искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Назначение
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 14 моделей:
| Xiaomi Сбросить все
Кріплення на трубу для Xiaomi YI / YI 4K GP01-YI
Якісне кріплення на кермо велосипеда для всіх екшн-камер GoPro, SONY, Insta 360, SJCAM, Xiaomi: Yi Sport, Yi 4K, YI 4K Plus, YI Lite, YI Discovery. Крім цього даний аксесуар можна використовувати для кріплення на рами картів, снігоходів, ATV, дельтапланів - загалом скрізь, де є відповідна труба. Поставляється з поворотними ручками для трьохмірного регулювання, що дає можливість досягнути бажаного кута. Діаметр: від 1.5 до 3.5 см У комплекті перехідник під штативне кріплення 1/4.
Адаптери на клею вигнутий/плоский посилений для GoPro, Xiaomi YI, Sony, Sj
Комплект вигнутий + плоский адаптер для кріплення екшн-камер на шолом або іншу округлу і плоску поверхню. Відмінно тримається на гладкій поверхні. Посилені пластикові платформи і більший розмір (у порівнянні із стандартними) платформ для найкращої фіксації. Легко кріпиться. Перед приклеюванням рекомендуємо знежирити поверхню і нагріти клейову основу. Підійде для лижників, велосипедистів, скейтерів, мотоциклістів і інших любителів активного відпочинку. В комплекті: плоска і вигнута платформа з клейовими основами. Як прикріпити екшн-камеру на шолом?
Основа з штативною головкою 1/4 для XIAOMI SONY GP332
Кліпса з штативної головкою. Обертається на 360 градусів. Підійде для екшн-камер з штативним різьбленням. Наприклад, XIAOMI YI Sport, XIAOMI YI II 4K, XIAOMI YI II 4K+, SJCAM SJ6, SJCAM SJ7 або камер SONY. Основа-кліпса підходить для будь-якого кріплення стандарту GOPRO (площадка).
Куля для кріплення "метелик" екшн-камер GoPro, Sjcam, Xiaomi YI
Головка-куля для кріплення "метелик". Кріплення сумісно з більшістю екшн-камер: GoPro, Xiaomi YI, Sjcam, Sony, Eken, Thieye. Матеріал: пластик.
Комплект універсальних кріплень для GoPro, Sjcam, Xiaomi GP340
Комплект потрібних перехідників / адаптерів для екшн-камер. У наборі: - підставу-кліпса низька - підставу-кліпса висока - шарнірне кріплення - 3 болта різної довжини - плоский адаптер з клеєм 3М - вигнутий адаптер з клеєм 3М
Куля для кріплення "метелик" CNC екшн-камер GoPro, Sjcam, Xiaomi YI
Головка-куля для кріплення "метелик". Кріплення сумісно з більшістю екшн-камер: GoPro, Xiaomi YI, Sjcam, Sony, Eken, Thieye. Матеріал: алюміній.
Кріплення на голову для Xiaomi YI Sport, YI 4K, YI 4K+ GP23S-YI
Відмінне кріплення на голову для екшн-камер XIAOMI. Підходить для всіх камер Xiaomi: Yi Sport, Yi 4K, YI 4K Plus, YI Lite, YI Discovery. Дане кріплення виготовлено з якісної еластичною стрічки з гумової ниткою. З внутрішньої сторони стрічок нанесений силіконовий шар, що збільшує надійність, стабільність кріплення. Кріплення можна надягати не тільки на голову, а й на шолом, маску, головний убір, а також
Кріплення на шолом, комплект для GOPRO, SJCAM, XIAOMI GP19
Комплект для кріплення екшн-камер на шолом. Комплект складається з: - високого підстави-кліпси J-Hook - двох поворотних кронштейнів (короткий і довгий) - плоского адаптера на клею - вигнутого адаптера на клею - двох довгих болтів Висока кліпса J-Hook дозволяє відсунути камеру від шолома на додаткові два сантиметри, що збільшує кут регулювання нахилу камери. Два поворотних
Кріплення у вісь велосипеда для GoPro, Xiaomi YI, Sjcam GP967
Металеве кріплення в вісь колеса велосипеда. Підходить для більшості екшн-камер: GoPro, Xiaomi YI, Sjcam, Sony, Eken, Thieye та інших. Сумісно практично з усіма сучасними велосипедами. Матеріал: алюміній.
Кріплення метелик для екшн-камер GoPro, Sjcam, Xiaomi YI XTGP418
Універсальне кріплення "метелик" для екшн-камер. Сумісно з більшістю екшн-камер, в тому числі з: GoPro, Sjcam, Xiaomi YI, EKEN, SONY, Thieye і іншими. Матеріал: алюміній. Призначено для настройки потрібного кута і універсальності використання. Можливо використання з додатковим світлом і / або іншими аксесуарами. У комплекті: кріплення "метелик" (лещата).
Кріплення на груди для Xiaomi YI Sport, YI 4K, YI 4K+ /Sony X3000 GP26-YI
Кріплення на груди для камер XIAOMI. Підходить для всіх камер Xiaomi: Yi Sport, Yi 4K, YI 4K Plus.Також сумісне з екшн-камерами SONY.Еластичні ремінці з додатковим регулюванням роблять кріплення універсальним.Можливе використання як підлітку, так і дорослому. Можна одягати поверх на одяг (наприклад, зимову куртку).У комплекті є всі необхідні елементи для кріплення екшн-камер Xiaomi, Sony, а також інших камер з штативним кріпленням.
Кріплення на тварин для екшн-камери Yi Pet Mount Large for Action Camera (
Кріплення на руку для екшн-камери Yi Wrist Mount fot Action Camera (YI-881
Крепление для собаки (Dog harness mount) для экшн камер Xiaomi YI, SJCam,
Тип аксессуара: Крепление для собак

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на крепления для action камер Xiaomi. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить крепление для action камер Xiaomi в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на крепления для action камер Xiaomi. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История