искать только в этом разделе  
Подбор по параметрам
Цена
отдо грн.
Производители
Все брендыОсновные бренды
Тип
Очистить параметры подбора
Каталог товаров

Выводить
Размер картинок
Выбрано 3366 моделей:
Сбросить все
Насадка до комбайна соковижималка Kenwood AT312
Свіжовижатий апельсиновий сік пробуджує життєвий тонус і прекрасно знімає втому, до того ж - це просто дуже смачно. Насадка цитрус-прес Kenwood AT312 допоможе вам отримувати сік з цитрусових хоч кожен день. Ви можете купити її для своєї кухонної машини серій Chef, Major і Cooking Chef. Придбання насадки дозволяє не купувати окремий прилад цитрус-прес, який буде займати зайве місце. Насадка цитрус-прес має просту конструкцію. Це пластикова чаша і металева решітка. Обсяг чаші 600 мл, з такою місткістю ви можете приготувати кілька порцій фреша за один раз. Сито виготовлено з нержавіючої сталі. Ціна насадки - це зручне і легке видавлювання соку до останньої краплі. Принцип роботи простий. Фрукти необхідно попередньо підготувати - розрізати їх на половинки, потім відкритою частиною помістити на робочу частину насадки. Ребристий конус за рахунок свого обертання буде витискати рідину з фрукту. У ситі залишаться кісточки, і в чашу потрапить вже чистий сік. Чаша обладнана носиком і ручкою для зручності у поводженні з нею. Насадка цитрус-прес важить трохи більше кілограма. Ви зможете помістити цей аксесуар в шафу і діставати в разі необхідності. Компактність, практичність і невисока ціна насадки підкреслює її перевагу перед окремим пристроєм для віджиму соку. Лайм, грейпфрут, лимон, апельсин - витискати ці фрукти не складе особливих труднощів, використовуючи запропоновану насадку. Ранкова склянка фреша додасть вам сил на весь день. Купити насадку Kenwood AT 312 - це насолоджуватися смачними напоями і отримувати максимум користі від їх вживання.
Попкорниця Ariete 2956 WHRD 2956/00
Попкорнер Ariete 2956/00 Red 1100W Аппарат для обсмажування попкорну мод. 2956 з лінійки Party Time - це елегантний і функціональний прилад в стилі американських 50-х, потужність 1100 Вт, система подачі гарячого повітря без жиру, нековзні ніжки, мірний стакан, продуктивність 60 г смаженої кукурудзи за 2 хвилини, розміри 14x18,5x30,5 [см]. КЛЮЧОВІ ПАРАМЕТРИ - Потужність: 1100W - Технологія Ideal Temp - Система без диму - Тип обігрівача Гаряче повітря - Продуктивність 60 г смаженої кукурудзи за 2 хвилини - Нековзні ніжки Смачний і хрусткий попкорн у вас вдома Ariete Popcorn Popper - це компактний і стильний попкорнер, який дозволить вам просто і зручно приготувати смачний і корисний попкорн у себе вдома. Унікальний ретро-дизайн американських 1950-х років і компактні розміри попкорн-машини означають, що вона не займе багато місця і стане чудовим доповненням до дизайну вашого інтер'єру. Легкі та здорові перекуси завдяки технології Hot Air Завдяки використанню спеціальної технології Hot Air в попкорнері Ariete готується смачний, корисний і низькокалорійний попкорн без масла і жиру. Обсмажені таким чином зерна попкорну будуть не тільки легкими та поживними, але, перш за все, багатими на вітаміни, клітковину, фосфор, калій, магній та численні антиоксиданти. Просте та зручне використання Попкорн Поппер не тільки стильний і функціональний, але й надзвичайно простий у використанні та очищенні. Пристрій запускається одним натисканням кнопки, і вам навіть не потрібно витирати його після закінчення роботи. Все, що вам потрібно зробити, це почекати, поки він охолоне, і, якщо потрібно, висипати в нього залишки попкорну. Ідеально підходить для будь-якого випадку Попкорнер Ariete Popcorn Popper швидко нагрівається і буквально за кілька хвилин готує смачний і свіжий попкорн, який є чудовою закускою практично для будь-якого випадку. Крім того, кукурудзяні зерна, що розлітаються, урізноманітнять будь-яку вечірку і стануть додатковою атракцією, коли ви зберетеся разом з родиною та друзями. ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Потужність: 1100 Вт - Технологія Ideal Temp: ✔ - Миттєва готовність до використання: ✔ - Антипригарне покриття: ✔ - Система No Smoke: ✔ - Тип нагрівача: Гаряче повітря - Потужність: 60 г смаженої кукурудзи за 2 хвилини, - Нековзні ніжки: ✔ - Перемикач увімкнення / вимкнення: ✔ - Аксесуари: мірний стаканчик - Довжина: 14 см - Ширина: 18.5 см - Висота: 30.5 см - Вага: 0,95 кг Характеристики продукту - Виріб - Виробник Ariete - Код виробника 2956/00 - EAN 8003705119277 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Виробник солодкої вати Ariete 2973 WHRD 2973/00
Нове поповнення в лінійці Party Time! Полюбіть солодкі ласощі та готуйте їх вдома з Ariete! За допомогою цукеркоробки ви створите солодкий, ніжний пух за лічені хвилини. Згадайте своє безтурботне дитинство і подаруйте посмішку своїм близьким! Унікальний дизайн лінійки Party Time заснований на дизайні прямо з солодких і вишуканих американських 1950-х років! У той час найталановитіші дизайнери зосереджувалися на досконалих, функціональних і легких формах, а в будинках панували пастельні тони та оригінальні аксесуари. Уявіть, що ви можете привнести стиль тієї епохи на свою кухню і подавати делікатеси, про які ви навіть не мріяли! Машина для цукрової вати - оригінальне доповнення до будь-якої вечірки у вашому домі! У кожному з нас є маленька дитина! Машина для виготовлення цукеркових ниток Party Time забезпечить смачні розваги для дітей та дорослих. Все, що вам потрібно - трохи цукру або різнокольорових льодяників! Насолоджуйтесь смаком дитинства з новою лінійкою Party Time! Вам гарантовані не тільки чудові смакові враження, але й незабутні моменти з вашими близькими! Машина для цукеркових ниток зробить будь-яку зустріч приємнішою, а ви здивуєте гостей своєю креативністю. Завдяки великій ємності та чаші діаметром 27 см ви зможете приготувати солодкі ласощі за лічені хвилини! Але на цьому сюрпризи не закінчуються. До набору також входить мірний стаканчик для цукру та чудові різнокольорові конуси, на які можна накручувати цукрову вату. Веселкові солодощі! На радість дітям, цукрова вата може бути казково кольоровою! Все, що вам потрібно зробити, це використати кольорову помадку замість цукру! Солодкі цукерки також набудуть цікавого смаку, який задовольнить кожного любителя солодкого. З машиною для цукеркової помадки Party Time Ariete організувати свято для наймолодших стане дитячою забавкою! Італійські дизайнери подбали про те, щоб апарат не займав багато місця, тому його можна розмістити в будь-якій кухонній шафці. Кришка навколо чаші зведе до мінімуму безлад після солодких ласощів, що в поєднанні з легким очищенням окремих компонентів гарантує вам веселощі та чистоту! Веселіться разом з популярними приладами Party Time! Відкрийте для себе всю колекцію Party Time і насолоджуйтеся чудовими моментами, створюючи смачні закуски. Ця колекція кухонних приладів, створена за мотивами американських 1950-х років, прожене нудьгу з вашої кухні! Дізнайтеся, як легко приготувати не тільки цукрову вату, але й попкорн, млинці або вафлі завдяки цим популярним приладам. Ви полюбите всі ці продукти не тільки за їх функціональність, але й за їх солодкий дизайн! Особливості продукту - Продукт - Виробник Ariete - Код виробника 2973/00 - EAN 8003705119031 - Основна інформація - Потужність 500 W - Діаметр чаші 27 см - Колір Червоний Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Попкорница Ariete 2953
ARIETE 2953 Попкорнер для вечеринкиПрибор в стиле пятидесятых! Благодаря традиционному методу обжарки вы приготовите легкий, вкусный попкорн за считанные минуты, естественно и с очень малым количеством жира! Идеально подходит для семейных вечеров, вечеринок и современного офиса! Приготовление вкусного попкорна занимает всего несколько минут. Это так просто!Характеристики и комплектация товара могут быть изменены производителем без уведомления. Фотографии товара на сайте являются простыми иллюстрациями к нему и могут отличаться от фактического внешнего вида товара.
Попкорница Ariete Party Time 2956/01
Попкорнер ArietePopCorn Party Time 2956/01ArietePopCorn Party Time 2956/01 - это попкорн аппарат мощностью 1100 Вт, который станет идеальным выбором для всех поклонников этой вкусной закуски. Отныне вы сможете готовить вкусный, обезжиренный попкорн когда угодно. Аппарат оснащен нескользящими ножками и системой подачи горячего воздуха, что повышает комфорт использования.Приготовление обезжиренного попкорнаС помощью попкорн-машины Ariete 2956/01 вы сможете очень быстро приготовить партию попкорна, успев до начала телевизионной рекламы или до прихода друзей. Попкорнер обязательно понравится детям и тем, кто любит хрустящие закуски.Особенности продуктаМощность1100 WЕмкость60 gВремя обжаривания2 минутыПитаниеСетьДополнительная информацияТехнология Hot Air; Технология Ideal Temp; Нескользящие ножки; Антипригарное покрытие; Готовит попкорн с помощью горячего воздуха; Готов к использованию немедленноЦветБелый и синийКод производителя2956/01Характеристики и комплектация товара могут быть изменены производителем без уведомления. Фотографии товара на сайте являются простыми иллюстрациями к нему и могут отличаться от фактического внешнего вида товара.
Попкорниця Ariete popcorn maker XL 2957 WHBL 2957/01
Якщо ви шукаєте побутову техніку за найкращими цінами, не пропустіть Попкорнер Ariete 2957/01 1100 Вт та широкий вибір якісної дрібної побутової техніки! Особливості: Ретро-стильЛегко розбирається і чиститьсяПотужність: 1100 Вт.... Характеристики продукту - Продукт - Виробник Ariete - Код виробника 2957/01 - EAN 8003705119307 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Попкорниця Ariete popcorn maker XL 2957 WHRD 2957/00
Корисний попкорн? Тепер це можливо! Ми всі любимо закуски, які супроводжують нас на сімейних вечірках та посиденьках з друзями. На жаль, практично всі вони шкідливі для здоров'я - солоні чіпси, палички та сухарики не сприяють здоровому харчуванню. За допомогою попкорнниці Party Time ви зможете швидко приготувати нежирну закуску, яка сподобається вам і вашим близьким. Щоб приготувати попкорн, вам не знадобиться нічого, крім самих зерен і апарату. Апарат обсмажує кукурудзу за допомогою гарячого повітря. Завдяки високій потужності (до 1100 Вт) закуска буде готова за мить. Ось 5 причин, чому домашній попкорн - найкраща закуска: - вам не потрібно використовувати жир, як при смаженні кукурудзи на сковороді, а завдяки спеціальній конструкції попкорн не прилипає до дна, - соліть стільки, скільки вважаєте за потрібне. Запевняємо вас, що свіжий, ароматний попкорн не потребує жодних приправ, - ви завжди будете їсти свіжий і хрусткий попкорн, аромат якого розноситься по всьому будинку, - Вам знадобиться лише дві хвилини, щоб приготувати цю фантастичну закуску, - Більше ніякого безладу на кухні! Попкорнер Party Time робить так, щоб він падав прямо в чашу! Особливості продукту - Продукт - Виробник Ariete - Код виробника 2957/00 - EAN 8003705119291 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Calgon Пом'якшувач води Calgon 4 в 1 1 кг (5949031308127) 5949031308127
+ 25 грн бонус, Призначення - від накипу, Поверхня - різні поверхні, Клас засобу - безфосфатний
Попкорниця Camry CR 4480
Найкращий друг кіномана - знежирений попкорнер. Відтепер з Camry CR 4480 ви можете готувати попкорн коли завгодно і без жодних ризикованих акробатичних трюків зі сковорідкою чи каструлею. Ви просто засипаєте зерно, запускаєте його і спостерігаєте, як розквітає ріг смакоти. Здоровіше, ніж у кінотеатрі Попкорн - це смачно, але, як правило, не дуже корисно і жирно. Однак винна в цьому не кукурудза, з якої, зрештою, також виготовляють пластівці або мюслі, а олія, на якій його смажать. Попкорн-машина CR 4480, на щастя, змогла усунути цей шкідливий фактор. Використовуване рішення полягає в тому, щоб обсмажувати кукурудзу, не дозволяючи їй пригорати або прилипати до стінок контейнера. Комфорт і безпека Закрита, стійка попкорноварка CR 4480 може безпечно експлуатуватися під наглядом дорослих, навіть дитиною, якій ще не дозволено самостійно поводитися зі сковорідкою або каструлею. Жодне зернятко не вискочить, а при підвищенні температури спрацьовує сигнальна лампочка, тож ви не забудете вчасно вимкнути апарат. Оригінальний дизайн CR 4480 - невелика кавомолка, вагою приблизно 1,2 кг. Ви можете легко взяти її з собою в гості до друзів, але при цьому вона не є непомітною. Завдяки своєму оригінальному дизайну машина нагадує автомат із закусками, який у багато разів перевищує її за розміром, і приносить атмосферу старого американського кіно у ваш дім. Відтепер готувати попкорн вдома буде набагато простіше і корисніше. - Приготування знежиреного попкорну - Перемикач увімкнення/вимкнення зі світловим індикатором - Потужність 1200 Вт Короткий опис: Яка найкраща закуска для перегляду телевізора? Попкорн, звичайно ж! З попкорн-машиною Camry CR 4480 потужністю 1200 Вт ви нарешті зможете приготувати його з комфортом у себе вдома. Коли вам заманеться! Найголовніша перевага полягає в тому, що при використанні попкорн-машини не використовується жир, тому приготований попкорн корисніший для здоров'я, ніж той, що традиційно готується в каструлі або на сковорідці. Крім того, сам процес приготування є дитячою грою і водночас безпечним. Характеристики продукту - Продукт - Виробник Camry - Код виробника CR 4480 - EAN 5908256839564 Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.
Пакети до апарату для пакування CASO 16x23 см (50 шт) [1201]
Розміри BxL (см): 16x23 / / Кількість: 50 шт в упаковці / / Колір: прозорий / / EAN-Code: ...
Пакети до апарату для пакування CASO 20x30 см (50 шт) [1245]
Розміри (ШxД см): 20x30 / / Матеріал: Виготовлений з безпечного для харчових продуктів багатошарового матеріалу (PA / PE) / / Товщина матеріалу (мкм): 150 / / Структура: Тонка ребриста структура / / Підходить для SousVide: ...
Плівка до апарату для пакування CASO 20х600 см (2 шт) [1221]
Розміри BxL (см): 20х600 / / Кількість: 2 шт в упаковці / / Колір: прозорий / / EAN-Code: ...
Плівка до апарату для пакування CASO 20x600 см (2 шт) [1247]
Товщина матеріалу 150 мкм - особливо міцний і стійкий до розривів навіть з гострими предметами, такими як кістки / / Стабільна реберна структура - 100% стійкість до запаху / / Захист від опіку морозильної камери / / Можна ...
Плівка до апарату для пакування CASO 25x600 см (2 шт) [1225]
Розміри (ШхД см): 25х600 / / Матеріал: Виготовлений із безпечного для харчових продуктів багатошарового матеріалу (PA/PE) / / Товщина матеріалу (мкм): 150 / / Структура: Тонка ребриста / / Підходить для сувід: так (витримує ...
Плівка до апарату для пакування CASO 28х600 см (2 шт) [1223]
Розміри BxL (см): 28х600 / / Кількість: 2 шт в упаковці / / Колір: прозорий / / EAN-Code: ...
Плівка до апарату для пакування CASO 30x600 см (2 шт) [1222]
Розміри (ШxД см): 30x600 / / Колір: Прозорий / / EAN-Code: ...
Плівка до апарату для пакування CASO 30x600 см (2 шт) [1248]
Товщина матеріалу 150 мкм - особливо міцний і стійкий до розривів навіть з гострими предметами, такими як кістки / / Стабільна реберна структура - 100% стійкість до запаху / / Захист від опіку морозильної камери / / Можна ...
Консервний ключ CASO D 10 Multi Opener [2775]
/ Потужність, Вт: 68 / Управління: Ручне / Розміри (ШхГхГ мм): 125x240x140 мм / Колір: чорний / металік / Живлення: 230 V, 50 Hz, 68 W / EAN-Code: 4038437027754 * Колір або відтінок виробу на фотографії може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.
Герметична пробка для пляшок (2 шт) [1322]
Колір: Білий / / EAN-Code: ...
Набір вакуумних контейнерів CASO VacuBoxx Eco-Duo S [1175]
Набір скляних вакуумних контейнерів, що штабелюються, з пластиковими кришками для економії місця при зберіганні / / Видаліть повітря з контейнера за допомогою вакуумного пакувальника, щоб їжа довше зберігала свіжість / / ...
Апарат для пакування CASO VRH 590 Advanced [1526]
Потужність, Вт: 110 / Зварний шов: Шириною до 30 см / Контроль температури: Так / Регульований час запечатування: Так / Функція контейнера: Так / Інтегрований різак: Так / Вакуумний насос: 12 л/хв / Аксесуари: 1 рулон плівки 28х30...
Пакети до апарату для пакування CASO ZIP-Adapter-Set (20 шт) [1325]
Комплектація: ZIP-адаптер і вакуумний шланг - для вакуумування з багаторазовими ZIP-пакетами, 10 ZIP пакетів 20x23 см, 10 ZIP пакетів 26x35 см / / Колір: прозорий / / EAN-Code: ...
Пакети до апарату для пакування CASO ZIP-замок (20 шт) [1243]
Товщина матеріалу 150 мкм - особливо міцний і стійкий до розривів навіть з гострими предметами, такими як кістки / / Стабільна реберна структура для 100% герметичності / / Захист від опіку морозильної камери / / Довший термін ...
Пакети до апарату для пакування CASO ZIP-замок 26x23 см (20 шт) [1317]
Розміри BxL (см): 26х23 / / Кількість: 20 шт в упаковці / / Колір: прозорий / / EAN-Code: ...
Предыдущая   Следующая
1   2   3   4   5   ...   141  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на прочая кухонная техника. Мы не продаем и не доставляем товары, а помогаем пользователям подобрать нужную модель и купить прочая кухонная техника в Киеве в интернет-магазине по лучшей цене. Более 1000 магазинов предоставляют нам информацию о наличии товаров и ценах на прочая кухонная техника. К услугам пользователей удобный подбор техники по параметрам, сервис сравнения, универсальный поиск по названию, подробные описания и характеристики, отзывы пользователей, фото/видео галереи товаров, полезные ссылки и инструкции.
В системе представлены интернет-магазины всех регионов Украины: Киев, Донецк, Николаев, Запорожье, Винница, Черкассы, Ужгород, Харьков, Чернигов, Днепропетровск, Луцк, Львов, Черновцы, Одесса, Луганск, Ровно, Хмельницкий, Симферополь, Херсон, Ивано-Франковск, Полтава, Кировоград, Сумы, Житомир, Тернополь и другие города. Перепечатка любых материалов только с письменного согласия редакции.
Как нам позвонить
Размещение прайс-листовВопросы и пожелания по сайтуMagazilla на Facebook
Сравнение
Закладки
История