шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Моделі
Krauff (тип)
філейний 
для стейка 
для томатів 
Каталог товарів

Ціни1Опис Відгуки  Обговорення  Корисне   
Купити кухонний ніж Krauff Damask 29-250-007 за ціною від 552 грн.

Характеристики та опис Krauff Damask 29-250-007

Країна походження бренду: Німеччина; Довжина леза (см): 20; Матеріал рукояті: пластик; Марка сталі: X30Cr14; Матеріал леза: сталь; Тип: кухарський
Тип
кухарський
Матеріал леза
сталь
Марка сталі
X30Cr14
Матеріал рукояті
пластик
Довжина леза
20 см
Країна походження бренду
Німеччина
Представлена на сайті інформація носить довідковий характер.
Важливо! Перед покупкою завжди уточнюйте у продавця комплектацію і технічні характеристики обраної моделі
552 грн.
Krauff Ніж кухарський 35х6,5х3 см 29-250-007
F.ua (Київ)
 552 грн.
← купити

© 2006-2025 Magazilla
Якщо ви вирішили придбати Krauff Damask 29-250-007, відкрийте сторінку "Де купити?" зі списком інтернет-магазинів і цінових пропозицій, виберіть оптимальну ціну і перейдіть у відповідний магазин за посиланням "Купити". Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.Magazilla - найбільший каталог товарів: кухонний ніж Krauff Damask 29-250-007. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати кращу ціну інтернет-магазинів на кухонний ніж Krauff Damask 29-250-007 у Києві, Дніпрі, Харкові чи Одесі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія