искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Набор для уборки Leifheit Комплект для уборки Clean Twist Medium Ergo 5212
С установкой Clean Twist Medium Ergo на колесах от Leifheit Leifheit вы сможете эффективно убрать любой пол, не испачкав рук и сэкономив время, а отжимать швабру станет еще легче. Ручка и ведро изготовлены из прочных, высококачественных материалов. Ручка мобильного набора для мытья полов регулируется по высоте и позволяет работать на высоте от 110 до 140 см.. Новая комбинация карманов и застежек на липучках на чехле коврика позволяет легко прикреплять и снимать чехол и в то же время надежно удерживать его при снятии. Тележка с вращающимися на 360° колесами и ручка для переноски на ведре обеспечивают удобную транспортировку системы стеклоочистителей Leifheit. Кроме того, он оснащен держателем для ручки и сливным патрубком для чистого слива воды.Особенности продуктаПараметрыТелескопическая стойка ДаОсобенностиТелескопическая ручка; Ведро; Выжимка; ВытеснительТипПлоскийВедро ДаЦветСинийВместимость ковша [л]6Соковыжималка ДаМатериал швабрыМикрофибраНабор Да ПроизводительНазвание производителя/импортераLEIFHEITХарактеристики и комплектация товара могут быть изменены производителем без уведомления. Фотографии товара на сайте являются простыми иллюстрациями к нему и могут отличаться от фактического внешнего вида товара.
Planet Household Відро для швабр Planet Household візок для прибирання на
+ 111 грн бонус, Матеріал - пластик, об`єм - 50 л (25 л + 25 л)
Набір для прибирання Leifheit Profi (55096) AGE000446
Мобільний набір для миття підлоги, не нахиляючись Набір складається з відра з віджимом для швабри Profi на колесах і відповідної швабри Profi XL. Ці вироби дають змогу мити підлогу, не нахиляючись і не замочуючи руки в брудній воді. Особливості продукту - Виріб - Виробник Leifheit - Код виробника AGE000446 - EAN 4006501550965 - Основна інформація - Модель Profi (55096) - Тип Швабра з відром - Тип Плоска - Колір Синій - Технічні характеристики - Пральна машина Ні - Телескопічна ручка Так - Ємність відра 8 l - Соковижималка Так - Матеріал швабри Мікрофібра Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Набір для прибирання Leifheit Profi (55020) AGE000453
Ідеальний набір Швабра - незамінний прилад у кожній оселі. З її допомогою можна легко видалити плями, розлиту рідину та сліди собак. Вам не доведеться витирати вручну, навантажуючи спину та коліна. За допомогою відра можна швидко злити воду з швабри і продовжити прибирання. З цим набором можна швидко прибрати навіть велику площу. Забудьте про брудну підлогу і зробіть вибір на користь комфорту! Без пилу та розводів Швабри з плоскою поверхнею підходять для будь-якого типу підлоги. Завдяки великій чистячій поверхні вони швидко справляються з великими площами. На відміну від струнних швабр, бруд не застряє в матеріалі, тому їх легше чистити. Ніякого намокання і брудних рук За допомогою спеціального скребка можна зливати забруднення, надлишки води та миючого засобу. Використовуйте його під час прибирання, і ваші підлоги залишаться ідеально блискучими та без розводів. Крім того, він полегшує догляд за чистотою накладки, що сприяє її довговічності та ефективності. LEIFHEIT PROFI SYSTEM НАБІР ШВАБР 55020 + ВІДРО 55076 Характеристики продукту - Виріб - Виробник Leifheit - Код виробника AGE000453 - EAN 5907478663124 - Основна інформація - Модель Profi (55020) - Тип Швабра з відром - Тип Плоска - Колір Синій - Технічні характеристики - Пральна машина Ні - Телескопічна ручка Немає - Ємність відра 8 l - Соковижималка Так - Матеріал швабри Бавовна Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Пакети для сміття Clean House Prof 30 шт 35 л
Бренд: Clean House; Колір: Синій; Кількість (шт): 30
Пакети для сміття Біо Clean House Prof 30 шт 35 л
Бренд: Clean House; Колір: Зелений; Кількість (шт): 30
Вакуумний пакет Spaceo 30х45 см без клапана 2 шт 830731
Матеріал: Комбіновані; Колір: ; Країна виробництва: Китай; Наявність вішалки: Ні; Наявність аромату: Ні; Бренд: Spaceo
Пакети для сміття із затяжкою Clean House Prof 15 шт 60 л
Бренд: Clean House; Колір: Зелений; Кількість (шт): 15
Вакуумний пакет Spaceo 55х80 см з клапаном 830732
Матеріал: Комбіновані; Колір: ; Країна виробництва: Китай; Наявність вішалки: Ні; Наявність аромату: Ні; Бренд: Spaceo
Пакети для сміття з ручками Clean House Prof 20 шт 60 л
Бренд: Clean House; Колір: Зелений; Кількість (шт): 20
Пакети для сміття міцні Читаро 10 шт 120 л 20866
Бренд: Читаро; Колір: Чорний; Кількість (шт): 10
Пакети для сміття міцні Читаро 50 шт 35 л 20836
Бренд: Читаро; Колір: Блакитний; Кількість (шт): 50
Пакети для сміття Clean House Prof 10 шт 120 л
Бренд: Clean House; Колір: Чорний; Кількість (шт): 10
Вакуумний пакет Spaceo 45х60 см з клапаном 2 шт 830729
Матеріал: Комбіновані; Колір: ; Країна виробництва: Китай; Наявність вішалки: Ні; Наявність аромату: Ні; Бренд: Spaceo
Пакети для сміття Clean House Prof 80 шт 35 л
Бренд: Clean House; Колір: Синій; Кількість (шт): 80
Предыдущая   Следующая
1   ...   3   4   5   6   7   ...   653  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История