искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип

Выводить
Размер картинок
Набір для догляду за дитиною BEBE CONFORT Sweet Arctic - Blue(3106209900)
Кусачки для нігтів (кніпсер) Xiaomi MiJia Nail Clippers (MJZJD001QW) MJZJD
Фрезер для манікюру та педикюру з акумулятором 500 mAh Pink
Фрезер для нігтів має потужний двигун з низьким рівнем шуму, вібрації та нагріву. Пристуні 4 рівні швидкості та є можливість зміни напрямку обертання фрези.Має вбудований акумулятор ємністю 500 mAh, що забезпечує до 90 хвилин роботи. Можна заряджати через USB вихід (кабель йде в комплекті). Час зарядки 2 години.
Фрезер для манікюру та педикюру з акумулятором 500 mAh Blue
Фрезер для нігтів має потужний двигун з низьким рівнем шуму, вібрації та нагріву. Пристуні 4 рівні швидкості та є можливість зміни напрямку обертання фрези.Має вбудований акумулятор ємністю 500 mAh, що забезпечує до 90 хвилин роботи. Можна заряджати через USB вихід (кабель йде в комплекті). Час зарядки 2 години.
Ножницы маникюрные Fiskars Classic 10 см (1000813)
Маникюрные ножницы идеально подходят для срезания ногтей. Закруглённые лезвия повторяют форму ногтя. Толстые лезвия из шведской нержавеющей стали Sandvik (HRC 57) Специально разработанная шлифовка лезвий улучшает производительность и точность резки, а также позволяет продлить остроту лезвия Натяжение лезвий можно регулировать при помощи винта Ручки из полибутилентерефталата отлиты и впрессованы под давлением Все ножницы проходят ручной контроль качества на производстве
Ножницы маникюрные закругленные Fiskars Classic (1003028)
Маникюрные ножницы идеально подходят для срезания ногтей. Закругленные кончики лезвий делают данные ножницы безопасными для детей. Лезвия из шведской нержавеющей стали Sandvik (HRC 57) Специально разработанная шлифовка лезвий улучшает производительность и точность резки, а также позволяет продлить остроту лезвия Натяжение лезвий можно регулировать при помощи винта Ручки из полибутилентерефталата отлиты и впрессованы под давлением Все ножницы проходят ручной контроль качества на производстве
Ножницы для маникюрные Fiskars Classic 10 см 1000813
Парикмахерские ножницы Fiskars Classic 17 см 1003025
NeoNail Polish Block шліфувальний блок для надання поверхні нігтів матовог
NeoNail Polish Block, 1 кс, Догляд за нігтями для жінок, Засіб забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру
Semilac Striper засіб для зняття гелевих лаків 1 кс
Semilac Striper, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок
Gabriella Salvete Nail Art 09 наклейки для нігтів 1 кс
Gabriella Salvete Nail Art 09, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Засіб Gabriella Salvete Nail Art забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів ідеальний допоміжний пристрій для досконалого педикюру Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
Gabriella Salvete Nail Art 02 наклейки для нігтів 1 кс
Gabriella Salvete Nail Art 02, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Засіб Gabriella Salvete Nail Art забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: ідеальний допоміжний пристрій для досконалого манікюру завдяки простоті у використанні ви досягнете швидких і точних результатів Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
MYLAQ Cotton Pads ватні диски 250 кс
MYLAQ Cotton Pads, 250 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок
Brushworks Toe Nail Clipper кусачки для нігтів для ніг 1 кс
Brushworks Toe Nail Clipper, 1 кс, Педикюр для жінок, Засіб Brushworks Toe Nail Clipper забезпечить вам неймовірно охайні та красиві нігті. Властивості: ширше лезо легко підстриже ніготь за допомогою лише одного натискання акуратно обстригає нігті Спосіб використання: Підніміть поворотну верхню рукоятку та помістіть ніготь між вістрями ножиць. Почніть з одної сторони нігтя та продовжуйте в тому ж напрямку для цілковитого видалення відрослої частини.
emi Charmicon Logomania наклейки для нігтів 3D #186 1 кс
emi Charmicon Logomania, 1 кс, Гелеві та акрилові нігті для жінок, Властивості: сучасний дизайн
Предыдущая   Следующая
1   ...   5   6   7   8   9   ...   28  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История