искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Шампунь Trixie для щенят 250 мл
Нейтральний шампунь для цуценят Чому варто придбати? Підходить для цуценят всіх порід  Забезпечує м'який догляд за шкірою і шерстю  Як використовувати Нанести на мокру шерсть, спінити, змити теплою водою.
Шампунь-кондиціонер проти заплутування шерсті у собак Trixie з екстрактом
Шампунь-кондиціонер для собак Trixie проти заплутування шерсті - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Усуває колтуни, сприяє швидкому росту здорової шерсті. Спосіб використання: невелику кількість шампуню (в залежності від розміру собаки) нанести на мокру шерсть, добре розповсюдити і змити теплою водою. При необхідності процес повторити. Витерти тварину насухо і уникати протягів. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Мило для собак Trixie з екстрактом алое віра для чутливої шкіри 100 гр
Мило з алое віра для регулярного догляду та очищення, особливо для чутливої шкіри. Дуже економічний. Інгредієнти: жирні кислоти, солі натрію C12-18, парфумерія, мальтодекстрин, екстракт ALOE BARBADENSIS та барвник.
Шампунь для собак з білою шерстю Trixie 250 мл
Шампунь для собак Trixie для білої вовни – це засіб гігієни улюбленців від відомого німецького бренду зоотоварів Trixie. Шампунь стане незамінним для Вашого друга! Шампунь подарує шерсті яскравість і блиск, шерсть стане м'якшою і шовковистішою, а всі неприємні запахи зникнуть назавжди! Основні переваги шампуню: РН нейтральний для шкіри та вовни. Розроблений спеціально для собак з білою або світлою вовною, надає шовковистого блиску, посилює натуральний колір вовни. Застосування: нанести невелику кількість шампуню (залежно від розміру собаки) на вологу вовну, розподілити рівномірно і змийте теплою водою. При потребі повторити. Тварину потрібно насухо витерти і обов'язково стежити, щоб не було протягів. Склад: 5-15% аніонні поверхнево-активні речовини,
Шампунь проти лупи у собак Trixie 250 мл
Шампунь для собак Trixie проти лупи - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким брендом зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Активно усуває лупу, попереджає її появу, робить шерсть красивою і доглянутою. Спосіб використання: невелику кількість шампуню (в залежності від розміру собаки) нанести на мокру шерсть, добре розповсюдити і змити теплою водою. При необхідності процес повторити. Витерти тварину насухо і уникати протягів. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,
Шампунь для собак Trixie з екстрактом олії мелії 250 мл
Шампунь для собак Trixie з екстрактом олії мелії  - це засіб гігієни вихованця, представлений відомим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Завдяки вмісту натуральної олії мелії, шампунь зволожує шкіру Вашого собаки, не викликаючи подразнення і забезпечує захист від комах. Використання: нанесіть шампунь на вологу шерсть и розтирайте до виникнення піни. Добре промийте. При необхідності повторіть. Уникайте попадання в очі.  Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Шампунь Trixie для догляду за вовною у довгошерстих собак 250 мл
Спеціально розроблений шампунь для полегшеного догляду за довгошерстими собаками. Робить вимогливу довгу шерсть улюбленця більш піддатливою і еластичною, при цьому ідеально її очищує, не пересушує. Чому варто придбати? Дбайливо очищає довгу шерсть собаки, допомагає зробити її волосяний покрив більш податливим для подальшого догляду  Сприяє легкому розчісуванню і меншому сплутуванню шерсті, що значно полегшує догляд за довгошерстим улюбленцем  Дозволяє розплутати ковтуни та пасма з меншими втратами і стресом для тварини  Ідеально підходить для чутливої шкіри, не подразнює її і не пересушує  Можна використовувати на молодих собаках  Як використовувати Намочіть шерсть теплою водою, після чого нанесіть шампунь собаці вздовж хребта і на потилицю  Спіньте засіб по всьому тілу і помасажуйте шкіру  Ретельно змийте. У разі, якщо шампунь потрапить в очі, негайно промийте їх теплою водою
Шампунь для собак Trixie з маслом жожоба 250 мл
Шампунь для собак Trixie з маслом жожоба - це засіб гігієни улюбленців, представлений знаменитим німецьким брендом товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Особливий шампунь з чистим маслом жожоба, робить шерсть пишною, шовковистою та сяючою. Підходить для всіх видів шерсті. Полегшує розчісування. Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активних речовин, ароматизатори, консерванти.
Спрей для догляду за вовною собак Trixie з олією жожоба 175 мл
Надає шерсті вашого улюбленця приємного вигляду і робить її м'якою і сяючи. Інгредієнти ніжно піклуються про вовну і захищають її, а речовини, що дезодорують, допомагають зберегти її свіжою. Розбризкати речовину на відстані 30 см і розчесати. Склад: спирт етиловий, вода, ароматизатор, олія жожоба, ізопропілміристат.
Шампунь-кондиціонер для собак Trixie Two in One 250 мл
Шампунь-кондиціонер для собак Trixie «Two in One» - це засіб гігієни вихованця, представлений відомим німецьким виробником зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Шампунь надасть шерсті яскравості і блиску, шерсть стане більш м'яка і шовковиста, а всі неприємні запахи зникнуть назавжди! Основні достоїнства шампуню: D-Пантенол доглядає та зволожує шкіру Масло жожоба надає шерсті природного блиску та об’єму Кондиціонер робить шерсть шовковою та слухняною  З таким засобам вихованець завжди буде виглядати ідеально навіть для виставки, а відчуття чистоти буде постійно піднімати тварині настрій! Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини, < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активних речовин, ароматизатори, консерванти.
Шампунь проти заплутування вовни у собак Trixie 250 мл
Шампунь для собак Trixie проти заплутування шерсті - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким виробником зоотоварів Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Робить розчісування легшим, придає шерсті гладку структуру, особливо підходить для довгошерстих собак. Застосування: невелику кількість шампуню у залежності від розміру тварини нанести на шерсть. Рівномірно розповсюдити по вологій шерсті і прополоскати теплою водою. При необхідності повторити. Тварину потрібно ретельно витерти і берегти від протягів.  Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини, 
Шампунь Trixie Neutral нейтральний для собак та котів 250 мл
Нейтральний шампунь для основного догляду за шкірою і шерстю котів і собак. М'яко очищує шерсть улюбленця від різних забруднень, а також дбайливо піклується про чистоту його шкіри, не пересушує її. Чому варто придбати? Універсальний засіб, що підійде як котам, так і собакам, що дуже зручно, якщо в будинку живуть відразу кілька тварин  М'яко очищує шкіру і шерсть улюбленців, легко позбавляючи їх від зайвого шкірного жиру та забруднень  Забезпечує базову гігієну кота або собаки, готує шерсть улюбленця до подальших процедур.  Як використовувати Намочіть шерсть теплою водою, потім нанесіть шампунь вздовж хребта та на холку  Спіньте засіб по всьому тілу та помасажуйте шкіру  Ретельно змийте. У разі, якщо шампунь потрапив в очі, негайно промийте їх теплою проточною водою.
Шампунь для собак Trixie трав’яний 250 мл
Шампунь для собак Trixie трав’яний - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким виробником товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Використовується для оживлення шерсті. Підходить для шерсті будь-якого кольору. Містить натуральні екстракти трав. Надає шерсті доглянутого вигляду. Застосування: невелику кількість шампуню у залежності від розміру тварини нанести на шерсть. Рівномірно розповсюдити по вологій шерсті і прополоскати теплою водою. При необхідності повторити. Тварину потрібно ретельно витерти і берегти від протягів. Склад: 5-15 % аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активні речовини, ароматизатори, консерванти. 
Шампунь для собак Trixie з медом 250 мл
Шампунь для собак Trixie з медом - це засіб гігієни вихованця, представлений знаменитим німецьким виробником товарів для тварин Trixie, який стане незамінним для вашого друга! Робить шерсть живою і блискучою. Має легкий антибактеріальний ефект. Збагачений рослинними оліями. Має заспокійливу дію. Робить шерсть більш гладкою. Підходить для довгошерстих собак. Застосування: невелику кількість шампуню в залежності від розміру тварини нанести на шерсть. Рівномірно розповсюдити по вологій шерсті і прополоскати теплою водою. При необхідності повторіть. Тварину потрібно ретельно витерти і уникати протягів.  Склад: 5 - 15% аніонні поверхнево-активні речовини,  < 5 % амфотерні поверхнево-активні речовини, неіонні поверхнево-активних речовин, ароматизатори, консерванти. 
Рукавиця Trixie масажна 18 см / 24 см
Щітка - необхідний інструмент для догляду за шерстю улюбленця.  Дана щітка забезпечує делікатний догляд, вичёсивая шерсть до ідеального стану, роблячи зовнішність вихованця красивою і доглянутою!  Матеріал запобігає будь можливу шкоду вихованцеві, а щітка прослужить довгий час, повністю виконуючи своє призначення!  Щітка у формі рукавички надівається на руку і дозволить гладити вихованця і доглядати за його шерстю одночасно! зручний сітчастий матеріал із застібкою-липучкою для надійної фіксації дуже м'які гумові пухирці підходить для чутливої шкіри і молодих тварин стимулює кровообіг очищає шерсть від волосся і бруду
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   82  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История