искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 30 моделей:
| Parodontax Сбросить все
Зубна паста Parodontax Відбілювання, 75 мл
Parodontax Fluoride зубна паста проти кровоточивості ясен 75 мл
Parodontax Fluoride, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Fluoride  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен надає полегшення під час пародонтозу має профілактичну дію від карієсу зміцнює зубну емаль освіжає подих Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Зубна паста Parodontax Свіжість трав 75мл 5054563949615
Зубна паста Parodontax Свіжість трав допомагає зупинити та запобігти кровоточивості ясен завдяки видаленню скупчення бактерій — головної причини кровоточивості ясен, для здорових ясен і міцних зубів. Ця зубна паста має унікальне смакове поєднання екстрактів імбиру, евкаліпта та м'яти для відчуття чистоти та свіжості. Містить мінеральні солі.
Зубна паста Parodontax Ультра Очищення 75мл 5054563011190
ЗАХИСТ ЯСНА З ПАРОДОНТАКС Здорові ясна не кровоточать, тому кров під час чищення зубів або використання зубної нитки може бути ознакою захворювання ясен. Якщо вчасно розпочати лікування, проблема може прогресувати. З'являється неприємний запах з рота, почервоніння і запалення ясен, рецесія ясен, що може призвести до втрати зубів. Прибираючи зубний наліт уздовж лінії ясен, зубна паста Пародонтакс допомагає забезпечити щільне прилягання ясен до зубів. Пародонтакс бореться з основною причиною кровоточивості ясен в 4 рази ефективніше, ніж звичайна зубна паста, що не містить бікарбонат натрію. Клінічно доведено, що при використанні двічі на день вона допомагає запобігти та попередити кровоточивість ясен. Пародонтакс Ультра Очищення Зубна паста Пародонтакс Ультра Очищення усуває бактерії, здатні викликати кровоточивість ясен, та забезпечує здоров'я ясен, міцні зуби та відчуття чистоти та свіжості у роті. Склад Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanum Dioxide, Limonene, Cl 77491. Застосування Чистіть зуби 2 рази на день і не частіше трьох разів на день, намагайтеся не ковтати зубну пасту. Припиніть використання зубної пасти у разі роздратування. Паста не призначена для дітей віком до 14 років. Тримати у недоступному для дітей місці. Перш ніж постійно користуватися зубною пастою Пародонтакс Без фтору, зверніться за порадою до стоматолога.
Parodontax Gum And Sens Original паста для комплексного захисту зубів та с
Parodontax Gum And Sens Original, 75 мл, зубні пасти унісекс, Зубна паста Parodontax Gum And Sens Original в повній мірі піклується про ваші зуби та ясна й гарантує свіжий подих. Властивості: освіжає подих чистить зуби запобігає виникненню карієсу піклується про ясна знижує чутливість зубів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Parodontax Classic зубна паста проти кровоточивості ясен без фтору 75 мл
Parodontax Classic, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Classic  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: захищає від утворення зубного нальоту зменшує кровоточивість ясен освіжає подих має профілактичну дію від карієсу Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Зубна паста Parodontax Комплексний захист Екстра Свіжість, 75 мл
PARODONTAX Вибілююча 75 мл (4602233004938)
Доставка по Киеву! Доставка на склад "Новой Почты" от 35 грн (Все Включено)! Адресная доставка в областной центр - 55 грн! Оплата при получении! Оплата банковскими картами! Продажа по безналу с НДС!
PARODONTAX Вибілююча 75 мл (4602233004938)
Parodontax Ultra Clean зубна паста проти кровоточивості ясен та пародонтоз
Parodontax Ultra Clean, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Ultra Clean  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен освіжає подих захищає від утворення зубного нальоту Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Parodontax Whitening відбілююча зубна паста проти кровоточивості ясен 75 м
Parodontax Whitening, 75 мл, проти пародонтозу для чоловіків, Зубна паста Parodontax Whitening призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом зменшує кровоточивість ясен зміцнює зубну емаль надає полегшення під час пародонтозу освіжає подих Спосіб використання: Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин. Використовуйте щонайменше двічі на день. Після чищення зубів використовуйте зубну нитку чи міжзубну щітку.
Parodontax Herbal Fresh зубна паста проти кровоточивості ясен 75 мл
Parodontax Herbal Fresh, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Herbal Fresh  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: має профілактичну дію від карієсу зміцнює зубну емаль надає полегшення під час пародонтозу зменшує кровоточивість ясен освіжає подих Спосіб використання: Застосовуйте згідно з інструкцією.
Parodontax Complete Protection Extra Fresh зубна паста з фтором для здоров
Parodontax Complete Protection Extra Fresh, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Complete Protection Extra Fresh забезпечує комплексний догляд за вашими зубами та яснами. Чистить зуби від зубного нальоту та залишків їжі, піклується про ясна та слизову оболонку ротової порожнини. Властивості: ретельно чистить зуби піклується про ясна зменшує кровоточивість ясен Спосіб використання: Чистіть зуби мінімум двічі на день якісною зубною щіткою. Ретельно ополосніть ротову порожнину.
Parodontax Complete Protection Whitening відбілююча зубна паста з фтором 7
Parodontax Complete Protection Whitening, 75 мл, Відбілюючі зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Complete Protection Whitening призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: відбілює зуби бореться з карієсом і зубним нальотом відновлює та дбає про ясна освіжає подих Спосіб використання: Чистіть зуби ретельно принаймні упродовж 2 хвилин. Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
Зубна паста Parodontax Комплексний Захист екстра свіжість 75 мл 5054563948
Правильний догляд за порожниною рота - запорука здоров'я, краси та впевненості. Пародонтакс Комплексний Захист Екстра Свіжість - це щоденна зубна паста з фтором, яка містить 8 властивостей для підтримання здорових ясен і міцних зубів: Освіжає подих; Зміцнює емаль; Глибоко очищає; Відбілює; Піклується про ясна; Забезпечує відчуття чистоти; Видаляє зубний наліт; Зберігає прилягання ясен.
Parodontax Extra Fresh зубна паста проти кровоточивості ясен 75 мл
Parodontax Extra Fresh, 75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Extra Fresh  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен захищає від утворення зубного нальоту освіжає подих Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh рідина для полоскання рота для здоро
Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: зберігає свіжість подиху підтримує здоров’я ясен бореться із виникненням карієсу Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Parodontax Gum And Sens Whitening відбілююча зубна паста для зубів 75 мл
Parodontax Gum And Sens Whitening, 75 мл, проти пародонтозу унісекс, Зубна паста Parodontax Gum And Sens Whitening призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: піклується про оголені зубні шийки бореться з карієсом і зубним нальотом зменшує кровоточивість ясен відновлює та дбає про ясна відбілює зуби Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint рідина для полоскання рота для повноц
Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї для чоловіків, Рідина для полоскання ротової порожнини Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: зберігає свіжість подиху підтримує здоров’я ясен бореться із виникненням карієсу Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Parodontax Daily Gum Care Herbal рідина для полоскання рота 500 мл
Parodontax Daily Gum Care Herbal, 500 мл, рідини для полоскання рота, спреї унісекс, Рідина для полоскання ротової порожнини Parodontax Daily Gum Care Herbal не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: бореться із виникненням карієсу підтримує здоров’я ясен знищує бактерії захист від зубного нальоту зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Parodontax Extra 0,2 рідина для полоскання рота для здорових ясен проти ка
Parodontax Extra 0,2%, 300 мл, рідини для полоскання рота, спреї унісекс, Рідина для полоскання ротової порожнини Parodontax Extra 0,2% не лише освіжить ваш подих, але й боротиметься із зубним нальотом і допомагатиме утримувати ваші зуби здоровими. Властивості: підтримує здоров’я ясен бореться із виникненням карієсу захист від зубного нальоту зберігає свіжість подиху Спосіб використання: Після чищення зубів ополосніть ротову порожнину рідиною для полоскання упродовж доби, як зазначено в інструкції.
Parodontax Gum And Sens Whitening відбілююча зубна паста для зубів 2x75 мл
Parodontax Gum And Sens Whitening, 2x75 мл, проти пародонтозу унісекс, Зубна паста Parodontax Gum And Sens Whitening призначена для делікатного відбілювання зубів. Ефективно видаляє небажану пігментацію із зубів, а за умови регулярного використання подарує вам яскравішу усмішку. Властивості: піклується про оголені зубні шийки бореться з карієсом і зубним нальотом зменшує кровоточивість ясен відновлює та дбає про ясна відбілює зуби Спосіб використання: Дотримуйтесь інструкції, яка входить в комплект.
Parodontax Gum And Sens Original паста для комплексного захисту зубів та с
Parodontax Gum And Sens Original, 2x75 мл, зубні пасти унісекс, Зубна паста Parodontax Gum And Sens Original в повній мірі піклується про ваші зуби та ясна й гарантує свіжий подих. Властивості: освіжає подих чистить зуби запобігає виникненню карієсу піклується про ясна знижує чутливість зубів Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше двічі на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Parodontax Extra Fresh зубна паста проти кровоточивості ясен 3 x 75 мл
Parodontax Extra Fresh, 3x75 мл, зубні пасти для чоловіків, Зубна паста Parodontax Extra Fresh  — дієве попередження кровоточивості та гінгівіту. Властивості: зменшує кровоточивість ясен захищає від утворення зубного нальоту освіжає подих Спосіб використання: Пасту потрібно використовувати щонайменше 2-3 рази на день — уранці й увечері, а також після кожного прийому їжі.
Предыдущая   Следующая
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели Parodontax. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель Parodontax в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели Parodontax. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История