искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Гель для гоління Arko Sensitive 200мл 8690506390921
Гель для гоління ARKO MEN SENSITIVE Гель для гоління ARKO Men Sensitive «Для чутливої шкіри» зменшує ризик подразнення та печіння шкіри завдяки формулі з алое віра та олією лаванди. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Glycerin, Isopentane, Glyceryl Oleate, Isobutane, Stearic Acid, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Myristic Acid, Lauric Acid, Dimethicone, Lavandula Angustifolia Oil, PEG-23 Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool
Гель для гоління Arko з екстрактом кавових зерен 2в1 200мл 8690506507329
Гель для гоління ARKO MEN COFFEE Перший в історії ARKO Men гель 2в1 для гоління та вмивання з екстрактом кавових зерен з тонізуючим ефектом забезпечує м'яке комфортне гоління завдяки спеціально розробленій формулі. Відмінний початок дня з бадьорим ароматом кави! ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Glyceryl Oleate, Sorbitol, Isopentane, Hydroxylcellulose, Stearic Acid, Isobutane, Parfum, Dimethicone, Myristic Acid, Lauric Acid, PEG-23M, PEG-90M, Dimethyconol, Tocop , Cl 19140, Cl17200, Cl 42090
Гель для гоління Arko Anti-Irritation 200мл 8690506477264
Гель для гоління ARKO MEN ANTI-IRRITATION Гель для гоління ARKO Men Anti-Irritation допомагає зменшити ризик подразнення та печіння шкіри за рахунок інтенсивного пом'якшення щетини та зволоження шкіри. Формула, розроблена спеціально для чоловіків з чутливою шкірою, містить алое віра та екстракт ромашки. Дерматологічно протестовано. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть шкіру теплою водою. Струсіть балон і, тримаючи вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню. Нанесіть гель рівномірним шаром на шкіру обличчя. Склад Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Triethanolamine, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-10, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Synthetic Wax, Silica, Methylchlorois Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citronellol, CI 42090, CI 77007.
Гель для гоління Arko Black 2в1 200мл 8690506486341
Гель для гоління 2 в 1 ARKO MEN BLACK Перший в історії ARKO Men чорний гель BLACK має властивості 2 в 1 і підходить як для гоління, так і для вмивання. Завдяки своїй спеціальній формулі з активованим вугіллям, гель ARKO Men BLACK забезпечує комфортне гоління, очищення та необхідний догляд за чоловічою шкірою. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Змочіть обличчя теплою водою. Тримаючи балончик вертикально, видавіть невелику кількість гелю на долоню шляхом натискання на клапан. Перетворіть гель на ніжну піну. Нанесіть засіб масажними рухами на обличчя. Після процедури гоління чи очищення шкіри змийте залишки гелю водою. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Glycerin, Isopentane, Glyceryl Oleate, Isobutane, Stearic Acid, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, Myristic Acid, Lauric Acid, Dimethicone, PEG-23M, Dimethiconol -10 Stearate, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10 Myristate, Sodium Dehdroacetate, Citric Acid, Linalool, Limonene.
Піна для гоління Nivea Men для чутливої шкіри 200мл 5900017045122
Відчуваєш роздратування? Охолонь, все в твоїх руках! Нова система охолодження формула без спирту і ментора, збагачена екстрактами ромашки і морських водоростей допомагає захистити шкіру від подразнення під час гоління, і дарує приємне відчуття прохолоди. Спосіб застосування:  Струсніть перед використанням. Тримайте флакон дозатором вгору. Нанесіть піну на вологе обличчя.
Піна для гоління Nivea Men Ultra з активованим вугіллям 200мл 590001706189
Іноді через подразнення, мікропорізи та дискомфорт під час і після гоління хочеться відпустити бороду. Впорається з неприємними відчуттями - тобі допоможе новаторська піна для гоління ULTRA NIVEA MEN. Потужна формула засобу, створеного з використанням активного вугілля, готує шкіру та волоски на обличчі, щоб процедура гоління пройшла гладко. Бритва ковзає на твоє обличчя, заспокоюючи поверхню шкіри. Підходить для повсякденного обряду, після вмивання залишає почуття свіжості. ПЕРЕВАГИ Готує волосся та захищає шкіру. Сприяє ковзанню бритви Залишає почуття чистої шкіри УВАГА: Балон знаходиться під тиском: може вибухнути під час нагрівання. Тримають вдало від тепла, гарячих поверхонь, іскор, вогню та інших джерел займання. Не палить при використанні. Використаний балон не розкривається та не спалюється навіть після повного використання. Не піддавати впливу прямих сонячних променів та нагріванню понад 50°С. Уникати потрапляння в очі та на подразнену шкіру. Зберігати у недоступному для дітей місці. Без озоноруйнівних речовин. СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ Не входить до складу Спирт Склад: Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Charcoal Powder, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Oleic Acid , CI 77266
Піна для гоління Nivea Men з іонами срібла 200мл 4005808540426
Хочете, щоб процедура гоління приносила лише задоволення, тоді вам не обійтися без піни для гоління «Срібний захист». Її склад збагачений інноваційною формулою, в основі якої містяться іони срібла. Цей компонент протистоїть розмноженню бактерій на шкірі, що є причиною виникнення подразнень. Крім цього склад піни збагачений провітаміном В5 та екстрактом ромашки, які живлять поверхню шкіри необхідними компонентами, роблять її більш зволоженою та ніжною, а також сприяють якнайшвидшому загоєнню мікропорізів. Піна має щільну текстуру, яка чудово розм'якшує жорстку щетину, прискорюючи та спрощуючи процес гоління. Після використання цього засобу, шкіра стане доглянутою, ніжною та наповниться дуже приємним освіжаючим ароматом. Склад: Aqua, TEA-stearate, isobutane, laureth-23, глицерин, цибуля, chamomilla recutita extract, panthenol, gossypium oil, persea gratissima oil, butane, caprylic/capric triglyceride, coco-caprylate/capra 7m, potassium stearate, propane, propylene glycol, citric acid, piroctone olamine, limonene, parfum.
Гель для гоління Satin Care для сухої шкіри 200мл 7702018012466
Жіночий гель для гоління Satin Care для сухої шкіри зберігає зволожену шкіру. Формула гелю спеціально створена для сухої шкіри та допомагає захистити її від втрати вологи. Ваша шкіра залишається ніжною та гладкою після кожного гоління. Особливості: Жіночий гель для гоління допомагає захистити шкіру від втрати вологи Формула з гліцерином зберігає природний рівень зволоженості шкіри Ваша шкіра залишається ніжною і гладкою після кожного гоління Забезпечує неперевершене ковзання бритви, захищаючи від порізів та подряпин. Склад: Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Parfum, Hydroxyethylcellulose, PEG-90M, PEG-23M, Myristic Acid BHT, Benzyl Salicylate, Lauric Acid, Limonene, Butyrospermum Parkii B.
Гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin "Для чутливої ​​шкіри" 200
Іноді і чоловіча шкіра обличчя буває надто чутливою. Саме внаслідок цієї особливості з'являються порізи, подразнення і сухість шкірного покриву під час і після гоління.  Порятунком для володарів чутливої шкіри стане гель для гоління Gillette Series Sensitive Skin. З ним навіть самий подразливий шкірний покрив позбавляється від почервонінь, сухості та інших неприємних явищ. Цей ніжний гель як не можна краще захистить і подбає про чутливий шкірний покрив. Екстракт алое віра у складі продукту Gillette Series Sensitive Skin пом'якшить і заспокоїть шкіру. Зволожуючий ефект подарує приємну свіжість і збереже від сухості. Представлений гель для гоління від Gillette зробить м'якою навіть саму жорстку щетину, давши бритві можливість плавно і легко ковзати по шкірі обличчя.  З представленим гелем ви назавжди забудете про сухість і подразнення шкіри під час і після гоління. Ваш шкірний покрив буде ідеально гладким і свіжим, а процес гоління буде приносити лише задоволення. Спосіб застосування Gillette Series Sensitive Skin: спіньте невелику кількість гелю і нанесіть на вологу шкіру обличчя.  
Гель для гоління Gillette Series з вугіллям 200мл 7702018619757
Очищувальний гель для гоління Gillette Series з деревним вугіллям Забезпечує комплексний захист від подразнення під час гоління, зменшуючи кількість порізів, почервоніння і відчуття печіння, поколювання і стягнутість. Гель, що перетворюється на густу захисну піну, омиває шкіру, очищаючи її від частинок бруду під час гоління. А чистий чоловічий насичений аромат гелю допоможе вам підготуватися до нового дня. Покажіть світові своє найкраще обличчя за допомогою гелів для гоління Gillette Series для чоловіків від бренду гелів і пін для гоління №1 у світі. Особливості та переваги: Комплексний захист від подразнення: Gillette Series допомагає захистити чутливу шкіру від подразнення під час гоління, зокрема від порізів, почервоніння, відчуття печіння, поколювання та стягнутості. Більше змащувальних компонентів, більше захисту: використовується технологія змащення за допомогою додаткових полімерів для комфортного, чистого та легкого гоління, що зменшує тертя. Формула з деревним вугіллям: гель для гоління, що очищає, вмиває шкіру, очищаючи її від частинок бруду, поки ви голитеся. Свіжий аромат: відкрийте для себе насичений чистий чоловічий аромат, який зарядить вас енергією для нового дня. Ідеальна комбінація: перейдіть на новий рівень гоління за допомогою повного набору засобів Gillette Series, спеціально розроблених для зменшення подразнення під час гоління.
Гель для гоління Gillette Series охолодний 200мл 7702018457786
Освіжіть шкіру за допомогою піни для гоління Gillette Series з евкаліптом, що забезпечує комплексний захист чутливої шкіри від подразнення під час гоління, зменшуючи кількість порізів, почервоніння і почуття печіння, поколювання і стягнутості. Піна трохи охолоджує шкіру, заспокоюючи її під час гоління і має прохолодний, зимовий аромат. Так що ви можете насолоджуватися заспокійливим та освіжаючим процесом гоління. Покажіть світові найкраще обличчя за допомогою піни для гоління Gillette Series для чоловіків від бренду гелів і пін для гоління №1 у світі. Особливості: Комплексний захист від подразнення: Gillette Series допомагає захистити чутливу шкіру від подразнення під час гоління, зокрема від порізів, почервоніння, відчуття печіння, поколювання та стягнутості Більше змащувальних компонентів , більше захисту: формула Series містить додаткові змащувальні та зволожуючі компоненти*, які допомагають забезпечити легке та комфортне ковзання бритви (*порівнюючи з піною для гоління Gillette Classic) Прохолодний аромат: відкрийте для себе чистий, прохолодний, зимовий аромат, що забезпечить відчуття свіжості та зарядить енергією для нового дня Ідеальна комбінація: перейдіть на новий рівень гоління за допомогою повного набору засобів Gillette Series, спеціально розроблених для зменшення подразнення під час гоління. Склад: Aqua, Triethanolamine, Stearic Acid, Palmitic Acid, Isobutane, Laureth-23, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Propane, Menthol, Linalool, Limonene, Eucalyptus Globulus Leaf Extract.
Гель для гоління Satin Care Olay ваніль та кашемір 200мл 7702018399567
М'яка та гладка шкіра починається з жіночим гелем для гоління Gillette Satin Care з Olay «Для сухої шкіри» Vanilla Cashmere. Його розкішна піна створена спеціально для сухої шкіри. Ця формула допомагає захистити шкіру від втрати вологи під час гоління. Використовуйте у поєднанні з бритвою Gillette Venus для чарівної гладкості шкіри. Особливості: Формула жіночого гелю для гоління допомагає захистити шкіру від втрати вологи під час гоління Робить шкіру неймовірно м'якою і гладкою і захищає від порізів і подряпин Сприяє поповненню та підтримці природного рівня зволоження Розроблено спеціально для сухої шкіри Satin Care з Olay.
Гель для гоління Gillette Series із зеленим чаєм 200мл 7702018619658
Покажіть світові своє найкраще обличчя за допомогою гелів для гоління Gillette Series для чоловіків від бренду гелів і пін для гоління №1 у світі Зарядіться енергією за допомогою відновлювального гелю для гоління Gillette Series із зеленим чаєм, що забезпечує комплексний захист від подразнення під час гоління, зменшуючи кількість порізів, відновлюючи та освіжаючи шкіру під час гоління. Формула гелю має насичений аромат трав, який подарує вам відчуття свіжості та допоможе підготуватися до нового дня. Особливості та переваги: Комплексний захист від подразнення: Gillette Series допомагає захистити чутливу шкіру від подразнення під час гоління, зокрема від порізів, почервоніння, відчуття печіння, поколювання та стягнутості. Більше змащувальних компонентів, більше захисту: використовується технологія змащення за допомогою додаткових полімерів для комфортного, чистого та легкого гоління, що зменшує тертя. Формула із зеленим чаєм: відновлювальний гель для гоління охолоджує та освіжає шкіру. Аромат: завершіть процес гоління ароматом трав, що допоможе вам підготуватися до нового дня. Ідеальна комбінація: перейдіть на новий рівень гоління за допомогою повного набору засобів Gillette Series, спеціально розроблених для зменшення подразнення під час гоління.
Гель для гоління Gillette Series Moisturizing зволожувальний 200мл 3014260
Gillette - це виробник аксесуарів для гоління та догляду за тілом. Створена 1901 року американським винахідником Кінгом Кемпом Жиллеттом фірма виробляє голінні системи, станки та леза до них, аксесуари для гоління. Також виробляється продукція для жінок. Гель для гоління Gillette Series Moisturizing Зволожувальний - забезпечує захист від сухості та стягнутості шкіри після гоління.
Гель для гоління Satin Care для чутливої шкіри 200мл 3014260223007
Гель для гоління Gillette Satin CareДЛЯ чутливої шкіри розроблений для жінок, забезпечує більш чисте та гладке гоління. Після гоління шкіра залишається м'якою та зволоженою. Гель для гоління для жінок Satin Care для чутливої шкіри – доглядає вашу шкіру, забезпечує неперевершене ковзання бритви, захищаючи від порізів і подряпин. Шкіра ваших ніг буде ніжною і гладкою після кожного гоління. Спеціальна формула для чутливої шкіри містить заспокійливий алое та вітамін Е, які допомагають запобігти подразненню шкіри. Застосування Для супер-гладкої шкіри прийміть теплий душ протягом 2-3 хвилин, потім нанесіть гель для гоління Satin Care і збрей небажані волоски вашою улюбленою бритвою. Склад Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, PTFE, PEG-23M, Glycerin, {{ } Propylene
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   19  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История