искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Количество лезвий
Кол-во в упаковке

Выводить
Размер картинок
Philips OneBlade Face and Body Pro QP620/50 змінні головки 2 кс
Philips OneBlade Face and Body Pro QP620/50, 2 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Ви не досягаєте такого ж точного результату за допомогою бритви, як раніше? Саме час змінити лезо. Запасні леза Philips OneBlade Face and Body Pro QP620/50 та їх регулярна заміна завжди забезпечать вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: дуже проста заміна лез леза забезпечують гладке гоління ідеально підлаштується під кожен вигін забезпечує максимально гладке гоління Спосіб використання: Замініть голівку бритви на нову, як тільки зносяться або затупляться леза.
Подарунковий набір Бритва Gillette Fusion ProGlide з 2 змінними картриджам
Подарунковий набір ProGlіde - це спосіб забезпечити гладкість та комфортне гоління без проблем. Він містить в собі продукти, які забезпечують вам необхідний захист під час гоління. Леза розташовані близько одного до одного та мають захист від тертя, що забезпечує дивовижний комфорт під час гоління. Їх точний дизайн дозволяє голити навіть важкодоступні ділянки, і завдяки цьому гоління стає легким та ретельним. Набір підходить для чоловіків із різним типом шкіри, завдяки чому кожен може насолодитися високою якістю гоління. В набір входить: Бритва Gillette Fusion5 ProGlide Змінні картриджі для гоління, 2 шт. Гель для гоління Gillette Fusion для чутливої шкіри, 200 мл Сумка-косметичка Бритва ProGlіde завдяки 5 лезам та вузькому проміжку між ними допоможе мінімізувати подразнення шкіри, зменшуючи тертя та забезпечуючи гладке ковзання під час гоління. Одна касета бритви спроможна обслуговувати вас протягом 20 комфортних голінь, що робить її довготривалою та економічною. Спосіб використання: Змочіть обличчя теплою водою, нанесіть гель для гоління або піну, засіб для гоління забезпечить гладкість і комфортне ковзання бритви. Почніть гоління, рухаючись бритвою в напрямку росту волосся. Після завершення використовуйте лосьйон або бальзам для заспокоєння шкіри та зволоження. Гель для гоління Gillette Fusion, який входить до цього набору, дійсно має багато корисних властивостей для гоління та догляду за шкірою. Він допоможе підготувати шкіру до гоління, зменшуючи ризик подразнення та роздратування. Спосіб використання: невелику кількість гелю нанести на вологе обличчя, після завершення процесу гоління сполосніть обличчя водою. 
Philips OneBlade 360 QP430/50 Змінні картриджі for Philips OneBlade 3 кс
Philips OneBlade 360 QP430/50, 3 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Ви не досягаєте такого ж точного результату за допомогою бритви, як раніше? Саме час змінити лезо. Запасні леза Philips OneBlade 360 QP430/50 та їх регулярна заміна завжди забезпечать вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: легко замінюється не викликає подразнення забезпечує максимально гладке гоління робить шкіру свіжою та не залишає почервоніння
Wilkinson Sword Intuition 4in1 Perfect Finish електричний тример
Wilkinson Sword Intuition 4in1 Perfect Finish, Бритви для жінок, Хочете гладенько поголити тіло або окремі його ділянки? Бритва Wilkinson Sword Intuition 4in1 Perfect Finish – ваш шанс зробити це легко, швидко й безболісно. Її леза захоплюють й акуратно видаляють кожну волосинку, якої ви хочете позбутися. Насолоджуйтеся ідеально гладенькою шкірою, якої ви давно прагнули! Властивості: голить швидко та легко пристосується до заглиблень на тілі забезпечить ретельне гоління та досконалий результат проста у використанні Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
Philips OneBlade QP230/50 Змінні картриджі 3 кс
Philips OneBlade QP230/50, 3 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Ви не досягаєте такого ж точного результату за допомогою бритви, як раніше? Саме час змінити лезо. Запасні леза Philips OneBlade QP230/50 та їх регулярна заміна завжди забезпечать вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: забезпечує максимально гладке гоління не викликає подразнення легко замінюється Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Бритва Gillette Venus Comfortglide Breeze c 6 сменными картриджами 8006540
Подаруйте своїй шкірі відчуття комфорту з жіночою бритвою Gillette Venus ComfortGlide Breeze. Бритва оснащена трьома лезами, що повторюють вигини тіла, і вбудованими зволожувальними подушечками, що змащують шкіру розкішними оліями з ароматом фрезії для неймовірного ковзання і комфорту під час гоління. Особливості: Рухомі зволожувальні подушечки містять легкі олії для тіла, завдяки яким бритва плавно ковзає по шкірі. Бритва з трьома лезами, що повторюють вигини тіла, для гладкого гоління. Закруглена плаваюча голівка щільно прилягає до шкіри та дає змогу легко зголювати волоски у важкодоступних місцях. Завдяки ергономічній ручці бритву зручно тримати в різних положеннях. Гелева ручка з м'якою зоною захоплення забезпечує неймовірний контроль і не вислизне навіть у душі. Аромат фрезії. Будь-яка змінна касета Gillette Venus підходить до будь-якої ручки для гоління Gillette Venus, крім Gillette Simply Venus. Не потрібен крем для гоління.
Philips Shaver Series 5000 SH50/50 Змінні картриджі 3 кс
Philips Shaver Series 5000 SH50/50, 3 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Ви не досягаєте такого ж точного результату за допомогою бритви, як раніше? Саме час змінити лезо. Запасні леза Philips Shaver Series 5000 SH50/50 та їх регулярна заміна завжди забезпечать вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: забезпечує максимально гладке гоління не викликає подразнення легко замінюється Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Philips OneBlade QP240/50 Змінні картриджі 4 кс
Philips OneBlade QP240/50, 4 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Запасні леза Philips OneBlade та їхня регулярна заміна завжди забезпечить вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: не викликає подразнення легко замінюється забезпечує максимально гладке гоління робить шкіру свіжою та не залишає почервоніння Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Змінні картриджі Gillette Fusion ProGlide 8шт 8700216066587
Змінні касети для чоловічої бритви Gillette Fusion5 ProGlide з 5 лезами з покриттям, що зменшує тертя, забезпечують гоління, яке ви ледь відчуєте. Точний тример на зворотному боці зручний для оброблення важкодоступних місць, як-от бакенбарди та ділянки шкіри над верхньою губою. Удосконалена змащувальна смужка зі ще більшою кількістю змащувальних компонентів (порівняно з Fusion5). Однієї змінної касети вистачає на один місяць гоління. Змінні касети для чоловічої бритви Fusion5 ProGlide підходять до всіх бритв Fusion5 і Fusion5 Power. Бритви Gillette, які раніше називалися Fusion ProGlide.ᅠ Особливості та переваги: Бритви Gillette з 5 лезами з покриттям, що зменшує тертя; гоління, яке ви ледь відчуєте Точний тример на зворотному боці чудово підходить для важкодоступних місць (бакенбард і ділянок шкіри над верхньою губою) Удосконалена змащувальна смужка зі ще більшою кількістю змащувальних компонентів (порівняно з Fusion5) 1 змінної касети вистачає на місяць гоління Підходять для всіх бритв Fusion5 і Fusion5 Power
Небезпечна бритва Proraso Barber Straight Razor
Небезпечна бритва зі змінними лезами (шавета) Proraso Straight Razor є поєднанням практичності, функціональності і естетики, яке не залишить байдужим жодного чоловіка, який чудово підійде як новачкові, так і професіоналу вологого гоління. Такий тип бритв простий в обслуговуванні, потребує заміни леза тільки тоді, коли воно починає тупитися, але при цьому дуже близька за якістю гоління до класичних клинків. Дизайн виконаний у стилі клинкових бритв старої школи. Елегантна форма і колір рукояті прекрасно гармонують з металом робочої поверхні бритви. Тримач леза з рифленим хвостовиком для додаткового захоплення виготовлений з нержавіючої сталі і встановлений на елегантну дерев'яну ручку з горіхового дерева, на якій вигравірувано назву бренду. На рукоять нанесено фірмовий логотип Proraso. Рукоять шавети Proraso Old Style Razor виконана з горіха, має зручну ергономічну форму, завдяки чому рука не буде втомлюватися під час гоління. Дерево просякнуте гідрофобним складом, який не дозволяє йому вбирати вологу, що дозволить прослужить ручці дуже довго. Робоча поверхня шаветти Proraso виготовлена з нержавіючої сталі і з'єднана із руків'ям металевим кріпленням. Даним кріпленням можна регулювати ступінь вільного ходу рукояті.Небезпечна бритва зі змінними лезами (шавета) Proraso Razor дуже проста у використанні. До неї підходять як половинки звичайних двосторонніх лез так і спеціальні односторонні леза для шавет. Половинка леза вставляється в спеціальні пази і надійно закріплюється там за допомогою відкидного фіксатора. * В комплект леза не входять. Тип бритви: шавета. Вага: 54 гр. Довжина:161 мм. Матеріал тримача: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: грецький горіх.   
Braun Series 5 52S планшет 52S 1 кс
Braun Series 5 52S, 1 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Запасні леза Braun Series 5 та їхня регулярна заміна завжди забезпечить вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: забезпечує максимально гладке гоління легко замінюється Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Philips 5000/7000 Series SH71/50 запасні голівки для бритви SH71/50 1 кс
Philips 5000/7000 Series SH71/50, 1 кс, Змінні картриджі для гоління для чоловіків, Ви не досягаєте такого ж точного результату за допомогою бритви, як раніше? Саме час змінити лезо. Запасні леза Philips 5000/7000 Series SH71/50 та їх регулярна заміна завжди забезпечать вам гладке гоління, неначе з новою бритвою. Властивості: легко замінюється не викликає подразнення забезпечує максимально гладке гоління Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка додається входить в комплект.
Т-подібна бритва Muehle TRADITIONAL R89
Т-подібна бритва M?HLE TRADITIONAL R89 - це те що тобі потрібно для щоденного гоління! Muehle R89 складається з трьох деталей, які скріплюються одним гвинтом, що робить даний інструмент досить простою у догляді і надійним по виконанню. Головка виготовлена з хромованої латуні, рукоятка – з суміші цинку і алюмінію, покритої хромом. Головка з закритим зрізом (closed comb) володіє помірною агресивністю: голить досить м'яко, але в той же час чисто, завдяки чому згладжується і брак техніки, і відсутність належного досвіду - порізатися практично нереально. Вага верстата дозволяє видаляти щетину під власною вагою, не вдаючись до надмірного тиску на шкіру. Довжина – 94 мм, Ширина – 41 мм Товщина ручки – 12 мм Вага: 66 г Зроблено в Німеччині
Станок для Гоління Т-подібний Muehle R41 Rosegold Traditional Razor Open C
Класичний Т-подібний станок зі структурованою ручкою, покритою хромованим рожевим золотом. Забезпечує ідеально комфортне гоління кожного дня. Гребінь відкритого типу. Голова бритви виготовлена з легованогоцинкового сплаву ZAMAC і хромована, а латунна ручка має додаткове напилення з 12-каратного рожевого золота, яке особливо вдало поєднується з хромованими деталями. Шанувальники класичного вологого гоління оцінять його по достоїнству! Технічні характеристики: Загальна довжина: 94 мм. Довжина ручки: 86 мм. Вага: 64 г. Матеріал ручки: латунь з високоякісною хромованою обробкою і додатковим покриттям 12-каратним рожевим золотом. Матеріал головки: лита з цинкового сплаву ZAMAC, з хромованою обробкою і ручним поліруванням. Упаковка: картонна коробка виробника з логотипом Muehle. Включає: лезо Muehle DE, 1 шт.
Т-подібний станок для гоління The Bluebeards Revenge Cutlass Double-Edge R
Класичний Т-подібний станок для гоління з хромованою ручкою та гребенем закритого типу. Підходить для щоденного гоління.  Станок для гоління The Bluebeards Revenge “CUTLASS” Double-Edge Safety Razor є прекрасним інструментом для ідеально чистого і легкого гоління. Екстра довга, тонка, добре збалансована рельєфна ручка запобігає вислизанню бритви з мокрої руки і робить гоління вдвічі безпечніше. Хромоване покриття. Закритий гребінь створений з високоякісних хромованих пластин.  Станок забезпечує ідеальне контактне гоління. Оптимально підійде для новачків класичного гоління, так як закритий тип гребеня найбільш безпечний і м’який при голінні. Якщо раніше голіитись традиційними станками на змінні леза ще не доводилося – це ідеальний варіант, щоб почати. Тип гребеня: закритийДовжина загальна: 100 ммДовжина ручки: 90 ммВага: 55 г
Предыдущая   Следующая
1   ...   8   9   10   11   12   ...   47  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История