искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Засіб мийний універсальний Biossot NeoCleanPro Рідке мило 5л 4820255110417
Універсальний засіб Biossot NeoCleanPro - це рідке господарське мило, призначене для різних завдань, таких як ручне прання, миття посуду, вологе прибирання та багато іншого. Воно має приємний аромат і легко змивається з поверхонь, не залишаючи слідів і розводів. Завдяки своїй універсальності, вона підходить для використання на різних водостійких поверхнях, включно з пластиком, керамікою, кахлем, металами та іншими. Biossot NeoCleanPro забезпечує ефективне і зручне очищення, допомагаючи зберегти чистоту і гігієну у вашому домі або робочому місці.
San Clean універсал після ремонту 750г розпилювач 4820003543160
Засіб призначений для видалення: проблемних видів будівельних забруднень, залишків більшості виготовлених на водній основі фарб, клею, шпаклівки, смоли, ґрунтовки, фломастеру, скотчу. Не ушкоджує поверхню, скорочує витрати та полегшує роботу з наведення чистоти після будівництва чи ремонту в будинку. Спосіб застосування: за допомогою розпилювача або губки рівномірно нанести засіб на забруднену поверхню, залежно від стійкості забруднення зачекайте 5-30 ХВИЛИН і видаліть разом із забрудненням за допомогою губки, потім ретельно промийте водою. У РАЗІ товстого шару слідів шпаклівки або фарби, що затверділи, після нанесення засобу скористайтеся скребком або шпателем. За потреби повторіть обробку. Склад: вода, АПАВ менше 5%, НПАВ менше 5%, органічні розчинники, парфумерна композиція, антибактеріальна добавка. Не містить абразивів, лужних чи кислотних розчинників, хлору та агресивних продуктів нафтохімії. Затверджено МОЗ України. Відповідає вимогам технічного регламенту миючих засобів.  
Засіб мийний універсальний Pro service Standart Лимон 5л 4823071616897
Засіб для миття підлог і поверхонь PRO service — це концентрований мийний засіб для миття підлоги, кахельних і пластикових поверхонь, кухонних меблів, відер для сміття та ін. Призначений для ручного миття будь-яких водостійких покриттів. і навіть чутливих до дії лугів (лінолеум, каучук, дерево, паркет, ламінат) від органічних забруднень, тваринних жирів, рослинних олій та інших забруднень. Не потребує змивання водою, залишає приємний запах. Особливості: Для миття підлоги, кахлю та пластику. Видаляє бруд і жирні плями. Не потребує змивання водою.
Спрей для чищення універсальний Mr Proper Бадьорий мандарин 750мл 80018415
Універсальний спрей для чищення Mr Proper Ultra Power Лимон видаляє до 100% пилу, жиру та в'їдливого бруду (протестовано на найпоширеніших поверхнях і типах забруднень). Завдяки своїй збалансованій формулі спрей ідеально підходить для використання на кухні, у ванній кімнаті та майже на всіх видах твердих поверхонь у будинку. Він ефективно справляється зі стійкими жирними плямами на нержавіючій сталі, керамічних і скляних варильних панелях, усуває забруднення з кухонних раковин і очищає робочі поверхні вдвічі швидше. Повну інструкцію із застосування див. на упаковці. Після використання засобу слід ретельно промити водою поверхні, що безпосередньо контактують з їжею. Особливості та примітки: Видаляє до 100% пилу, жиру та в'їдаючогося бруду  Спрей для чищення різних видів поверхонь Ultra Power Підходить для кухні та ванної кімнати Безпечний і ефективний спосіб для чищення більшості поверхонь (див. інструкції на упаковці, не використовувати на необроблених дерев'яних поверхнях)
MR PROPER Універсальний спрей для чищення Чистота і гігієна евкаліпт 750мл
Универсальный спрей для чистки Mr Proper Ultra Power Гигиена удаляет до 100% пыли, жира и въевшейся грязи (протестировано на самых распространенных поверхностях и типах загрязнений). Благодаря своей сбалансированной формуле спрей идеально подходит для использования на кухне, в ванной комнате и почти на всех видах твердых поверхностей в доме. Он эффективно справляется со стойкими жирными пятнами на нержавеющей стали, керамических и стеклянных варочных панелях, устраняет загрязнения с кухонных раковин и очищает рабочие поверхности вдвое быстрее. Полную инструкцию по применению см. на упаковке. После использования средства следует тщательно промыть водой поверхности, непосредственно контактирующие с пищей. Особенности и примечания: Удаляет до 100% пыли, жира и въевшейся грязи  Спрей для чистки различных видов поверхностей Ultra Power Подходит для кухни и ванной комнаты Безопасный и эффективный способ для чистки большинства поверхностей (см. инструкции на упаковке, не использовать на необработанных деревянных поверхностях)
Sano Засіб для миття керамічних плит 300мл 7290005423482
Засіб для миття керамічних плит Sano Ceramic Stove Tops Cleaner – чистяча кремоподібна рідина. Ефективно очищає та полірує керамічні кухонні плити, а також плити з покриттям з нержавіючої сталі, хрому та нікелю. Містить розчинник жиру, силікон для захисту шкіри рук та натуральну лимонну кислоту. Засіб для миття керамічних плит Sano Ceramic Stove Tops Cleaner було відзначено нагородою Ізраїльського Інституту Стандартів Platinum Mark.  
Засіб для видалення чорної плісняви Cillit Bang Trigger 750мл 590062706730
Особливості: ВИДАЛЯЄ ЧОРНУ ПЛІСЕНЬ: Видаляє чорну цвіль за 5 хвилин. НАЙБІЛЬШ ЕФЕКТИВНИЙ: Від бруду та плісняви. ІДЕАЛЬНИЙ ДЛЯ БАГАТОЇ ПОВЕРХНІ: Найкраще рішення для видалення цвілі на багатьох поверхнях у різних приміщеннях. ПРОСТИЙ У ВИКОРИСТОВАННІ: Форма спрею дає змогу використовувати засіб у важкодоступних місцях. ПРИЗНАЧЕННЯ: Швидке видалення вапняного та мильного нальоту, іржі. Ефективне очищення поверхонь від жиру, плям і пригорілої їжі. Знищення 99,9% бактерій. Видалення побутових плям і цвілі для гігієни будинку. Видалення 100% чорної цвілі на багатьох поверхнях. Легке очищення ванної кімнати та підтримка блиску в 4 рази довше. Спосіб застосування: Перед використанням завжди перевіряйте засіб на непомітній ділянці, щоб переконатися в сумісності засобу з поверхнею. Поверніть носик у положення "ON". Тримайте пляшку вертикально, розпиліть з відстані 20-30 сантиметрів від поверхні. Для повсякденного очищення: залиште засіб максимум на 5 хвилин. Для видалення важких забруднень: залиште засіб на 15 хвилин. Ретельно промийте водою. Після закінчення поверніть носик у положення "OFF". Для металевих поверхонь (нержавіюча сталь, хром), розпиліть засіб на губку, після цього протріть поверхню і промийте.
Засіб для видалення нальоту та бруду Cillit Bang з розпилювачем 750 мл 599
*Не використовуйте на гарячих або пошкоджених поверхнях, а також поверхнях, чутливих до кислот (мармурі, латуні, міді, алюмінії, оцинкованому металі, натуральному камені, лінолеумі, гумі, матових і лакованих поверхнях тощо) Особливості: ВИДАЛЯЄ СКЛАДНИЙ НАЛІТ - Для видалення складних плям залиште на 5 хвилин ЕФЕКТИВНИЙ ДЛЯ ВИВЕДЕННЯ - Більш ніж 40 видів плям ІДЕАЛЬНИЙ ДЛЯ БАГАТЬОХ ПОВЕРХОНЬ - Найкраще рішення для очищення найпоширеніших поверхонь всередині та зовні вашого будинку ПРОСТИЙ У ВИКОРИСТАННІ - Видаляє вапняний наліт у найбільш важкодоступних місцях Застосування Поверніть носик у положення "ON". Розпиліть засіб на поверхню і залиште на кілька секунд, щоб засіб почав діяти. Очистіть поверхню, протріть і змийте. У разі сильного забруднення залиште максимум на 5 хвилин і використовуйте жорстку мочалку. Заходи безпеки: !Не використовуйте із засобами, які містять хлор, й іншими очисними засобами !Зберігайте в недоступному для дітей місці !Уникайте потрапляння в очі та на шкіру У разі потрапляння в очі негайно промийте їх великою кількістю води та зверніться до лікаря У разі випадкового ковтання запийте великою кількістю води та негайно зверніться до лікаря, показавши упаковку У разі потрапляння на шкіру змийте великою кількістю води. Рекомендується використовувати гумові рукавички
San Clean універсал для кліматів 5000мл 4820003541142
Засіб для виведення плям та чищення килимів, килимових виробів, м'яких меблів, салонів автомобілів; запобігає їх подальшому забруднення та утворення плям. Спосіб застосування Пропилососити поверхню. Засіб розчинити в холодній воді (1:2), розбовтати до утворення стійкої піни, яку нанести за допомогою губки або щітки на поверхню, що очищається, не перезволожуючи. Ретельно розтерти. Залежно від рівня забруднення залишити на 1-5 хвилин. Потім ретельно протерти губкою, змоченою в чистій воді, також не перезволожуючи. Склад Демінералізована вода, АПАВ менше 5%, НПАВ менше 5%, ЕДТА менше 5%, розчинники, консервант, ароматизатор. Не містить фосфатів. Затверджено МОЗ України. Відповідає вимогам технічного регламенту миючих засобів.
Засіб для чищення каналізаційних труб Tiret Professional 1л 5997321741062
Reckitt Benckiser - лідер у виробництві товарів для здоров'я та особистої гігієни Завдяки своїй інноваційності, компанія посідає перші місця в більшості швидкозростаючих категорій, у яких представлена. У портфоліо компанії наразі 19 глобальних брендів, таких як Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Lysol, Dettol, Clearasil, Veet, Harpic, Bang, Mortein, Finish, Vanish, Woolite, Calgon, Airwick і French's. Tiret Professional - гель для усунення та профілактики засмічень у каналізаційних трубах. Усуває засмічення краще, ніж традиційні методи та засоби. Завдяки густій структурі гель краще проникає в трубу навіть за наявності води в раковині. Ідеально підходить і безпечний для металевих і пластикових труб. * Не призначено для мідних і гумових труб, усунення засмічень у туалеті. Уникайте потрапляння на поверхні із золотим або мідним покриттям, старі або пошкоджені. Застосування Акуратно вилийте гель в отвір каналізаційної труби або в разі сильного засмічення прямо у воду Залиште на 15 хвилин (при сильних засміченнях залиште на більш тривалий час) Ретельно змийте засіб великою кількістю гарячої води
Мілам Я Економка соляна кислота 5000ml 4820152290779
Розчин соляної кислоти може використовуватися в будівельних компаніях, на хімічних підприємствах та у побуті. А саме для виготовлення засобів побутової хімії, для видалення стійких забруднень, вапняних відкладень, сечового каменю, відкладення солей жорсткості з унітазів, ванн, раковин та кахельних поверхонь, а також для чищення обладнання, обробки скла та дорожньої техніки. * Всі зображення та описи мають виключно ілюстративний характер. Технічні характеристики, функції та зовнішній вигляд продукту можуть відрізнятися залежно від продукту. Детальні технічні характеристики див. на сторінці технічних характеристик продукту.
Lenspen Очищувач для оптики Lenspen Filterklear Lens Filter Cleaner (NLFK-
+ 27 грн бонус,
Lenspen Очищувач для оптики Lenspen Original Lens Cleaner (NLP-1-RU) NLP-1
+ 28 грн бонус,
Karcher 6.295-359.0
Lenspen Очищувач для оптики Lenspen DSLR PRO KIT (NDSLRK-1) NDSLRK-1
+ 56 грн бонус,
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   43  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История