки 20 см.
Ігровий набір Marvel Spidey and his amazing friends Мотоцикл Майлз Моралес
Ігровий набір Marvel Spidey and his amazing friends Мотоцикл Майлз Моралес постачається з фігуркою Майлза для захоплюючої гри. Фігурка справді може їздити на мотоциклі, тож діти можуть уявити пригоди супергероя. Набір включає: - фігурку; - мотоцикл. Розмір фігурка: 10 см. Цей набір іграшок стане чудовим подарунком на свято для дітей віком від 3-х років, яким подобаються пригоди.
Ігровий набір Marvel Spidey and his amazing friends Мотоцикл Спайді (F6777
Ігровий набір Marvel Spidey and his amazing friends Мотоцикл Спайді постачається з фігуркою Спайді для захоплюючої гри. Фігурка справді може їздити на мотоциклі, тож діти можуть уявити пригоди супергероя. Набір включає: - фігурку; - мотоцикл. Розмір фігурка: 10 см. Цей набір іграшок стане чудовим подарунком на свято для дітей віком від 3-х років, яким подобаються пригоди.
Ігровий набір Marvel Spidey and his amazing friends Мотоцикл Ghosty-Spider
Ігровий набір Marvel Spidey and his amazing friends Мотоцикл Ghosty-Spider постачається з фігуркою павука-привида для захоплюючої гри. Фігурка справді може їздити на мотоциклі, тож діти можуть уявити пригоди супергероя. Набір включає: - фігурку; - мотоцикл. Розмір фігурка: 10 см. Цей набір іграшок стане чудовим подарунком на свято для дітей віком від 3-х років, яким подобаються пригоди.
Ігровий набір Marvel STNT SQD Команда каскадерів Спайдер Мен (F6894/F7062)
Ігровий набір Marvel STNT SQD Команда каскадерів Спайдер Мен — це гейміфікований набір фігурок, який сподобається дітям. З улюбленими персонажами Marvel у класичній схемі гри герой проти лиходія ці маленькі фігурки супергероїв сповнені веселощів. Цей ігровий набір включає: - 2 фігурки Людини-павука та Зеленого гобліна; - пускову установку; - знищувану цільову базу, яку діти можуть перебудувати, щоб знайти різні способи знищити поганих хлопців. Розмістіть фігурку супергероя Marvel на пусковій установці, націлюйтеся на ціль і запускайте іграшку в дію. Дітям від 4-х років сподобається цей ігровий набір.
Ігровий набір Marvel Mech Strike Капітан Америка (F6595/F6675) F6595/F6675
В ігровому наборі Marvel Mech Strike Капітан Америка герої об’єднуються з мехазаврами, щоб перемогти Альтрона та його доісторичний новий світовий порядок! Ніщо не може зупинити улюблених героїв Marvel перемогти своїх ворогів у поєднанні надздібностей і сил динозаврів. Mech Strike Mechasaur у новому захоплюючому світі, натхненному доісторичними часами. Фігурка має рухливі кінцівки та фігурку мехазавра, яку діти можуть розібрати, щоб створити костюм механіка. Дітям сподобається грати в захоплюючі битви проти Альтрона! Діти віком від 4-х років можуть грати за свого улюбленого супергероя або лиходія!
​Ігровий набір Marvel STNT SQD Команда каскадерів Капітан Америка (F6894/F
Ігровий набір Marvel STNT SQD Команда каскадерів Капітан Америка — це гейміфікований набір фігурок, який сподобається дітям. З улюбленими персонажами Marvel у класичній схемі гри герой проти лиходія ці маленькі фігурки супергероїв сповнені веселощів. Цей ігровий набір включає: - 2 фігурки Капітана Америки та Таноса; - пускову установку; - знищувану цільову базу, яку діти можуть перебудувати, щоб знайти різні способи знищити поганих хлопців. Розмістіть фігурку супергероя Marvel на пусковій установці, націлюйтеся на ціль і запускайте іграшку в дію. Дітям від 4-х років сподобається цей ігровий набір.
Набір ігрових фігурок Marvel Mech Strike Альтрон (F6596) F6596
З набором ігрових фігурок Marvel Mech Strike Альтрон дівчатка та хлопчики можуть грати улюбленим героєм Месників, але ще й з веселим і лютим динозавром! У цьому світі наші герої об'єднуються з мехазаврами, щоб перемогти Альтрона та його доісторичний новий світовий порядок. Діти можуть грати як Альтрон з його мехом T-R3X, який має аксесуари для бластера та снарядів. Розберіть фігурку T-R3X на частини та з'єднайте їх з фігуркою Альтрона, щоб створити епічний мех-костюм, готовий до бою! T-R3X має знімний хвіст, який також стає зброєю для мехкостюма Альтрона. Вигадуйте власні пригоди супергероїв-динозаврів! Підходить для дітей віком від 4-х років.
Ігровий набір Marvel Spider-man Павук (F7845) F7845
Хочеш ще більше героїчних пригод з Людиною-павуком? Ігровий набір Marvel Spider-man Павук може більше, ніж просто доставити вашого улюбленого героя на допомогу! Цей набір включає 10-ти сантиметрову шарнірну фігурку Людини-павука, яку діти можуть помістити в машину Павука. Також вони можуть активувати функцію водного вибуху одним натисканням кнопки! А ще іграшка може стріляти
MARVEL Daredevil (MVL-0015) Daredevil(MVL-0015)
Комплект/Одна фігурка|Вид/Персонажі та герої|Колір/Червоний з чорним|Вид аксесуара/Немає|Серія/Marvel|Особливості/З підставкою|Мова/Без тексту|Батарейки в комплекті/Ні|Батарейки/Ні|Герої/Daredevil|Вікова група/Від 6 років|Бренд/MARVEL|Матеріал/Пластик|Тип/Колекційні фігурки|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний|Висота фігурки/10 см
MARVEL Storm (MVL-0044) Storm(MVL-0044)
Комплект/Одна фігурка|Вид/Персонажі та герої|Колір/Білий|Вид аксесуара/Немає|Серія/X-Men|Особливості/З підставкою|Мова/Без тексту|Батарейки в комплекті/Ні|Батарейки/Ні|Герої/Storm|Вікова група/Від 6 років|Бренд/MARVEL|Матеріал/Пластик|Тип/Колекційні фігурки|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний|Висота фігурки/10 см
MARVEL Wolverine (MVL-0043A) Wolverine(MVL-0043A)
Комплект/Одна фігурка|Вид/Персонажі та герої|Колір/Жовтий|Вид аксесуара/Немає|Серія/X-Men|Особливості/З підставкою|Мова/Без тексту|Батарейки в комплекті/Ні|Батарейки/Ні|Герої/Wolverine|Вікова група/Від 6 років|Бренд/MARVEL|Матеріал/Пластик|Тип/Колекційні фігурки|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний|Висота фігурки/10 см
MARVEL Avengers:Endgame-Doctor Strange (MARCAS41221-MC) Avengers:Endgame-D
Комплект/Одна фігурка|Вид/Персонажі та герої|Колір/Різнокольоровий|Вид аксесуара/Немає|Серія/Marvel|Особливості/З підставкою|Мова/Без тексту|Батарейки в комплекті/Ні|Батарейки/Ні|Герої/Doctor Strange|Вікова група/Від 6 років|Бренд/MARVEL|Матеріал/Пластик|Тип/Колекційні фігурки|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний|Висота фігурки/17 см
MARVEL Iron Spider (MARCAS32220-MC) IronSpider(MARCAS32220-MC)
Комплект/Одна фігурка|Вид/Персонажі та герої|Колір/Червоний з чорним|Вид аксесуара/Немає|Серія/Spider-Man|Особливості/З підставкою|Мова/Без тексту|Батарейки в комплекті/Ні|Батарейки/Ні|Герої/Spider-Man|Вікова група/Від 6 років|Бренд/MARVEL|Матеріал/Пластик|Тип/Колекційні фігурки|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний|Висота фігурки/14 см
MARVEL Thor Avangers: Endgame (MARCAS26920-MC) ThorAvangers:Endgame(MARCAS
Комплект/Одна фігурка|Вид/Персонажі та герої|Колір/Чорний з червоним|Вид аксесуара/Немає|Серія/The Avengers|Особливості/З підставкою|Мова/Без тексту|Батарейки в комплекті/Ні|Батарейки/Ні|Герої/Thor|Вікова група/Від 6 років|Бренд/MARVEL|Матеріал/Пластик|Тип/Колекційні фігурки|Вид упаковки/Немає|Джерело живлення/Ні|Для кого/Універсальний|Висота фігурки/21 см
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фигурки и трансформеры MARVEL. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фигурки / трансформеры MARVEL в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фигурки и трансформеры MARVEL. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История