искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Гребінець Люкс для вичісування бліх і вошей у котів Trixie 15 см 401190502
Догляд за шерстю - невід'ємний елемент догляду за тваринам. Німецький бренд товарів для тварин Trixie пропонує вам Гребінець Trixie для вичісування бліх та вошей 15 см. Даний інструмент представляє собою гребінець, який прекрасно справляється з доглядом за шерстю, не завдаючи їй шкоди, зберігаючи її зовнішній вигляд на гідному рівні! Основні переваги гребінця: Простий у використанні Ефективно виконує своє призначення Зроблений з високоякісних матеріалів Безпечний для вихованця Підходить для всіх видів і порід З таким гребінцем ваш вихованець завжди буде виглядати на всі 100% і почуття ідеального стану шерсті буде щодня покращувати його настрій! Для пошуку бліх і вошей. З закругленими зубами для дбайливого догляду за шерстю. Пластикова ручка з нековзним гумовим утримувачем.
Гребінець металевий для котів та собак Trixie для розчісування шерсті 16 с
Догляд за шерстю - невід'ємний елемент догляду за вихованцем. Німецький виробник зоотоварів Trixie пропонує вам Гребінець-планка Trixie металевий 16 см. Даний інструмент представляє собою гребінець, який прекрасно справляється з причісування вовни, не завдаючи їй шкоди, зберігаючи її зовнішній вигляд на гідному рівні! Основні достатки гребінця: Простий у використанні Ефективно виконує своє призначення Зроблений з високоякісних матеріалів Безпечний для вихованця Універсальний З таким гребінцем ваш вихованець завжди буде виглядати на всі 100% і почуття ідеального стану шерсті буде щодня покращувати його настрій! Для розпушення вовни. Вузькі / широкі зубці
Шампунь для цуценят ProVET Профілайн з ромашкою 300 мл
Шерсть та ніжна шкіра маленького цуценя потребують особливого догляду. Шампунь розроблений з урахуванням усіх особливостей шкіри та шерсті малюків. Засіб дбайливо очищує шерсть тварини, не здійснюючи агресивної дії на шкіру. Комплекс алантоїну та екстракту ромашки захищає від впливу зовнішнього середовища, сприяє швидкому відновленню шкіри при наявності подразнень. Шампунь добре підходить для частого використання. Аромат- ромашка лугова. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить екстракт ромашки та алантоїн делікатний догляд шерстю та шкірою малюків захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища сприяє швидкому відновленню шкіри відсутність алергічної реакції не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl glucoside, Glycerol, Glyceryl Cocoate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь для кошенят ProVET Профілайн з ромашкою 300 мл
Шерсть та ніжна шкіра маленького кошеня потребує особливого догляду. Шампунь розроблений з урахуванням усіх особливостей шкіри та шерсті малюків. Засіб дбайливо очищує шерсть тварини, не здійснюючи агресивної дії на шкіру. Комплекс алантоїну та екстракту ромашки захищає від впливу зовнішнього середовища, сприяє швидкому відновленню шкіри при наявності подразнень. Шампунь добре підходить для частого використання. Аромат- ромашка луговая. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить екстракт ромашки та алантоїн делікатний догляд шерстю та шкірою малюків захищає шкіру від впливу зовнішнього середовища сприяє швидкому відновленню шкіри відсутність алергічної реакції не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl glucoside, Glycerol, Glyceryl Cocoate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Шампунь для тхорів та гризунів ProVET Профілайн 300 мл
Спеціально підібрана рецептура шампуню забезпечує дбайливий догляд за шерстю тхорів, декоративних кролів та гризунів (хом'яків, морських свинок, щурів). Шампунь добре видаляє забруднення та живить шкіру. Екстракти семи трав пом'якшують шерсть та доглядають за шкірою. Шампунь регулює природний гідробаланс і сприяє відновленню захисних функцій епідермісу. Засіб нейтралізує неприємні запахи від тварини, надає свіжості, шерсть улюбленця стає блискучою та доглянутою. Аромат-польові трави. Зручний дозатор дозволяє дозувати кількість шампуню, що полегшує використання шампуню як вдома, так і в грумінг салоні. Переваги: містить алантоїн та екстракти 7 трав (ромашка, лопух, кропива, кульбаба, чистотіл, череда, алое) нейтралізує специфічні запахи від тхорів та гризунів містить інгредієнти, що враховують фізіологічні особливості тварини не містить парабенів та силіконів Спосіб застосування: рівномірно розподілити масажними рухами невелику кількість шампуню до утворення піни, не допускаючи злизування і потрапляння в очі. Змити теплою водою. Умови зберігання: При температурі від 5 °С до 25 °С у критих, сухих, вентильованих приміщеннях, захищати від сонячного світла. Склад: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Cocoamphoacetate, Decyl glucoside, Glycerol, Glyceryl Cocoate, Glycereth-2 Cocoate, Sodium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita (Chamomille) Extract, Arctium lappa extract, Urtica dioicia (nettle) root extract, Taraxacum officinale extract, Chelidonium majus extract, Bidens Tripartita Extract, Aloe Extract, Allantoin, Methylchloroisothiazolinone, Parfum. Термін придатності: 30 місяців. Технічні умови (ТУ): ТУ У 20.4-37187822-026:2021. Сертифікат ISO 9001:2015.
Щітка-пуходерка Trixie дерев'яна двостороння 6 см / 13 см
Догляд за шерстю - невід'ємний елемент догляду за вихованцем. Німецький виробник зоотоварів Trixie пропонує вам Щітка-пуходерка Trixie дерев'яна двостороння. Даний інструмент представляє собою гребінець, який прекрасно справляється з доглядом за шерстю, не завдаючи їй шкоди, зберігаючи її зовнішній вигляд на гідному рівні! Основні достатки гребінця: Простий у використанні Ефективно виконує своє призначення Зроблений з високоякісних матеріалів Безпечний для вихованця Універсальний З таким гребінцем ваш вихованець завжди буде виглядати на всі 100% і почуття ідеального стану шерсті буде щодня покращувати його настрій! фінішне покриття і грунт м'яка дріт і нейлонова щетина дерево
Рукавиця Trixie масажна 14 см / 25 см
Щітка - необхідний інструмент для догляду за шерстю улюбленця.  Дана щітка забезпечує делікатний догляд, вичёсивая шерсть до ідеального стану, роблячи зовнішність вихованця красивою і доглянутою!  Матеріал запобігає будь можливу шкоду вихованцеві, а щітка прослужить довгий час, повністю виконуючи своє призначення!  Щітка у формі рукавички надівається на руку і дозволить гладити вихованця і доглядати за його шерстю одночасно! для догляду за шерстю в процесі погладжування стимулює кровообіг очищає шерсть від волосся і бруду
Шампунь для собак Trixie трав’яний 250 мл
Шампунь для собак Trixie трав’яний - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким виробником товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Використовується для оживлення шерсті. Підходить для шерсті будь-якого кольору. Містить натуральні екстракти трав. Надає шерсті доглянутого вигляду. Застосування: невелику кількість шампуню у залежності від розміру тварини нанести на шерсть. Рівномірно розповсюдити по вологій шерсті і прополоскати теплою водою. При необхідності повторити. Тварину потрібно ретельно витерти і берегти від протягів. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Шампунь Trixie Neutral нейтральний для собак та котів 250 мл
Нейтральний шампунь для основного догляду за шкірою і шерстю котів і собак. М'яко очищує шерсть улюбленця від різних забруднень, а також дбайливо піклується про чистоту його шкіри, не пересушує її. Чому варто придбати? Універсальний засіб, що підійде як котам, так і собакам, що дуже зручно, якщо в будинку живуть відразу кілька тварин  М'яко очищує шкіру і шерсть улюбленців, легко позбавляючи їх від зайвого шкірного жиру та забруднень  Забезпечує базову гігієну кота або собаки, готує шерсть улюбленця до подальших процедур.  Як використовувати Намочіть шерсть теплою водою, потім нанесіть шампунь вздовж хребта та на холку  Спіньте засіб по всьому тілу та помасажуйте шкіру  Ретельно змийте. У разі, якщо шампунь потрапив в очі, негайно промийте їх теплою проточною водою.
Шампунь Trixie для догляду за вовною у довгошерстих собак 250 мл
Спеціально розроблений шампунь для полегшеного догляду за довгошерстими собаками. Робить вимогливу довгу шерсть улюбленця більш піддатливою і еластичною, при цьому ідеально її очищує, не пересушує. Чому варто придбати? Дбайливо очищає довгу шерсть собаки, допомагає зробити її волосяний покрив більш податливим для подальшого догляду  Сприяє легкому розчісуванню і меншому сплутуванню шерсті, що значно полегшує догляд за довгошерстим улюбленцем  Дозволяє розплутати ковтуни та пасма з меншими втратами і стресом для тварини  Ідеально підходить для чутливої шкіри, не подразнює її і не пересушує  Можна використовувати на молодих собаках  Як використовувати Намочіть шерсть теплою водою, після чого нанесіть шампунь собаці вздовж хребта і на потилицю  Спіньте засіб по всьому тілу і помасажуйте шкіру  Ретельно змийте. У разі, якщо шампунь потрапить в очі, негайно промийте їх теплою водою
Шампунь-кондиціонер для собак Trixie Two in One 250 мл
Шампунь-кондиціонер для собак Trixie «Two in One» - це засіб гігієни вихованця, представлений відомим німецьким виробником зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Шампунь надасть шерсті яскравості і блиску, шерсть стане більш м'яка і шовковиста, а всі неприємні запахи зникнуть назавжди! Основні достоїнства шампуню: D-Пантенол доглядає та зволожує шкіру Масло жожоба надає шерсті природного блиску та об’єму Кондиціонер робить шерсть шовковою та слухняною  З таким засобам вихованець завжди буде виглядати ідеально навіть для виставки, а відчуття чистоти буде постійно піднімати тварині настрій! Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини, < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активних речовин, ароматизатори, консерванти.
Шампунь проти заплутування вовни у собак Trixie 250 мл
Шампунь для собак Trixie проти заплутування шерсті - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким виробником зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Робить розчісування легшим, придає шерсті гладку структуру, особливо підходить для довгошерстих собак. Застосування: невелику кількість шампуню у залежності від розміру тварини нанести на шерсть. Рівномірно розповсюдити по вологій шерсті і прополоскати теплою водою. При необхідності повторити. Тварину потрібно ретельно витерти і берегти від протягів.  Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини, 
Шампунь для собак Trixie з олією чайного дерева 250 мл
Шампунь для собак Trixie з олією чайного дерева - це засіб гігієни улюбленців, представлений знаменитим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга!  Шампунь містить чисті натуральні олії австралійського чайного дерева. Безпечний для очей. Надає шерсті Вашої тварини здоровий блиск и живить шкіру. Ідеально підходить для частого використання, особливо для тварин з чуттєвою шкірою і шкірою, схильною до лущення. Використання: нанести шампунь на вологу шерсть и ретельно намилити. Добре ополоснути. При необхідності повторити. У випадку виникнення проблем зі шкірою – зверніться до свого ветеринара. Виникайте попадання в очі. Зберігайте у прохолодному і темному місці. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Шампунь Trixie Aloe Vera з червоною вірою для собак з чутливою шкірою 250
Шампунь для собак “Алое вера” Чому варто придбати? Особливо підходить для домашніх тварин з чутливою шкірою  Зволожує шкіру  Має антибактеріальну та протизапальну дію  Підходить для довгошерстих порід собак  Робить шерсть блискучою  Як використовувати Нанести на мокру шерсть, спінити, змити теплою водою.
Шампунь Trixie для щенят 250 мл
Нейтральний шампунь для цуценят Чому варто придбати? Підходить для цуценят всіх порід  Забезпечує м'який догляд за шкірою і шерстю  Як використовувати Нанести на мокру шерсть, спінити, змити теплою водою.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   78  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История