искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение

Выводить
Размер картинок
Schwarzkopf Taft Ultra лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultra, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultra зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Invisible лак для волосся екстрасильної фіксації 25
Schwarzkopf Taft Power Invisible, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Invisible зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Volume лак для волосся сильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Volume, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Volume зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power Cashmere лак для волосся екстрасильної фіксації для
Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 250 мл, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power Cashmere зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду надає волоссю миттєвого об'єму зберігає пружність та не обтяжує волосся екстрасильна фіксація Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Ultimate лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Ultimate зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски легке та швидке застосування стійкий ефект Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong лак для волосся сильної фіксації 250
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Power, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски екстрасильна фіксація надає волоссю життєвої сили та блиску легке та швидке застосування Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Power & Fullness лак для волосся екстрасильної фіксації 2
Schwarzkopf Taft Power & Fullness, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Power & Fullness зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується екстрасильна фіксація не склеює волосся та надає зачісці природного вигляду Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Shine лак для волосся екстрасильної фіксації 250 мл
Schwarzkopf Taft Shine, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Schwarzkopf Taft Shine зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски сильна фіксація не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Schwarzkopf Taft Men екстра сильний гель для волосся 150 мл
Schwarzkopf Taft Men, 150 мл, Стайлінгові засоби для чоловіків, Стайлінговий засіб Schwarzkopf Taft Men стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: надає зачісці текстури та форми не застигає у волоссі не залишає слідів забезпечує екстрасильну фіксацію Склад: веган-засіб Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на вологе або сухе волосся та створіть бажану форму.
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong пінка для волосся екстра сильної фік
Wella Wellaflex Flexible Extra Strong, 200 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Пінка для волосся Wella Wellaflex Flexible Extra Strong надасть вашій зачісці бажаної форми й об'єму. Властивості: фіксує зачіску довготривалий ефект, на який ви можете покластися зачіска перебуває під контролем упродовж усього дня Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть. Нанесіть на вологе волосся. Зробіть бажану укладку.
Intensive Hair Therapy 7 Oils відновлююча олійка для волосся проти випадін
Intensive Hair Therapy 7 Oils, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Intensive Hair Therapy 7 Oils зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся відновлює та захищає волосся відновлює пошкоджену структуру волосся Спосіб використання: Нанесіть на шкіру голови за допомогою піпетки. Масажними рухами нанесіть на всю довжину волосся до самих кінчиків.
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong лак для волосся екстрасильної фіксац
Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 250 мл, Стайлінгові засоби для жінок, Лак для волосся Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: екстрасильна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся стійкий ефект Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см. Для досягнення максимального об'єму розпиліть безпосередньо на корені.
Спрей Gliss Kur Aqua revive для зволоження сухого та нормального волосся 2
Твоє волосся іноді відчуває сухість? Так само як шкіра потребує зволоження, так і волосся потребує спеціального догляду. Основою формули Gliss є активні діючі речовини та дари природи для відновлення волосся та попередження його майбутнього пошкодження. Експрес-кондиціонер Gliss aqua revive: Зволоження сухого та нормального волосся. До 48 годин відчуття зволоження волосся. Блискуче і здорове на вигляд волосся. Миттєве легке розчісування. 90% інгредієнтів натурального походження (включно з водою). Без штучних барвників. Пляшка (за винятком кришки та етикеток) складається на 97% з переробленого пластику. Лінійка Aqua revive з hyaluron complex і Мarinе algae надає глибоке зволоження для нормального і сухого волосся, не обтяжуючи його. Застосування: Збовтати перед використанням. Після миття голови нанесіть спрей на підсушене рушником волосся. Не змивати.
SYOSS Мусс Volume Lift 250мл 8410436135054
Переваги Мус для укладання SYOSS Volume Lift фіксація 4 ДЛЯ ЕКСТРАСИЛЬНОЇ ФІКСАЦІЇ – Контроль укладання протягом 48 годин, пишний об'єм та максимально сильна фіксація. – Максимальний об'єм та сила волосся від самих кінчиків. – 100% еластичність волосся, що легко видаляється при розчісуванні. – Формула запобігає накопиченню статичного заряду. `Максимальний об'єм та тривала фіксація. SYOSS Volume Lift, лак для волосся професійної якості, для максимального тривалого об'єму від коренів, без обтяження волосся. У компанії SYOSS ми віримо, що кожна жінка гідна того, щоб її волосся виглядало, як після салону, щодня. Засоби SYOSS із SALON CONTROL-SYSTEM, розроблені та протестовані перукарями, забезпечують ідеальний баланс фіксації та еластичності волосся, для стійкого, красивого укладання. Щодня ваше укладання виглядає чудово, начебто ви щойно відвідали стиліста.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   126  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История