искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Вес
Количество
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 220 моделей:
| 10 шт Сбросить все
Кава в капсулах Dolce Aroma Top Class Nespresso (10 шт)
Суміш цінних сортів Арабіки з витонченим смаком та легкою кислинкою. Інтенсивне обсмажування гарантує насиченість напою та густу пінку, а післясмак з нотами шоколаду дарують справжню насолоду.
Кава в капсулах Trevi Perfetto Blue 8 г (10 шт)
Кава в капсулах Trevi Perfetto - ароматна, насичена й завдяки спеціальному бленду і помолу вона ідеально підходить для приготування еспрессо, американо і лунго. Капсули підходять для капсульних систем Lavazza Blue.
Кава в капсулах Dolce Aroma Delicato Decaffeinato Nespresso (10 шт)
Завдяки спеціальній обробці та технології обсмажування, містить мінімальну кількість кофеїну. Середнє обсмажування має стійкий аромат і дозволяє зберегти м'який смак кави з делікатною кислинкою.
Кава в капсулах Dolce Aroma Lungo Nespresso (10 шт)
Арабіка, вирощена на сонячних плантаціях Центральної Америки, подарує вам справжню насолоду напоєм з багатим смаком, яскраво вираженими фруктовими нотками та пишною пінкою
Кава в капсулах Dolce Aroma Classic Nespresso (10 шт)
Суміш цінних сортів Арабіки з витонченим смаком та легкою кислинкою. Інтенсивне обсмажування гарантує насиченість напою та густу пінку, а післясмак з нотами шоколаду дарує справжню насолоду.
Кава в капсулах Dolce Aroma Colombia Nespresso (10 шт)
Насичений напій, що складається з добірної арабіки, вирощеної в Колумбії. Гармонійний та витончений смак з делікатною кислинкою та м'якими фруктовими нотками порадує поціновувачів вишуканих смаків.
Кава в капсулах Dolce Aroma Crema Nespresso (10 шт)
М'який солодкий смак у супроводі з ніжним ароматом та приємною кислинкою поєднуються у балансі відчуттів, де відчуваються нотки лісових горіхів та сухофруктів.
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Decaffeinato 7 (10 шт)
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Decaffeinato 7 (10 шт) - суміш ароматних зерен бразильської арабіки і солодких зерен робусти з Південно-Східної Азії. У поєднанні вони створюють бархатисту італійську каву без кофеїну з ароматними нотками шоколаду та сухофруктів. Він залишає тривалий післясмак і допомагає розслабитися після робочого дня. Кава в капсулах відрізняється простотою приготування у спеціальній кавомашині. Компанія Лава гарантує ідеальний смак у кожній чашці.
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Intenso 11 (10 шт)
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Intenso 11 (10 шт) – ідеальний бленд арабіки та робусти для приготування еспресо з глибоким та інтенсивним смаком. Середнє обсмажування зерен розкриває задоволення зерен арабіки та силу зерен міцності робусти для приготування еспресо з нотками какао та карамелі. Сорти арабіки з Центральної та Південної Америки з домішкою робусти з
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Classico 9 (10 шт)
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Classico 9 (10 шт) - це 100% ретельно відібраних зерен арабіки з Африки та Центральної і Південної Америки, щоб приготувати високоякісну ароматну каву з нотками смаженого фундука, карамелі та шоколаду. Ваша смачна, добре збалансована кава буде готова в найкоротші терміни: просто вставте капсулу в кавоварку Nespresso і натисніть кнопку. Одна упаковка містить 10 алюмінієвих капсул на 10 порцій.
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Ristretto 12 (10 шт)
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Ristretto 12 (10 шт) з арабіки Центральної та Південної Америки і робусти з Південно-Східної Азії. Разом вони утворюють насичену суміш з нотками карамелі та шоколаду, має темну та густу пінку. Цей інтенсивний напій у капсулах - ідеальна кава, коли вам потрібен заряд енергії або бадьорість протягом дня. Капсули прості та швидкі у використанні: просто вставте капсулу в кавоварку Nespresso, натисніть кнопку, і ваш першокласний ристретто буде готовий у найкоротші терміни.
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Lungo 5 (10 шт)
Кава в капсулах Lavazza Nespresso Espresso Maestro Lungo 5 (10 шт) - кава з квітковим ароматом та солодкими фруктовими нотами. Інтенсивність 5/13, легка, повільна обсмажування в барабані. Походження кави: Центральна та Південна Америка, Південно-Східна Азія, Африка. Вуглецеві нейтральні алюмінієві капсули сумісні з машинами системи тільки Nespresso.
Кава в капсулах Caffitaly Ecaffe Prezioso (10 шт)
Цю каву оцінять справжні гурмани! Чиста 100% арабіка родом з Південної Америки зробила смак кави в капсулах Ecaffe Prezioso пряною на смак, оповитою ніжною кислинкою. Тип капсул Caffitaly System подарує вам насолоду від приготування кави. Всього пів хвилини та кава готова. Чудовий аромат заполонить вашу оселю, а зробивши перший ковток, Ви відчуєте приємну цитрусову кислинку. Приємного кавування!
Кава в капсулах Caffitaly Ecaffe Intenso (10 шт)
Кава в капсулах Caffitaly Ecaffe Intenso (10 шт) - це не просто кава в капсулах, це той самий вибух емоцій, сплеск почуттів та енергії, за який багато людей люблять цей прекрасний напій. Насичений смак досягається оптимальним балансом сортів: арабіка (70%) та робуста (30%). Кожен ковток насичений особливим смаком, він бадьорить, але підійде тільки справжнім цінителям кави.
Кава в капсулах Caffitaly Ecaffe Cremoso (10 шт)
Глибокий смак цього напою не залишить Вас байдужим. У чому його секрет? Зерна 100% арабіки з Південної Америки середньої обсмажування, розкривають природний аромат та приємний карамельний присмак кави. Скуштувавши напій Ви також можете вловити в його смаку легку кислинку. Завдяки Caffitaly System приготування кави не завдасть незручностей. Усього пів хвилини та улюблений напій готовий! Кожна капсула складається з 8 грамів і розрахована на одну порцію насиченого еспресо.
Кава в капсулах ILLY Nespresso Classico Lungo (10 шт)
Кава в капсулах ILLY Nespresso Classico Lungo (10 шт) - це кава з карамельним смаком. Усередині кожної з них знаходиться добірна арабіка середнього обсмажування. Італійський виробник подбав про те, щоб ви отримали міцний та насичений напій за мінімальну кількість рухів. Капсула ILLY Nespresso Classico Lungo розрахована на 110 мл води. Саме такий обсяг рідини розкриє смакові та ароматичні властивості арабіки на 100%. По суті це той самий еспресо, але "довший". Ви зможете насолоджуватись улюбленим напоєм протягом більшого часу. Адже є багато людей, які не встигають розкуштувати класичний еспресо за пару ковтків. Для них призначений Illy Nespresso Classico Lungo.
Кава в капсулах ILLY Nespresso Espresso Intenso (10 шт)
Кава в капсулах ILLY Nespresso Espresso Intenso (10 шт) - це 100% арабіка, яка пройшла середньо-темну обсмажування. Illy – це італійський бренд, який пропонує своїм клієнтам каву найвищої якості. Espresso Intenso – кава, за смаком якої ви неодмінно відчуєте нотки сухофруктів та какао.
Кава в капсулах ILLY Nespresso Classico Espresso (10 шт)
Кава в капсулах ILLY Nespresso Classico Espresso (10 шт) - це поєднання квіткової ніжності та карамельної насолоди. У кожній капсулі міститься арабіка середньої обсмажування саме з такими смаковими нотами. У кави дуже приємний аромат, глибокий та щільний. Іллі Неспресо Класіко Еспресо в капсулах підійде як для домашнього приготування, так і для вживання в офісі. Чашка такої кави створить атмосферу затишку та тепла. Напій, приготовлений за італійською рецептурою, заряджає енергією та полегшує переговори. Поставляється Illy Nespresso Classico Espresso у плоскій упаковці, всередині якої знаходиться 10 алюмінієвих капсул для кавоварки.
Кава в капсулах Nespresso Volluto 10 шт
Кава в капсулах Nespresso Volluto - завдяки легкому обсмажуванню чистої арабіки з Південної Америки Volluto набуває солодких бісквітних ноток, підкреслених легкою кислинкою і фруктовим присмаком .Бразильська та колумбійська арабіка, що входить до складу сорту Volluto вирощується на невеликих плантаціях, які виробляють каву найвищої якості. Кава вирощується традиційними методами.
Кава в капсулах Nespresso Livanto 10шт
Livanto - унікальний прекрасно збалансований сорт еспресо з тонким деревним букетом і нотками злаков.В складу цього бленда входять добірні сорти центральноамериканської і південноамериканської арабіки, вирощені традиційним способом, щоб зберегти їх фруктові та солодові нотки. Збалансований смак, народжується з поєднання злакових, солодових і карамельних ноток, а також витончених фруктових ноток.Благодаря середнього ступеня обсмаження створюється складний і делікатний букет з м'якими карамелевими нотками.
Кава в капсулах Nespresso Arpeggio 10 шт
Nespresso Arpeggio - переважно середземноморський купаж. Темнаяобжарка забезпечує міцність, вкусниеноткі карамелі, насичену консистенцію і довгий вишукане післясмак. Суміш кращих сортів арабіки Південної і Центральної Америки. Цим сортам притаманні фруктові та солодові, карамельні ноткі.Інтенсівная обсмажування сорти Arpeggio дозволяє розкритися ноток всіх сортів, що входять до складу цього бленда. Завдяки тонкому помелу Arpeggio набуває свій насичений характер.
Кава в капсулах Nespresso Roma 10 шт
Еспрессо - міцний напій, який бадьорить від одного погляду на нього. А що якщо подобається в міру міцний еспрессо? Тоді оптимальний варіант - Nespresso Roma. Купаж арабіки та робусти з ЮжнойАмерікі в співвідношенні 70:30 відповідно - це баланс фортеці і елегантного аромату. У смакову букеті домінує гірчинка з легкими пряними тонами. Все це завдяки середньо-темної обсмажуванні. Вона зменшує кількість кофеїну, а смаку надає легку зухвалу нотку. Відмінний варіант для приємного пробудження.
Кава в капсулах Nespresso Capriccio 10 шт
Capriccio - це еспресо з багатим ароматом і типовими злаковими нотками. Незвичайний смак завдяки поєднанню південноамериканської арабіки з невеликою кількістю робусти.Вірощена на високогір'ї Південної Америки арабіка надає цьому бленду легку кислинку, збалансовану ідеальним кількістю бразильської арабіки та робусти.
Кава в капсулах Nespresso Ristretto 10 шт
Кава в капсулах Nespresso Ristretto складається з кращих сортів південноамериканської арабіки ізКолумбіі і Бразилії доповнений невеликою кількістю рабусти .Благодаря майстерному складу напій має легкою кислинкою ідліннимшоколаднимпослевкусіем. Сорти кави входять в блендмедленно обсмажуються, кожен окремо, щоб Ви насладілісьорігінальнимбукетом сфруктовимі і карамельниміноткамі. Дрібний помел створює напій в італійському стилі: інтенсивний, з багатим смаком і густий крем.
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   10  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на кофе. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить кофе в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на кофе. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История