искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Назначение
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 9 моделей:
| Pantene Сбросить все
Спрей-кондиціонер Pantene Зволоження SOS 150мл 8001841914244
Незмивний спрей для волосся Pantene Pro-V, який миттєво зволожує волосся і зберігає його гладким і зволоженим після укладання. Цей коктейль з вітамінами Pro-V та Кокос швидко сохне, тому ви можете врятувати своє волосся у будь-який час. Прекрасно працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його. Особливості: Поживний незмивний спрей для волосся, який миттєво зволожує волосся і зберігає його гладким і зволоженим Полегшує розчісування і робить волосся слухняним З кокосом та вітамінами Pro-V. Швидко сохне для порятунку волосся у будь-який час Чудово працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його Склад Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Linalo Linoleic Acid, Tocopherol, CI 42090, Retinyl Palmitate, Cocos Nucifera Fruit Extract, Orchis Mascula Flower Extract, Zea Mays Silk Extract
Спрей-кондиціонер Pantene Блиск SOS 150мл 8001841914282
*Уникайте контакту з очима. При попаданні у вічі ретельно промийте їх водою. Незмивний спрей для волосся Pantene Pro-V, який миттєво посилює блиск і допомагає зберегти укладання в блискучому стані. Цей коктейль з вітамінами Pro-V та Мед швидко сохне, тому ви можете врятувати своє волосся у будь-який час. Прекрасно працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його. Особливості: Поживний незмивний спрей для волосся, який миттєво посилює блиск Допомагає зберегти укладання в блискучому стані З Мед і вітамінами Pro-V. Швидко сохне для порятунку волосся в будь-який час Чудово працює на тонкому волоссі, не обтяжуючи його Спосіб застосування Застосування: Добре струсити і розпорошити на сухе волосся. Чи не змивати. Склад Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, , Benzyl Benzoate, Geraniol, CI 19140, Retinyl Palmitate, Propylene Glycol, CI 17200
Pantene Pro-V Argan Infused Oil поживна олійка для волосся з екстрактом аг
Pantene Pro-V Argan Infused Oil, 100 мл, Маски для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Pantene Pro-V Argan Infused Oil зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся відновлює пошкоджену структуру волосся відновлює та захищає волосся має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте. Зробіть укладку у звичний спосіб.
Олія для волосся Pantene кератиновий захист 100мл 8006540124758
*Вогнебезпечно. Зберігати у недоступному для дітей місці. Поживне масло для щоденного застосування допомагає відновити пошкоджене волосся (пошкодження під час укладання/порівняно з використанням шампуню без бальзаму-ополіскувача) за одне нанесення, робить його в 10 разів більш стійким до ламкості і надає сяйва. Ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся. Використовуйте кожен день для надання волосся життєвої енергії. Особливості: Масло для волосся, що робить волосся В 10 разів більш стійким до Ламкості (Порівняно з використанням шампуню без бальзаму-ополіскувача) Відновлює пошкоджене волосся після першого використання і надає сяйва (пошкодження під час укладання) Ідеально підходить для сухого, пошкодженого волосся Використовуйте щодня для надання волоссю життєвої енергії Насичує волосся вітаміном E, живлячи його і надаючи їм м'якість і сяйво після першого використання Усього одна крапля олії для волосся Pantene вдихає у ваше волосся нове життя Протестовано Швейцарським інститутом вітамінів Спосіб застосування Застосування: Нанесіть невелику кількість на вологе або сухе волосся по всій довжині волосся. Чи не змивати. Склад
Олія для волосся Pantene Miracles 7в1 100мл 8001841887388
*Вогнебезпечно. Зберігати у недоступному для дітей місці. Унікальний спрей для волосся Pantene Pro-V Miracles 7 в 1 з рициновою олією, біотином і рожевою водою: 1) зміцнює ослаблене волосся і захищає від пошкодження під час укладання, 2) запобігає появі кінчиків, що січуться, 3) спрощує розчісування 4) захищає ослаблене волосся від впливу нагрівальних приладів; 5) надає легке сяйво; 6) пригладжує волосся і захищає від завитків; 7) надає легкий свіжий аромат. Особливості: Невагомий Масляний Спрей Для Волосся, 7 в 1, унікальна формула Pro-V з касторовою олією, біотином і рожевою водою Зміцнює ослаблене волосся, захищаючи його від пошкодження під час укладання, запобігає появі кінчиків, що січуться, і захищає від впливу нагрівальних приладів Допомагає розчісувати волосся, надає легкого сяйва, пригладжує волоси і надає свіжий аромат Формула Pro-V протестована Швейцарським інститутом вітамінів Спосіб застосування Нанесіть на сухе або вологе волосся. Укладіть волосся. Чи не змивайте. Склад Aqua, Propylene Glycol, Amodimethicone, Quaternium-80, Panthenol, Benzyl Alcohol, 1.2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Oleic Acid, Cetrimonium Chloride, Isotherimonium Chloride, Parfum, Histidine, Glyceryl Oleate, Disodium EDTA, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Butylene Glycol, Linalool, Hydroxycitronellal, Geraniol, Ca Eine, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil, Citronellol, Alcohol Denat., Limon Silk Extract
PANTENE Олія для волосся Кератиновий захист 100 мл (8006540124758)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
PANTENE Олія для волосся Кератиновий захист 100 мл (8006540124758)
Pantene Pro-V Coconut Infused Oil олійка для волосся 100 мл
Pantene Pro-V Coconut Infused Oil, 100 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Pantene Pro-V Coconut Infused Oil зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся відновлює та захищає волосся має приємний аромат Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики.
Pantene Pro-V Miracles Weightless поживна олійка для волосся 7 в 1 145 мл
Pantene Pro-V Miracles Weightless, 145 мл, Класичні олійки для волосся для жінок, Подаруйте розкішний догляд своєму волоссю. Класична олійка для волосся Pantene Pro-V Miracles Weightless зробить ваше волосся шовковистим, м’яким і блискучим. Властивості: глибоко живить волосся має приємний аромат відновлює та захищає волосся полегшує розчісування забезпечує термозахист волосся надає волоссю блиску Спосіб використання: Нанесіть на сухе або вологе волосся по всій довжині, а також на кінчики. Не змивайте.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на стайлинг для волос Pantene. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить стайлинг для волос Pantene в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на стайлинг для волос Pantene. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История