искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 23 моделей:
| CHI Сбросить все
Лак для волосся гнучкої фіксації CHI Deep Brilliance Olive & Monoi Op Flex
Еліксир для волосся CHI Luxury Black Seed Oil Blend Intense Repair Hot Oil
CHI Silk Infusion відновлююча сироватка 59 мл
CHI Silk Infusion, 59 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
CHI Straight Guard вирівнюючий крем для волосся 251 мл
CHI Straight Guard, 251 мл, Креми для розгладження для жінок
CHI Silk Infusion відновлююча сироватка 177 мл
CHI Silk Infusion, 177 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
CHI Argan Oil догляд на основі арганової олійки 89 мл
CHI Argan Oil, 89 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся CHI Argan Oil зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: відновлює пошкоджену структуру волосся відновлює та захищає волосся надає волоссю шовковистої м’якості надає волоссю блиску Склад: не містить сульфатів Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Зробіть укладку у звичний спосіб.
CHI Silk Infusion відновлююча сироватка 355 мл
CHI Silk Infusion, 355 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Silk Infusion надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: якісно покращує структуру волосся надає привабливого блиску має відновлювальний ефект бореться з неслухняним волоссям Спосіб використання: Нанесіть на висушене рушником волосся. Не змивайте.
Лак для волосся гнучкої фіксації CHI Luxury Black Seed Oil Flexible Hold H
CHI Man The Finisher спрей-стайлінг для волосся 177 мл
CHI Man The Finisher, 177 мл, Інші засоби для стайлінгу для чоловіків, Стайлінговий засіб CHI Man The Finisher стане незамінним помічником під час щоденного вкладання волосся. Властивості: зафіксує зачіску в потрібній формі забезпечує середню фіксацію не залишає слідів розгладжує Спосіб використання: Нанесіть невелику кількість засобу на сухе волосся та створіть бажану форму.
CHI Thermal Styling Pliable Polish паста для стайлінгу 85 гр
CHI Thermal Styling Pliable Polish, 85 гр, Пасти для волосся для жінок, Паста для волосся CHI Thermal Styling Pliable Polish стане вашим незамінним помічником під час щоденного укладання волосся. Ідеально фіксує зачіску та допомагає надати їй бажаної форми. Властивості: надає здорового блиску легке та швидке застосування не створює відчуття жорсткості волосся Спосіб використання: Нанесіть на сухе волосся та зробіть бажану укладку.
CHI Vibes Better Together Dual Mist лак-фіксатор у формі емульсії 284 гр
CHI Vibes Better Together Dual Mist, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Vibes Better Together Dual Mist зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски не залишає у волоссі залишків і легко вичісується фіксація зачіски з природним рухом волосся Склад: веган-засіб Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
CHI Keratin K-Trix 5 термоактивний розгладжуючий догляд 116 мл
CHI Keratin K-Trix 5, 116 мл, Креми для розгладження для жінок, Догляд без змивання CHI Keratin K-Trix 5 надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: запобігає небажаному завиванню волосся розгладжує поверхню волосся надає волоссю зволоження та живлення захищає волосся від вологості робить волосся гладеньким і слухняним Склад: не містить сульфатів
CHI Enviro 54 лак для волосся сильної фіксації 284 гр
CHI Enviro 54, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Enviro 54 зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: дбайливо піклується про волосся надає волоссю життєвої сили та блиску сильна фіксація Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream Gel кремовий гель для формув
CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream Gel, 148 мл, Креми та гелі для волосся для жінок, Догляд без змивання CHI Luxury Black Seed Oil Curl Defining Cream Gel надає вашому волоссю всього необхідного після миття. Властивості: запобігає розпушуванню надає волоссю зволоження та живлення надає привабливого блиску надає шовковистої м'якості Спосіб використання: Нанесіть на вимите, вологе чи сухе волосся. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
CHI Shine Infusion спрей для волосся для блиску 150 гр
CHI Shine Infusion, 150 гр, Блиски для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Shine Infusion зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: ретельно фіксує всі типи волосся та зачіски надає волоссю життєвої сили та блиску має свіжий аромат Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
CHI Enviro 54 лак для волосся середньої фіксації 284 гр
CHI Enviro 54, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Enviro 54 зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: середній рівень фіксації зберігає пружність та не обтяжує волосся надає волоссю життєвої сили та блиску Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Розпиліть на сухе волосся з відстані 20–30 см.
CHI Transformation System Bonder Phase 2 сироватка для волосся для вирівню
CHI Transformation System Bonder Phase 2, 473 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Transformation System Bonder Phase 2 ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: запобігає небажаному завиванню волосся робить волосся гладеньким і слухняним розгладжує поверхню волосся робить волосся неймовірно блискучим і здоровим
CHI Brilliance Hair & Scalp Protective Cream охоронний крем для волосся та
CHI Brilliance Hair & Scalp Protective Cream, 177 мл, Бальзами для волосся для жінок, Властивості: захищає волосся від пошкодження зменшує свербіння шкіри голови відновлює волосся Спосіб використання: Засіб призначений лише для професійного використання.
CHI Magnified Volume Finishing Spray лак для волосся сильної фіксації 340
CHI Magnified Volume Finishing Spray, 340 гр, Лаки для волосся для жінок
CHI Thermal Styling Infra Texture лак для волосся з м'якою фіксацією для б
CHI Thermal Styling Infra Texture, 284 гр, Лаки для волосся для жінок, Лак для волосся CHI Thermal Styling зафіксує вашу зачіску на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над вашим волоссям. Властивості: не залишає у волоссі залишків і легко вичісується надає волоссю життєвої сили та блиску природна фіксація зберігає пружність та не обтяжує волосся Спосіб використання: Перед використанням ретельно струсніть флакон. Нанесіть рівномірно на всю зачіску. Щоб додати об’єму, нахиліться вперед, щоб волосся вільно звисало донизу, й нанесіть засіб у такому положенні.
CHI Enviro Smoothing Treatment незмиваючий догляд за волоссям для вирівнюв
CHI Enviro Smoothing Treatment, 355 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Enviro Smoothing Treatment ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: має антистатичний ефект запобігає небажаному завиванню волосся робить волосся гладеньким і слухняним розгладжує поверхню волосся Спосіб використання: Нанесіть на помите шампунем, вологе волосся. Опісля висушіть волосся феном. Не змивайте.
CHI Enviro Smoothing Treatment інтенсивний догляд для фарбованого волосся
CHI Enviro Smoothing Treatment, 355 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Enviro Smoothing Treatment ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим запобігає небажаному завиванню волосся розгладжує поверхню волосся Спосіб використання: Нанесіть на мокре або сухе волосся. Розітріть по всій довжині та на кінчиках волосся. Не змивайте. Опісля висушіть волосся феном.
CHI Enviro Smoothing Treatment догляд для розгладження для мелірованого во
CHI Enviro Smoothing Treatment, 355 мл, Креми для розгладження для жінок, Приборкайте своє непокірне волосся. Крем для вирівнювання CHI Enviro Smoothing Treatment ідеально розгладить неслухняне волосся та зробить його максимально піддатливим. Властивості: робить волосся неймовірно блискучим і здоровим розгладжує поверхню волосся запобігає небажаному завиванню волосся Спосіб використання: Нанесіть на мокре або сухе волосся. Розітріть по всій довжині та на кінчиках волосся. Не змивайте. Опісля висушіть волосся феном.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос CHI. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос CHI в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос CHI. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История