искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 13 моделей:
| Tesla Weld Сбросить все
Фрезерно-гравіювальний верстат Tesla Weld 6040
Фрезерно-гравіювальний верстат Tesla Weld 9060
Фрезерно-гравіювальний верстат Tesla Weld 8012
Фрезерно-гравіювальний верстат на зубчастій рейці Tesla Weld 1515
Фрезерно-гравіювальний верстат на зубчастій рейці Tesla Weld 3015
Верстат оптоволоконний для лазерного різання Tesla Weld LF0640
Верстат оптоволоконний для лазерного різання Tesla Weld LF1325L
Підтримуваний формат файлу: BMP, PLT, DST, DXP, and AI Електродвигун приводу: Трифазний крокової Вид охолодження: Примусове водяне охолодження і система захисту Допоміжна установка: Витяжний вентилятор і витяжна труба Керуючий програмне забезпечення: DSP керуюча система
Верстат лазерного різання Tesla Weld 3150
Верстат лазерного різання Tesla Weld 3150 — практичний та економічний варіант, який підходить для виконання більшості типових завдань з розкроювання металу. Модель випускається з різними габаритними параметрами робочого поля. Користувачеві також доступні на вибір кілька варіантів лазерів, що відрізняються за потужностю: від 500 до 6000 Вт. Комплектуючі для даної системи поставляються з Японії та Німеччини.
Верстат лазерного різання Tesla Weld LT3150
Верстат лазерного різання Tesla Weld LT3150 призначений головним чином для розкрою тонких металевих листів на виробництві, де важлива висока швидкість виконання операцій. Апарат оснащений підмінним столом, за рахунок якого забезпечується безперервне подання деталей на обробку. Пристрій також може бути укомплектовано поворотною віссю для різання труб. Виконаний лазерний шов не потребує подальшої обробки. Потужність лазера можна вибирати з діапазону значень від 500 до 6000 Вт, за бажанням замовника. Система управління підтримує різні формати файлів.
Верстат лазерного різання Tesla Weld LT3150CL
Верстат лазерного різання Tesla Weld LT3150CL оснащений закритою камерою, що призначена для запобігання потрапляння шкідливих викидів до органів дихання. Завдяки цьому верстат використовується для виконання різу небезпечних матеріалів, здатних виділяти шкідливі речовини під впливом лазеру. Для даного апарату передбачена можливість встановлення камер відеоспостереження, що дозволяють стежити за процесом різання. Система оснащена підмінним столом, завдяки якому забезпечується практично безперервна робота апарату для оперативної обробки великих партій виробів з тонких листів металу.
Верстат лазерного різання Tesla Weld 3150RA
Верстат лазерного різання Tesla Weld 3150 RA крім стандартного робочого поля оснащується ще і поворотною віссю для різання труб в широкому діапазоні діаметрів. Габаритні розміри системи можуть варіюватися в залежності від побажань замовника. Є також можливість обирати потужність лазера з діапазону значень від 500 до 6000 Вт. Операційна система підтримує різні формати керуючих файлів.
Верстат оптоволоконний для лазерного різання Tesla Weld LASER-CLOSE+
Верстат лазерного різання Tesla Weld 12RA220
Верстат лазерного різання Tesla Weld 12RA220 використовується для рівного та акуратного різання труб діаметром від 20 до 200 мм і довжиною від 3 до 6 м. Основною частиною апарату є поворотна вісь, що забезпечує рівномірне обертання металевих виробів. Отриманий зріз не потребує додаткової обробки. Потужність лазера можна вибрати зі значень в діапазоні від 500 до 2000 Вт. Комплектуючі для цієї моделі верстата постачаються з Японії, Німеччини та Франції.

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на фрезерные станки Tesla Weld. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить фрезерный станок Tesla Weld в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на фрезерные станки Tesla Weld. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История