искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 1 моделей:
| The Bluebeards Revenge Сбросить все
Крем для гоління The Bluebeards Revenge Shaving Cream 150ml
Покращіть своє гоління за допомогою традиційного крему для гоління The Bluebeards Revenge! Цей веганський крем був спеціально розроблений для захисту і зволоження чоловічої шкіри під час і після традиційного вологого гоління. Його можна збити в густу піну за лічені секунди і використовувати для пом'якшення навіть жорсткої щетини, піднімаючи і змащуючи волосся, забезпечуючи гладке і комфортне гоління. Екологічно чистий  крем для гоління упакований в алюмінієву банку без пластику! Цю банку можна нескінченно переробляти, переробляти або наповнювати, тому її не потрібно викидати в смітник! Оригінальний аромат:  свіже та чоловіче поєднання мадагаскарської ванілі, класичного сандалу та пачулі. Забезпечує тривале зволоження, яке живить і захищає шкіру Забезпечує ідеально гладке гоління Стійкий оригінальний аромат Спосіб використання: можна використовувати різними способами.  Для швидкого та надзвичайно чистого гоління розподіліть невелику кількість крему між долонями та нанесіть на обличчя, покриваючи шкіру та піднімаючи щетину. Для більш традиційного перукарського гоління скористайтеся помазком для гоління, щоб збити крем в густу піну. Помазком нанесіть піну невеликими круговими рухами, щоб підняти та покрити щітину Склад: Aqua, stearic acid, myristic acid, potassium hydroxide, coconut fatty acid, glycerin, parfum, sodium hydroxide, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzyl benzoate, linalool, limonene. Продукт веган френдлі. Не тестується на тваринах

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на пена для бритья The Bluebeards Revenge. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить пена для бритья The Bluebeards Revenge в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на пена для бритья The Bluebeards Revenge. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История