искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение

Выводить
Размер картинок
Schwarzkopf Taft Power лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere лак для волосся екстрасильної фіксації для
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму зберігає пружність та не обтяжує волосся екстрасильна фіксація Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Shine зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: легке та швидке застосування сильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultimate лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultimate зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Invisible лак для волосся екстрасильної фіксації 25
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Powerful Age лак для волосся екстрасильної фіксації 250 м
Schwarzkopf Taft Powerful Age, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Powerful Age зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultra лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultra, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultra зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong пінка для волосся екстра сильної фік
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: фіксує зачіску довготривалий ефект, на який ви можете покластися зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong лак для волосся сильної фіксації 250
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Deluxe Silky Smooth відновлюючий лак для волосся екстра сильної фікс
Wella Deluxe Silky Smooth, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Спрей-кондиціонер Pantene Зволоження SOS 150мл 8001841914244
Незмивний спрей для волосся Pantene Pro-V, який миттєво зволожує волосся і зберігає його гладким і зволоженим після укладання. Цей коктейль з вітамінами Pro-V та Кокос швидко сохне, тому ви можете врятувати своє волосся у будь-який час. Прекрасно працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його. Особливості: Поживний незмивний спрей для волосся, який миттєво зволожує волосся і зберігає його гладким і зволоженим Полегшує розчісування і робить волосся слухняним З кокосом та вітамінами Pro-V. Швидко сохне для порятунку волосся у будь-який час Чудово працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його Склад Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Linalo Linoleic Acid, Tocopherol, CI 42090, Retinyl Palmitate, Cocos Nucifera Fruit Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Zea Mays Silk Extract
Спрей-кондиціонер Pantene Блиск SOS 150мл 8001841914282
*Уникайте контакту з очима. При попаданні у вічі ретельно промийте їх водою. Незмивний спрей для волосся Pantene Pro-V, який миттєво посилює блиск і допомагає зберегти укладання в блискучому стані. Цей коктейль з вітамінами Pro-V та Мед швидко сохне, тому ви можете врятувати своє волосся у будь-який час. Прекрасно працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його. Особливості: Поживний незмивний спрей для волосся, який миттєво посилює блиск Допомагає зберегти укладання в блискучому стані З Мед і вітамінами Pro-V. Швидко сохне для порятунку волосся в будь-який час Чудово працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його Спосіб застосування Застосування: Добре струсити і розпорошити на сухе волосся. Чи не змивати. Склад Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, , Benzyl Benzoate, Geraniol, CI 19140, Retinyl Palmitate, Propylene Glycol, CI 17200
Спрей термозахисний Taft Heat Protection до 230°C 250 мл 9000101619386
Термозахисний спрей для волосся Taft Heat Protection захищає волосся від високих температур до 230°C. Зберігає ефект проти пушіння до 72 років і забезпечує природний блиск. Термозахисний спрей для волосся Taft Heat Protection має веганську формулу, що означає відсутність інгредієнтів тваринного походження.  
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   130  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История