искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Пол
Назначение
Объем
Очистить параметры подбора

Выводить
Размер картинок
Выбрано 72 моделей:
| SPLAT Сбросить все
Дитяча зубна паста Splat Juicy Морозиво, 35 мл
Зубна паста Splat Professional Compact Биокальций 40 мл
Дитяча зубна паста Splat Juicy Тутті-Фрутті, 35 мл
Зубна паста Splat Professional Лікувальні трави 100 мл
Зубна паста Splat Professional Зелений чай 100 мл
Зубна паста Splat Professional Біокальцій 100 мл
Зубна паста Splat Professional Відбілювання плюс 100 мл
Зубна паста Splat Professional Сенситив 80 мл
Зубна паста Splat Professional Ультракомплекс 80 мл
Зубна паста Splat Professional Ультракомплекс 100 мл
Зубна паста Splat Professional Актив 100 мл
Зубна паста Splat Professional Complete Care Комплексний догляд 80 мл
Зубна паста Splat Professional Лавандасепт, 100 мл
Зубна паста Splat Professional Сенситив 100 мл
Зубна паста Splat Professional Perfect Care Досконалий догляд 80 мл
Набір Splat Professional: зубна паста Лікувальні трави 100 мл + зубна паст
Зубна паста Splat Special Black wood 75 мл
Зубна паста Splat Special Extreme white 75 мл
Зубна паста Splat Professional набір Лавандасепт 100мл+Відбілювання плюс 4
Зубна паста Splat Professional Лавандасепт - потужний захист від бактерій та ефективна профілактика захворювань ясен Зубна паста Лавандасепт містить цілий комплекс ретельно підібраних ефірних олій чебрецю, розмарину і лаванди, тому по-справжньому ефективна в боротьбі з бактеріями, оберігає від запалень ясен і їх кровоточивості. Ретельне і дбайливе освітлення зубної емалі можливе завдяки папаїну і солям-відбілювачам. Якщо ж ваші зуби надмірно чутливі, з цією проблемою відмінно впорається мікс із цинкових солей і рослинних олій. Основні властивості та активні компоненти: Паста з ефірними оліями лаванди, розмарину і чебрецю прекрасно захищає від хвороботворних бактерій, має потужну протизапальну дію, забезпечує профілактику кровоточивості ясен. Рослинний фермент папаїн у поєднанні з відбілювальними солями Dissolvinе дбайливо освітлює емаль, залишаючи її ідеально чистою і гладкою Синергія активних олій рослин із солями цинку забезпечує потужний антиоксидантний ефект і допомагає зберегти ясна здоровими Фосфат кальцію знижує підвищену чутливість зубів Ефективне попередження стоматиту та гінгівіту Без фтору. Зубна паста Splat Professional Відбілювання плюс - безпечне відбілювання та захист емалі Любителі чаю, кави, цигарок або вина не з чуток знають, що всі ці продукти залишають видимий слід на поверхні зубів. Щоб позбутися цих зовнішніх проявів, зробити свою посмішку білосніжною, а подих свіжим, скористайтеся спеціальною пастою від Splat Professional Відбілювання плюс. Вона збагачена безліччю активних компонентів, які в поєднанні з натуральними природними екстрактами ефективно усувають всі забруднення, а також піклуються про здоров'я зубів і ясен. У формулі пасти містяться особливі полірувальні частинки, які легко розщеплять наліт навіть у важкодоступних місцях і забезпечують тривалий відбілювальний ефект. Наявність у складі іонів калію і фторид-іонів сприяють зниженню чутливості зубів, а також перешкоджають утворенню зубного каменю. Регулярне застосування пасти гарантує вам значний відбілювальний ефект, ідеальну гладкість зубів і приємну свіжість подиху. Основні властивості та активні компоненти: Ідеально підходить любителям кави, чаю і тим, хто курить. Не підвищує чутливість зубів Інноваційна система Sp.White system безпечно відбілює і полірує емаль до блиску Округлі полірувальні частинки в поєднанні з компонентом Polydon і натуральними ферментами з папайї помітно освітлюють емаль, розщеплюють наліт у важкодоступних місцях і роблять поверхню зубів ідеально гладкою, що сприяє збереженню білизни надовго Іони калію знижують підвищену чутливість зубів Натуральні антибактеріальні компоненти перешкоджають утворенню нальоту і дбають про свіжість подиху Фторид-іони ефективно захищають від карієсу Містить фтор (1000 ppm).
Набір зубних паст Splat Professional Сенситив 100мл+Лікувальні трави 40мл
Splat - це професійні засоби для щоденного догляду за порожниною рота. Зубна паста Splat Professional Сенситив — зниження чутливості зубів і відновлення емалі. Ефективна зубна паста Сенситив чинить всебічний вплив: освіжає та очищає порожнину рота, заповнює втрату важливих мінералів, знижує підвищену чутливість зубів завдяки унікальному складу. Зубна паста Splat Professional Лікувальні трави — комплексний захист і протизапальна дія на ясна. Зубна паста насиченого зеленого кольору і м'якої гелеподібної консистенції чудово захистить від запалень ясен, їх кровоточивості, а також зміцнить емаль і захистить від карієсу.
Зубна паста для дітей Splat Juicy Морозиво 80мл 7640168933418
Зубна паста SPLAT "Соковите морозиво" зі смаком морозива (для дітей різного віку) Захищає від карієсу та зубного нальоту - LUCTATOL Сприяє здоров'ю ясен - гель алое вера Зміцнює емаль - гідроксиапатит кальцію (HAP) Переваги Зубна паста SPLAT JUICY ICE-CREAM зі смаком морозива відновлює та зміцнює зубні тканини, ефективно захищає від карієсу та м'якого зубного нальоту. Гідроксиапатит кальцію (HAP), подібний за складом до зубної емалі, зміцнює її, а гель алое вера сприяє здоров'ю ясен. Наша інноваційна запатентована система LUCTATOL - поєднання екстракту японської солодки, молочних протеїнів та тіоціанату калію ефективно захищає від карієсу та зубного нальоту, зберігає свіжість подиху. LUCTATOL також посилює захисні властивості слини. Дикальцію фосфат дигідрат - м'який абразив, який забезпечує ремінералізуючий ефект. Спосіб застосування Рекомендуємо чистити зуби протягом двох хвилин двічі на день після їди. Не ковтати. Дітям рекомендуємо чистити зуби кількістю пасти розміром з горошину під наглядом дорослих. Для досягнення максимального ефекту регулярно використовуйте разом із SPLAT Junior ORAL CARE MAGIC FOAM.
Зубна паста для дітей Splat Juicy Тутті-Фрутті 80мл 7640168933425
SPLAT Соковита зубна паста зі смаком Тутті-Фрутті (для дітей різного віку) Захищає від карієсу та зубного нальоту - LUCTATOL Сприяє здоров'ю ясен - гель алое вера Зміцнює емаль - гідроксиапатит кальцію (HAP) Переваги Зубна паста SPLAT JUICY TUTTI-FRUTTI FLAVORED відновлює та зміцнює зубні тканини, ефективно захищає від карієсу та м'якого зубного нальоту. Гідроксиапатит кальцію (HAP), подібний за складом до зубної емалі, зміцнює її, а гель алое вера сприяє здоров'ю ясен. Наша інноваційна запатентована система LUCTATOL - поєднання екстракту японської солодки, молочних протеїнів та тіоціанату калію ефективно захищає від карієсу та зубного нальоту, зберігає свіжість подиху. LUCTATOL також посилює захисні властивості слини. Дикальцію фосфат дигідрат - м'який абразив, який забезпечує ремінералізуючий ефект. Спосіб застосування Рекомендуємо чистити зуби протягом двох хвилин двічі на день після їди. Не ковтати. Дітям рекомендуємо чистити зуби кількістю пасти розміром з горошину під наглядом дорослих. Для досягнення максимального ефекту регулярно використовуйте разом із SPLAT Junior ORAL CARE MAGIC FOAM.
Зубная паста Splat Professional Compact Ультракомплекс, 40 мл
Зубна паста Splat Professional Compact Лікувальні трави 40 мл
Предыдущая   Следующая
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на зубные пасты и ополаскиватели SPLAT. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить зубная паста / ополаскиватель SPLAT в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на зубные пасты и ополаскиватели SPLAT. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История