искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Універсальний чистячий засіб Xtreme mix 0.5 л
Призначення засобу: Проти грибка та плісняви; Об'єм, л: 0.5; Країна-виробник: Україна; Бренд: Xtreme Mix
Очищувач побутових кондиціонерів пінний Domo 0.32 л XD 10014
Призначення засобу: Догляд за технікою; Об'єм, мл: 320; Країна-виробник: Україна
Миючий засіб післябуд Barracuda. 1 л
Призначення засобу: Видалення забруднень; Об'єм, л: 1; Країна-виробник: Україна; Бренд: Barracuda
Засіб для видалення плісняви Eskaro Biotol 0.33 л
Призначення засобу: Проти грибка та плісняви; Об'єм, л: 0.33; Країна-виробник: Україна; Бренд: Eskaro; Особливості: Концентрат 1:20. Знищує цвіль, запобігає появі цвілі. Не містить сполук ртутіта інших важких металів. Без запаху. Чи не перешкоджає природному диханню поверхонь
Засіб для видалення цвілі та бруду Fortis 2 л
Призначення засобу: Антивисол; Об'єм, л: 2; Країна-виробник: Україна
Засіб для очищення фасадів Foro 2 л
Призначення засобу: Антивисол; Об'єм, л: 2; Країна-виробник: Україна
Засіб для видалення плісняви з хлором Glutoclean 0.75 л
Призначення засобу: Проти грибка та плісняви; Об'єм, л: 0.75; Країна-виробник: Німеччина; Бренд: Glutoclean; Особливості: Не застосовувати разом з іншими продуктами, так як це може призвести до утворення небезпечних газів (хлор).; Спосіб застосування: Поверхню окропити засобом від цвілі з відстані приблизно 5-10 см: поглинаючі - до глибокого зволоження, інші - рівномірно і без пропусків. Залишити на 15 хвилин. Після обробки промити великою кількістю води.
Засіб для видалення наліпок Glutoclean 500 мл
Призначення засобу: Очищувачі; Об'єм, л: 0.5; Країна-виробник: Німеччина; Бренд: Glutoclean; Особливості: Перед застосуванням завжди проводити пробу на непомітній ділянці поверхні. Непідходить для певних синтетичних матеріалів, як, наприклад, плексиглас (оргскло). На лакованих поверхнях засіб необхідно застосовувати тільки розведеним іззасобом для миття посуду, в пропорції 1: 1; Спосіб застосування: Для видалення наклейки необхідно суху ганчірку просочити засобом і намочити їй залишки речовин, що клеять. Залишити для впливу на короткий час і почавши з одного кута, відокремити наклейку. Залишки кошти ретельно стерти і потім змитивеликою кількістю води
Засіб для видалення плісняви без хлору Glutoclean 750 мл
Призначення засобу: Проти грибка та плісняви; Об'єм, л: 0.75; Країна-виробник: Німеччина; Бренд: Glutoclean; Особливості: Для запобігання поширенню спор цвілі, не слід, до обробки засобом від цвілі, знімати (видаляти) уражену ділянку поверхні. Поверхня перед обаботкой повинна бути сухою.; Спосіб застосування: Рясно і без пропусків окропити уражену ділянку поверхні засобом від цвілі. Залежно від ступеня ураження залишити для впливу приблизно на 30-60 хвилин, або на більш тривалий час, або на ніч. Відсталі шари видалити м'якою щіткою або губкою і потім добре вимити вологою серветкою або губкою.
Засіб для видалення клею, цементу, бетону Barracuda 1 л
Призначення засобу: Видалення забруднень; Об'єм, л: 1; Країна-виробник: Україна; Бренд: Barracuda; Особливості: Важливо! Не застосовувати на полірованому мармурі; Спосіб застосування: Рівномірно нанесіть засіб на забруднену поверхню та потріть щіткою, змийте водою. При сильному забрудненні, або для видалення іржі з поверхні, нанесіть засіб й залиште на 5-10 хвилин. При необхідності обробіть повторно. Використовуйте засіб декілька разів. Змивається водою, не потребує нейтралізації
Засіб для захисту від плісняви Glutoclean 750 мл
Призначення засобу: Проти грибка та плісняви; Об'єм, л: 0.75; Країна-виробник: Німеччина; Бренд: Glutoclean; Особливості: Перед застосуванням перевірити на непомітному ділянці на предмет небажаної дії засобу на поверхню (зміна кольору, хімічної взаємодії і т.д.).; Спосіб застосування: Вже уражені пліснявою поверхні перед застосуванням обробити і дати добре просохнути. Потім рясно, рівномірно і без пропусків, окропити призначену для обробки поверхню.
Засіб для видалення плісняви Schimmel Spray 1 л 4007954054024
Призначення засобу: Проти грибка та плісняви; Об'єм, л: 1; Країна-виробник: Німеччина; Бренд: Pufas
San Clean для холодильників та кондиціонерів 500 г розпилювач (48200035429
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
San Clean для миючих пилососів 500 мл (4820003540589)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
San Clean для мікрохвильовок 500 мл розпилювач (4820003543016)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   138  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История