шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Каталог товарів

Ціни2Опис Відгуки  Обговорення  Корисне   
Купити кухонний ніж Stalgast 218258  за ціною від 405 грн.
Фото 3

Характеристики та опис Stalgast 218258

Країна походження бренду: Польща; Твердість: 54; Довжина леза (см): 24; Матеріал рукояті: пластик; Матеріал леза: кована сталь; Тип: кухарський
Колір
Тип
кухарський
Матеріал леза
кована сталь
Матеріал рукояті
пластик
Довжина леза
24 см
Твердість
54 HRC
Країна походження бренду
Польща
Представлена на сайті інформація носить довідковий характер.
Важливо! Перед покупкою завжди уточнюйте у продавця комплектацію і технічні характеристики обраної моделі
від 405  до 572 грн.
Ніж кухарський 240 мм Stalgast 218258
Rozetka.ua (Київ)
 572 грн.
← купити
Ніж кухарський Stalgast 240 мм (218258)
Rozetka.ua (Київ)
 405 грн.
← купити

© 2006-2024 Magazilla
Якщо ви вирішили придбати Stalgast 218258, відкрийте сторінку "Де купити?" зі списком інтернет-магазинів і цінових пропозицій, виберіть оптимальну ціну і перейдіть у відповідний магазин за посиланням "Купити". Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.Magazilla - найбільший каталог товарів: кухонний ніж Stalgast 218258. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати кращу ціну інтернет-магазинів на кухонний ніж Stalgast 218258 у Києві, Дніпрі, Харкові чи Одесі. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія