искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 6 моделей:
| Trust Сбросить все
Ігровий стіл Trust GXT 709W Luminus RGB Black (25184TRUST) 25184TRUST
Ваш партнер по команді, що світиться Домінуйте в ігровій сфері за допомогою Luminus RGB Desk. Завдяки просторим розмірам у вас буде достатньо місця для монітора, клавіатури, миші та багато чого іншого, щоб усе необхідне було у вас під рукою. Грань слави Ми знаємо, що RGB робить усе краще. Завдяки вбудованому по краях світлодіодному RGB-підсвічуванню цей стіл має крутий вигляд. А завдяки 10
Игровой cтол Trust GXT711X Dominus Desk (Black) 24503TRUST
Ігровий стіл Trust GXT 709W Luminus RGB White (25328TRUST) 25328TRUST
Ваш партнер по команді, що світиться Домінуйте в ігровій сфері за допомогою Luminus RGB Desk. Завдяки просторим розмірам у вас буде достатньо місця для монітора, клавіатури, миші та багато чого іншого, щоб усе необхідне було у вас під рукою. Грань слави Ми знаємо, що RGB робить усе краще. Завдяки вбудованому по краях світлодіодному RGB-підсвічуванню цей стіл має крутий вигляд. А завдяки 10 різним колірним режимам ви навіть зможете підлаштувати освітлення під свій настрій або гру! Стійка поверхня Кришка столу виготовлена з деревини, сертифікованої FSC. Більше того, верхній шар із карбоновим покриттям означає, що стіл матиме чудовий вигляд незалежно від того, як часто ви його використовуєте. Приголомшливі доповнення У кожного персонажа є свої секретні навички, і в Luminus вони теж є. Завдяки підскляннику, що прикріплюється, гачку для гарнітури і вбудованій системі прокладки кабелів цей стіл дає змогу організувати ваші аксесуари так, щоб вони були під рукою. Легкий дотик Один дотик - і все під контролем. Сенсорні елементи керування Luminus, розташовані на столі, дають змогу легко перемикати колірні режими та швидкості, щоб надати ігровим сесіям ще більше захопливості. Прямо як за помахом чарівної палички! Підключи та грай Ми максимально спростили роботу з Luminus - завдяки живленню від USB ви можете безпосередньо під'єднати його до ноутбука, ПК або будь-якого настінного зарядного пристрою з USB-роз'ємом, щоб увімкнути підсвічування в найкоротші терміни.
Игровой стол Trust GXT 1175 Imperius XL (Black) 23802TRUST
Trust GXT 712 Resto Pro (23784)
Trust GXT 701 Ryon Czarny 24580

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на игровые столы Trust. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить игровой стол Trust в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на игровые столы Trust. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История