искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Бальзам після гоління Proraso Azur Lime, 100 мл
Лосьйон після гоління Nivea Men Чиста шкіра, 100 мл (81397)
Одеколон Proraso cologne Wood&Spice, 100 мл
Одеколон Proraso Cypress&Vetyver Cologne man, 100 мл
Одеколон Proraso Азур Лайм, 100 мл
Лосьйон після гоління Denim Original 100мл 8008970004051
Вся продукція торгової марки Denim виробляється в Італії під суворим контролем якості. Denim стежить за модою і завжди в курсі останніх трендів, саме тому Denim активно розвивається і щороку пропонує найактуальніші аромати для сміливих і зухвалих чоловіків! Аромат поєднує в собі класичні традиції та сучасні тренди. М'які цитрусові ноти створюють чарівне милозвуччя, яке закріплюється чарівною базою. Аромат підкреслить ваш смак, оригінальність і стиль.
Бальзам після гоління Arko Cool 150мл 8690506353711
Бальзам після гоління ARKO MEN COOL Бальзам після гоління ARKO Men COOL піклується про вашу шкіру після гоління, освіжаючи її завдяки спеціальному компоненту, що охолоджує. ЯК КОРИСТУВАТИСЯ? Нанесіть бальзам після гоління Arko Men Охолоджуючий після кожного гоління, щоб пом'якшити та захистити шкіру від сухості. Склад Aqua, Alcohol Denat, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Glycerin, Panthenol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Бальзам після гоління Arko Sensitive 150мл 8690506436063
Бальзам після гоління ARKO MEN Sensitive з олією лаванди й екстрактом алое підходить для найчутливішої шкіри. Знімає подразнення, почервоніння, печіння під час гоління. Покращує процес загоєння дрібних порізів і саден. Тільки приємні відчуття після гоління! Спосіб застосування Нанести невелику кількість бальзаму на обличчя після гоління.
Бальзам після гоління Denim Sensitive 100 мл 8008970054278
Миттєво заспокоює і зволожує чуттєву шкіру - забезпечує відчуття полегшення після гоління, миттєво знімаючи подразнення та почервоніння шкіри.
Гель від порізів після гоління Proraso 10 мл
Термінова допомога для Вашої шкіри. Відмінно зупиняє кров після порізів під час гоління та загоює рани, спричинені порізами. Дуже легко наноситься. За якусь мить гель покриває собою рану, створюючи рівну суху поверхню. Гель можна наносити на будь-які, навіть найчутливіші ділянки шкіри, оскільки склад гелю абсолютно натуральний. Рекомендації щодо застосування: Просто нанесіть трохи гелю безпосередньо на місце ушкодження, зачекайте хвилину, а потім промийте травмовану область водою. Склад: Aluminium Chlorohydrate, Aqua (Water/Eau), Silica, Propylene Glycol, Hydrochloric Acid, Eucalyptol, Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil. Продукт не тестувався на тваринах
Бальзам після гоління Gillette 3в1 Hydrates&Soothes Spf 15+ 50мл 80010
Бальзам після гоління 3в1Gillette Pro. Миттєве зволоження було розроблено для зменшення відчуття сухості та стягнутості шкіри після гоління. Сучасний ритм життя – справжнє випробування для шкіри обличчя, внаслідок чого необхідний рівень зволоженості шкіри може порушуватися. Нова формула містить три типи інгредієнтів, які допомагають відновити рівень вологості шкіри та дарують відчуття гладкості та комфорту. Бальзам після гоління 3в1Gillette Pro. Миттєве зволоження містить формулу 3-в-1, яка: Зволожує – миттєво зволожує шкіру після гоління, залишаючи відчуття оновлення та відновлення шкіри протягом усього дня. Живить – легкий, нежирний бальзам, з вітамінами B3, E та провітаміном В5 допомагає доглядати за шкірою для надання здорового вигляду Захищає – фактор захисту SPF15 допомагає захистити шкіру від UVA/UVB (УФ) променів Спеціальний дозатор забезпечує зручність нанесення.
Бальзам після гоління Nivea Men для чутливої шкіри 100мл 9005800294483
Охолоджуючий гель для гоління для чутливої шкіри з лінійки NIVEA MEN сприяє відновленню природного стану шкіри вже під час гоління. Екстракти ромашки та морських водоростей, що входять до складу його ефективної формули, дбайливо заспокоюють та загоюють шкіру. Гель не містить спирту та ментолу, тому не дає відчуття стягнутості та печіння на обличчі. Забезпечує м'яке гоління, дерматологічно протестовано. ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Балон під тиском. Уникати попадання сонячних променів та зберігати при температурі не вище 50°C у недоступному для дітей місці. ВОГНЕНЕБЕЗПЕЧНО! Не розпиляти на полум’я або розжарені предмети. Не зберігати біля джерел вогню. Використовувати лише за призначенням. Не розкривати і не спалювати навіть після повного використання. СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ Не входять до складу Спирт Склад: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Panthenol, Maltodextrin, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Propylene Glycol, Isobutane, Piroctone Olamine, Pantolactone, Citric Acid, BHT, Parfum, CI 42090.
Бальзам після гоління Nivea Men Fresh Kick 100 мл 4005900841339
Заспокоїть шкіру і зніме подразнення після гоління бальзам Fresh Kick з кактусовою водою і екстрактом м'яти. Особливості: Відчуття приємної прохолоди та свіжості Інтенсивне зволоження шкіри Швидко поглинається Дерматологічно протестований Засіб надає шкірі природного та здорового вигляду, тонізує її одразу після гоління. Застосування: Нанесіть на обличчя та шию після гоління
Old Spice Captain After Shave Lotion тонік після гоління 100 мл
Old Spice Captain After Shave Lotion, 100 мл, Засоби по догляду за шкірою тіла для чоловіків, Після гоління ваша шкіра може бути подразненою, чутливою і дуже вразливою. Засіб після гоління Old Spice Captain After Shave Lotion заспокоює обличчя, знімає ознаки подразнення та сприяє регенерації шкіри. Він забезпечує відновлювальний догляд і дарує відчуття комфорту вашій шкірі, підданій стресу. Властивості: надає чудового аромату запобігає подразненню шкіри освіжає втомлену шкіру Спосіб використання: Нанесіть на зволожену шкіру обличчя та шиї.
Лосьйон після гоління Gillette Arctic Ice освіжаючий 100мл 7702018620180
Якщо ви думаєте, що ефект, що бадьорить після гоління – це" пожежа" і божевільне печіння травмованих покривів, то сильно помиляєтеся. Забезпечте собі безпечне і комфортне звільнення від небажаної рослинності і після закінчення процедури підбадьоріть шкіру лосьйоном неперевершеного бренду Gillette. Підбадьорливий продукт Arctic Ice After Shave Splash Bold – це щедре зволоження і делікатна турбота про ваші покриви. Лосьйон допоможе вберегти шкіру від подразнення та почервоніння, усуне відчуття стягнутості та подарує почуття комфорту аж до наступного гоління! Склад Alcohol Denat, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Evernia Furfuracea Extract.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   13  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История