искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды

Выводить
Размер картинок
Спрей Liqui Moly для електроконтактів Pro-Line Electronic Spray 0,4л (4100
Повністю синтетичний, сумісний із пластмасами спрей для очищення забруднених електродеталей і догляду за ними. Захищає електронні деталі від корозії шляхом витіснення вологи і води. Проникає під оксидну і сульфідну плівку, в результаті цього знижується контактний опір, забезпечується захист електронних деталей і надійність роботи. Не чинить агресивної дії на пластик і гумові деталі. Формула, що швидко сохне, не залишає нальоту і не містить силікону. Властивості зменшує опір контактів не залишає залишків нейтральний під час контакту з гумою і пластиком не містить силікону також підходить для роботи в перевернутому стані хороший захист від корозії підповзає під вологість і витісняє її очищає забруднені контакти Сфера застосування Для технічного обслуговування, догляду, очищення та захисту всіх електричних деталей на автомобілі, наприклад, штекерних і затискних з'єднань, цоколів ламп, кабельних розгалужувачів, елементів схем, реле, розподільників запалювання, переривників, стартерів, генераторів, запобіжників, клем акумуляторів і антен, а також для змащення деталей точної механіки. Застосування Розпорошити на електро деталі перед монтажем, а потім змонтувати їх. На контактах із сильними корозійними пошкодженнями залишити на більш тривалий час. Залишки корозії, що відійшли, стерти ганчіркою або щіткою. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. Вказівка: Після розпилення дати 10 хв. часу на випаровування, перш ніж приєднувати деталь до джерела напруги.
Спрей-мастило Liqui Moly білий відштовхуючий бруд Pro-Line Wartungs-Spray
Високоадгезійний, водостійкий високопродуктивний мастильний матеріал білого кольору. Після випаровування розчинника залишає м'який змащувальний матеріал, який завдяки відмінній низькотемпературній і високотемпературній стійкості може застосовуватися в найважчих умовах. Оптимально захищає всі деталі завдяки надійній антикорозійній дії та хорошій стійкості до води. Завдяки неймовірно високій міцності зчеплення мастильної плівки забезпечує максимальну чистоту застосування. Змащує всі деталі та доглядає за ними. Властивості чудова поведінка за високого тиску та опір зносу хороший захист від корозії відмінно тримається хороша водотривкість чисте застосування запобігає фрикційній корозії відмінна змащувальна здатність також підходить для роботи в перевернутому стані відмінна поведінка при (високих) температурах не містить силікону Сфера застосування Для змащування рухомих деталей, як-от вали, шарніри, болти, боуденівські троси, планки заспокоювача, ланцюги, пружини, відповідні планки, всі елементи точної механіки, шпинделі, напрямні, пружини тощо. Застосування Оброблювані поверхні повинні бути чистими і вільними від бруду і вологи. Перед застосуванням ретельно збовтати. Залежно від області застосування напилювати необхідну товщину шару. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. На велику площу розпорошувати без розпилювальної трубки з відстані в прибл. 20 25 см. Розпилення також можливе в перевернутому положенні. 
Олива Liqui Moly синтетична для гальмівної системи Bremsen-Anti-Quietsch-S
Bremsen-Antiquietschspray - це спеціально розроблена аерозоль на основі синтетичних і керамічних елементів, яка усуває скрип гальм. Властивості хороший захист від корозії легко обробляється знищує скрип стійкий до солі та водяних бризок надзвичайно низький коефіцієнт тертя відмінна стійкість до температури відмінно тримається оптимально підходить як розділювальна паста Сфера застосування Bremsen-Antiquietschspray призначений для застосування під час проведення ремонтних, монтажних і сервісних роботах у гальмівній системі для базового змащення, а також з профілактичною метою для усунення скрипу гальм. Крім цього аерозоль може застосовуватися як універсальне мастило не тільки в гальмівних системах. Увага! Не наносити спрей на фрикційну поверхню накладки або гальмівного диска! Застосування У супортах гальмівних механізмів із плаваючою рамою спочатку очистити всі поверхні ковзання, порожнини та робочі поверхні щіткою або гальмівним напилком. Очистити також грубі забруднення з уже використаних гальмівних колодок, а також штифтів і пружин, що схрещуються. Потім очистити деталі гальм за допомогою швидкого очищувача Schnellreiniger (номер виробу 3318). Після випаровування розчинника на всі поверхні ковзання, порожнини і робочі поверхні очищених деталей розпорошити спрей. Після випаровування газу-витіснювача, можливо, повторити процес.
Спрей-паста Liqui Moly керамічна Pro-Line Keramik-Spray 0,4л (410042007385
Неймовірно стійка до температури та високого тиску паста для змащування, розділення та антикорозійного захисту. Покриває прибл. 90 % усіх застосувань стандартних спреїв. Запобігає ушкодженням у процесі припрацювання, руху ривками (ефект "стіксліп"), зносу, а також пригоранню і холодній заварці. Особливо підходить для застосування при малих швидкостях ковзання і/або коливальних рухах. Має відмінну стійкість до гарячої та холодної води, а також дуже хорошу стійкість до кислот і лугів. Розділювальна дія до 1400 °C. Не містить металів. Властивості запобігає скрипу гальм найвищий прийом тиску запобігає пригоранню і холодному приварюванню запобігає зворотному ковзанню нейтральне до поширених матеріалів ущільнень хороша водотривкість не токсичний умовно стійке до органічних кислот і лугів не містить силікону Сфера застосування Для змащування високонавантажених поверхонь ковзання всіх видів, наприклад, різьбових, вставних і штикових з'єднань зі сталі та кольорових металів. Для розділення конструкційних деталей під температурним навантаженням, наприклад, у двигунах внутрішнього згоряння, турбінах і гальмівних системах транспортних засобів. Як антикорозійний захист на гвинтах, штифтах, болтах, фланцях, шпинделях і в посадкових місцях. Застосування Оброблювані поверхні повинні бути чистими і сухими. Перед застосуванням ретельно збовтати. Залежно від області застосування напилювати необхідну товщину шару. Розкладна розпилювальна трубка забезпечує точкове розпилення. Якщо розпилювальна трубка складена, розпилення проводиться на великій площі. Розпилення також можливе в перевернутому положенні.
Смазка цепи Ipone X-Trem Chain Road 0.1л
Смазка цепи Ipone X-Trem Chain Off-Road 0.1л
Смазка цепи Ipone Red Chain 0.25л
Смазка цепи Ipone Blue Chain 0.25л
Смазка цепи Ipone White Chain 0.25л
Очиститель цепи Oxford Mint Chain Cleaner 0.5 л (OC200)
Oxford Mint Chain Cleaner мощное соединение, которое чрезвычайно эффективно при растворении и смывании загрязненной смазки цепи и смешанного масла с грязью, засохших со временем. Формула эмульгирования позволяет промыть продукт после использования.
Смазка цепи Ipone X-Trem Chain Road 0.25л
Смазка цепи Oxford Mint Dry Weather Lube 0.5 л (OC205)
Специально разработанная вязкая смазка Oxford Mint Dry Weather Lube с использованием выбранных масел, PTFE и меньшего количества растворителей для создания высокой плёнкообразующей способности.
Защитное средство Oxford Mint General Protectant 0.5 л (OC204)
Высокоэффективное защитное средство Oxford Mint General Protectant общего назначения с сильными плёнкообразующими свойствами, которые создают защитное покрытие, предотвращающее проникновение влаги и повреждение всех типов компонентов.
Смазка цепи Ipone X-Trem Chain Off-Road 0.25л
Смазка цепи Oxford Mint Wet Weather Lube 0.5 л (OC206)
Смазка Oxford Mint Wet Weather Lube специально разработана с высоким содержанием антикоррозийных материалов и плёнкообразующим воском со связующим на основе смолы для повышения долговечности и производительности в очень влажных условиях.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   307  

© 2006-2024 Magazilla
Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История