искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Плямовивідник сухий для тканин Sano Spot Remover, 125 г
Відбілювач порошкоподібний Vanish Oxi Action Кришталева білизна, 625 г
Плямовивідник-спрей Frosch, для виведення і попередньої обробки плям, 500
Плямовивідник-спрей для тканин Chicco Sensitive, 500 мл
Органічний відбілюючий комплекс Sonett, 450 г
Спрей для видалення органічних плям та запахів цуценят та собак TropiClean
Біологічний ліквідатор запаху Beaphar Odour Killer for Cats для котячих ту
Засіб Vet Expert Odor Solution Spray для усунення неприємних запахів кішок
Спрей для видалення органічних плям та запахів цуценят та собак TropiClean
Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action Кришталева білизна 470 г (59006
Тип засобу - порошок, Призначення - відбілювання, видалення плям, Колір білизни - для білого, об'єм/вага - 470 г, прання - універсальне
Відбілювач Рідкий Waschkonig1500 мл 4260418930702
Рідкий відбілювач Der Waschkönig можна використовувати як для прання, так і для замочування. Активна формула останнього покоління гарантує ефективне видалення плям із білої білизни, повертаючи білим тканинам колишню сліпучість. Відбілювач Der Waschkönig підходить і для пральної машини, і для ручного прання. Він не містить хлору, тому безпечний для білизни.
Порошок відбілювальний Waschkonig 750г 4260418930207
Порошковий відбілювач Der Waschkönig здатний видалити навіть застарілі плями. Він був створений для відновлення білого кольору тканини. Сила засобу для виведення плям в активному кисні, який входить до його складу. Це відмінна підтримка боротьби з брудом.
Плямовивідник Waschkonig Порошок 750г 4260418930214
Порошковий засоб для виведення плям Der Waschkönig ефективно видаляє навіть найсильніші плями. Сила засобу для виведення плям криється в активному кисні, який включений до його складу. Його можна використовувати як добавку до прального порошку або як самостійний засіб для замочування білизни.
Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action Multifunctional White 450мл 594
Reckitt Benckiser - міжнародна компанія, лідер у виробництві товарів для здоров'я та особистої гігієни. Завдяки своїй інноваційності, компанія посідає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, у яких представлена. У портфоліо компанії зараз 19 глобальних брендів, як-от Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Lysol, Dettol, Clearasil, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Finish, Vanish, Woolite, Calgon, Airwick і French's. Плямовивідник і відбілювач рідкий для тканини Vanish Oxi Action Кришталева білизна. Підходить для білих тканин. Ефективний у гарячій і холодній воді. Уникати висихання Vanish на тканині. Не використовувати, якщо рекомендовано сухе чищення. Уникати потрапляння на металеві ґудзики та пряжки. Для кращого результату може знадобитися повторення процедури. Не залишайте попередньо оброблені речі під прямими сонячними променями або поблизу джерел тепла. Оберігати від впливу прямих сонячних променів і нагрівання вище 40°С.
Засіб для видалення плям Vanish Oxi Action Multifunctional Pink 450мл 5949
Плямовивідник рідкий для тканини Vanish Oxi Action. Підходить для делікатних тканин (вовни та шовку). Безпечний для білих і кольорових тканин. Ефективний у холодній і гарячій воді. Уникати висихання Vanish на тканині. Завжди дотримуйтесь рекомендацій виробників щодо прання виробу. Для кольорових тканин рекомендується заздалегідь перевірити міцність забарвлення на непомітній ділянці. Не використовувати, якщо рекомендовано сухе чищення. Для кращого результату може знадобитися повторення процедури. Уникати потрапляння на металеві ґудзики та пряжки. Не залишайте заздалегідь оброблені або замочені речі під прямими сонячними променями або поблизу джерел тепла. Оберігати від впливу прямих сонячних променів і нагрівання вище 40°C.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   108  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История