шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Вид
Вік
Призначення
Очистити параметри підбору

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 25 моделей:
| Beaphar Скинути все
Мальт-Паста Beaphar Malt-Paste для виведення шерсті зі шлунка, 25 г
Нашийник Beaphar Bio Collar від бліх, кліщів та комарів для кішок 35 см (1
Мальт-Паста Beaphar Duo Active Pasta for Cats подвійна для здоров'я кишечн
Краплі Beaphar Bio Spot On від бліх, кліщів та комарів для кошенят 3 піпет
Протипаразитарні краплі Beaphar Immo Shield Line-on for Cats з диметиконом
Вітаміни Beaphar Top 10 Cat універсальні, 180 т
Вітамінізовані ласощі з біотином для здорового розвитку кошенят Beaphar Ki
«Кіттіс Юніор» з біотином - це вітаміни у вигляді ласощів для кошенят віком від 6 тижнів. Ідеальне доповнення до щоденного раціону молодої тварини. Містить комплекс вітамінів і мінералів, які важливі для здорового розвитку. Біотин забезпечує здорову шкіру і блискучу шерсть кошеняти, а також зміцнює кігті. Молоко і молочні продукти, цукри, мінеральні речовини, риба і рибопродукти (тріски не менше 4%), м'ясо і продукти тваринного походження, дріжджі. Аналіз: зола 13,8%, протеїн 8,7%, клітковина 6,8%, волога 4,4%, жири 2,7%, кальцій 1,7%, фосфор 1,2%, натрій 0,5%, калій 0,01%. Добавки: Вітамін В1 53 мг / кг, як: тіаміну гідрохлорид Вітамін В2 42 мг / кг, як: рибофлавін Вітамін В6 43 мг / кг, як: гідрохлорид Піридоксину Вітамін B12 2300 мкг / кг як: Ціанокобаламін Кальцій-D-пантотенат 53 мг / кг, як: кальцій-D-пантотенат Нікотинамід 650 мг / кг, як: нікотинамід Біотин 1400 мкг / кг, як: D-біотин Можна давати кошенятам віком від 6 тижнів, а також дорослим, вагітним та лактуючим тваринам. Не має обмежень по тривалості використання. Протипоказань немає.
Вітамінно-мінеральний комплекс для птахів Beaphar Vinka, 50 мл (*)
Вітамінно-мінеральний комплекс для нормалізації обміну речовин у декоративних птахів. Зміцнює опірність організму птахів, які утримуються у вольєрах та клітках (особливо пташенят), сприяє швидкому і повному линянню. Допомагає в подоланні стресових ситуацій, на виставках і в сезон розмноження. Завдяки належному співвідношенню життєво важливих вітамінів, птахи стають сильніші та здоровіші. Вид птахів - Вага птаха в кг - кількість крапель: Хвилястий папуга(
Мульти-вітамінна кормова добавка для гризунів та кроликів Beahar Lebensvit
Вітамінна кормова добавка для дрібних тварин: кролики, морські свинки, щури, миші, хом’яки та інші. Застосовується для збагачення раціону тварини вітамінами B, C, E і К, які підтримують здоров’я і зміцнюють імунну систему, поліпшують настрій. Компенсує нестачу вітамінів і мінеральних речовин в кормі. Для дегу дана добавка не підходить. Залежить від ваги тварини. Щодня кроликам - 17-20 крапель, морським свинкам - 15-17 крапель, хом'якам - 4-6 крапель, щурам - 7-10 крапель, мишам - 1-2 краплі. Добре збовтати флакон перед застосуванням. Змішувати з кормом або питною водою. Не застосовувати в нерозведеному вигляді. Міняти питну воду та корм щодня.
No Stress Collar заспокійливий нашийник для зняття стресу у котів, 35 см (
Нашийник для зняття стресу ефективно усуває проблеми поведінки, викликані стресовою ситуацією у котів всіх порід віком старше 12 тижнів. Натуральні та безпечні активні інгредієнти поступово вивільняються протягом усієї дії нашийника. Ефект настає через 1 годину після вдягання нашийника і триває до 6 тижнів. Проявляється помітним поліпшенням поведінки - тварина відчуває спокій, врівноваженість і розслабленість. Нашийник розгорнути і надіти на кота, підганяючи за розміром так, щоб між шиєю тварини і нашийником залишався проміжок в 1-1,5 см, потім закріпити фіксатором і відрізати надлишок стрічки.
Заспокійливий нашийник для зняття стресу у собак Beaphar No Stress Collar,
Нашийник для зняття стресу та запобігання проблемної поведінки у собак всіх порід віком від 12 тижнів. Натуральні активні інгредієнти поступово вивільняються протягом усієї дії нашийника. Ефект настає через 1 годину після вдягання нашийника і триває до 6 тижнів. Тварина відчуває спокій, врівноваженість і розслабленість. Нашийник розгорнути і надіти на собаку, підганяючи за розміром так, щоб між шиєю тварини і нашийником залишався проміжок в 1-1,5 см, потім закріпити фіксатором і відрізати надлишок стрічки.
Мінеpaльна дoбaвкa для міцного скелета та зубів і гарної шерсті Beaphar Ju
[1]Кормова добавка Junior Cal для цуценят і кошенят, зростаючих собак і кішок, а також вагітних і годуючих тварин. Добавка сприяє зміцненню кісток і зубів, оздоровлення шерсті. Високоякісні мінерали в складі кормової добавки збагачені фосфорнокислою і молочнокислою крейдою. Кальцій необхідний для структурної цілісності кісток, скорочення всіх м'язів, в тому числі серця, передачі нервових імпульсів, згортання крові, здоров'я клітинних мембран і транспортування поживних речовин через них. Фосфор входить до складу кісток і всіх клітин нервової, м'язової і залозистої тканини і відіграє велику роль в енергетичних процесах забезпечення життєдіяльності. Магній підтримує здоров'я всіх тканин тіла, функціонування ферментної системи обміну вуглеводів, жирів і білків, метаболізм кальцію, фосфору, натрію і калію і вітаміну C. Мінеральні речовини, молоко та молочні продукти, дріжджі. Аналіз: протеїн 2,1%, олії та жири 0,2%, клітковина 0,12%, зола 73%, волога 18%, кальцій 24%, фосфор 15%, магній 0,8%. Мінеральну добавку слід давати, змішуючи її з кормом. Якщо тварина харчується сухим кормом, то перед підмішуванням добавки, корм потрібно трохи зволожити, додавши ложечку консервованого корму або рослинної олії. Також добавку можна змішувати з кефіром.
Мінеральна добавка Bephar Irish Cal для розвитку скелета, міцних зубів та
Beaphar Irish Cal - Комплексна, збалансована, вітамінно-мінеральна кормова добавка для цуценят, дорослих собак і котів, що забезпечує постачання до організму тварини кальцію та інших мінералів, необхідних для розвитку і зміцнення скелета, зубів тварини, оздоровлення її шерсті. Рекомендується зростаючим, вагітним і годуючим тваринам. - Сприяє правильному розвитку здорового і гнучкого скелета, міцних зубів - Сприяє оздоровленню та зростанню красивої і блискучої шерсті - Зміцнююче впливає на вагітних і годуючих самок - Профілактує такі захворювання, як рахіт, анемія, ослаблення кісткових тканин. Інгредієнти Склад: мінеральні речовини, дріжджі інактивовані 4%, гідрофосфат кальцію 82,7%, карбонат кальцію 8%, пентагідрат лактату кальцію 4%, оксид магнію 1,3%. Добавки на 1 кг: вітаміни В1 1,8 мг, В2 1,2 мг, B3 36 мг, B4 248 мг, B5 0,7 мг, В6 0,99 мг, консерванти. Гарантований аналіз: протеїн 1,9%, жири 0,3%, клітковина 0,12%, зола 66,2%, волога 13,6%, кальцій 23%, магній 0,8%, фосфор 15%. Годування Вітамінно-мінеральну добавку Beaphar Irish Cal дають разом з кормом за рекомендованим дозуванням, враховуючи вік і особливості раціону тварини. Дозування: - Цуценятам і молодим собакам малих порід, котам - по 1/2 чайної ложки на день - Цуценятам і молодим собакам середніх порід - по 1 чайній ложці на день - Цуценятам і молодим собакам великих порід, вагітним і годуючим собакам - 1 + 1/2 чайних ложок на день. Зберігати при кімнатній температурі в сухому та темному місці.
Захисна мазь для подушечок лап собак Beaphar Feet Balsam, 40 мл (*)
[1]Beaphar Feet Balsam - спеціально розроблена мазь для захисту від вуличної солі, бруду, а також для запобігання ушкоджень подушечок лап об грубу поверхню, гаряче дорожнє покриття, лід і т.д. Собаки можуть легко пошкодити підошви лап об шаршаві поверхні під час гри або прогулянки за межами дому. Мазь пом’якшує подушечки і запобігає утворенню тріщин, розсічень та запалення. Також мазь добре застосовувати для захисту від подразнення, що може виникнути від холоду і льоду на дорозі в поєднанні з сіллю в зимовий період. Парафінова олія, скраплений парафін. Щоразу перед прогулянкою нанесіть невелику кількість мазі на подушечки лап. Максимальна тривалість використання не обмежена. Протипоказання: не наносити на глибокі рани, та рани що кровоточать. Тільки для зовнішнього застосування. Тільки для тварин.
Заспокійливі краплі від стресу для котів Beaphar No Stress Spot On, 3 піпе
Краплі від стресу зменшують стрес і заспокоюють тварину. Засіб працює за принципом поступового вивільнення і тривалої ефективності. Підходить для всіх порід і вікових груп. Одна піпетка призначена для однієї аплікації. Відкрити одну піпетку і видавити рідину на шкіру голови в ділянці між вухами. Краплі застосовують один раз на тиждень. Після закінчення цього терміну, за необхідністю, процедуру повторюють. Засіб починає діяти протягом однієї години після застосування.
Заспокійливі краплі від стресу для собак Beaphar No Stress Spot On, 3 піпе
[1]No Stress Spot On краплі від стресу для собак – зменшують стрес і заспокоюють тварину. Засіб працює за принципом поступового вивільнення і тривалої ефективності. Підходить для всіх порід і вікових груп. Одна піпетка призначена для однієї аплікації. Відкрити одну піпетку і видавити рідину на шкіру голови в ділянці між вухами. Краплі застосовують один раз на тиждень. Після закінчення цього терміну, за необхідністю, процедуру повторюють. Засіб починає діяти протягом однієї години після застосування.
Вітамінно-мінеральна кормова добавка з водоростей Beaphar Algolith, 250 г
Beaphar Algolith - Кормова добавка з натуральних морських водоростей. Підходить для собак, котів та інших домашніх тварин з шерстяним і пір'яним покривом. - Містить високий відсоток мікроелементів і вітамінів - Сприятливо впливає на всі функції організму - Усуває проблеми з пігментацією (шерсті, носа, губ і очей) - Надає природному забарвленню більшу інтенсивність - Помітно покращує стан шкіри і шерсті - Рекомендується перед виставками, особливо для тварин рудих забарвлень. Інгредієнти Склад: сушені морські водорості, з високим вмістом натуральних мінеральних речовин (в тому числі йоду). Годування Змішайте продукт зі звичайним кормом для тварин. Дозування: - Собакам малих порід, котам і іншим тваринам по 1 мірній ложці на день - Собакам середніх порід по 2 мірні ложки на день - Собакам великих порід по 3 мірні ложки на день - Котам і кроликам по 1/3 чайної ложки - Хом'якам і малим гризунам на кінчику ножа - Птахам (на 100г їжі) - на кінчику ножа.
Засіб для підтримки гігієни та очищення вух домашніх тварин Beaphar Ear Cl
[1]«Ear Cleaner» - це профілактичний засіб для видалення вушного воску та бруду з вух собак, котів, та інших домашніх тварин. Засіб «Ear Cleaner» розчиняє вушний віск та має антисептичні властивості, тим  самим полегшує очищення зовнішнього слухового проходу тварини. 6 - 8 крапель засобу закапайте у вухо тварини і промасажуйте його. Зачекайте поки вушний віск розчиниться, потім ретельно очистіть вухо тварини змоченою в препараті тканиною або ватним тампоном. Проводьте таку процедуру 2 рази на тиждень. Засіб починає діяти одразу після застосування. Немає обмежень по тривалості використання. Взаємодія з іншими лікарськими засобами невідома. Берегти засіб від світла, потрапляння вологи, окислювачів. Не рекомендується застосовувати цей препарат для таких тварин: вагітних і таких, що годують; хворих і ослаблених; для тварин з проблемами нирок і печінки, або які страждають на епілепсію; що мають підвищену чутливість до препарату; молодше 2 місяців; або які мають пошкодження барабанної перетинки.
Краплі антипаразитарні Beaphar ДІМЕТІКОН для собак 1-15кг, IMMO Shield, 3
Інноваційні протипаразитарні краплі для собак малих порід вагою від 1 до 15 кг та цуценят віком від 12 тижнів. Містять диметикон (силіконову олію), що утворює поверхневий шар на шкірі і механічним шляхом деактивує паразитів (кліщів, бліх, вошей та комарів). Знерухомлення паразитів відбувається шляхом склеювання їх кінцівок та закупорки дихалець, і комахи гинуть. Діє на всіх життєвих етапах бліх. Не містить хімічних інсектицидів. Диметикон 474 г/л, алое вера 5 г/л, віддушка 10 г/л. Вміст однієї піпетки нанести на неушкоджену шкіру тварини вздовж хребта від шиї до хвоста, уникаючи потрапляння в очі і ніс. Рекомендовано повторно обробляти тварину кожні 4 тижні або після миття. Для комплексного захисту рекомендується попередньо обробити тварину спреєм IMMO Shield. Краплі можна застосовувати одночасно з іншими інсектоакарицидними засобами з інтервалом 2 -3 дні. Застережні заходи: не використовувати для хворих або видужуючих тварин. Не використовувати цуценятам молодше 12-тижневого віку. Не рекомендовано використовувати в період вагітності та лактації. Уникати потрапляння в очі або ніс тварини. У випадку контакту з очима, негайно промити великою кількістю води.
Краплі антипаразитарні Beaphar ДІМЕТІКОН для собак 15-30 кг. IMMO Shield,
Інноваційні протипаразитарні краплі для собак вагою від 15 до 30 кг та цуценят віком від 12 тижнів. Краплі містять диметикон (силіконову олію), що утворює поверхневий шар на шкірі і механічним шляхом деактивує паразитів (кліщів, бліх, вошей та комарів). Знерухомлення паразитів відбувається шляхом склеювання їх кінцівок та закупорки дихалець, і комахи гинуть. Діє на всіх життєвих етапах бліх. Не містить хімічних інсектицидів. Диметикон 474 г/л, алое вера 5 г/л, віддушка 10 г/л. Вміст однієї піпетки нанести на неушкоджену шкіру тварини вздовж хребта від шиї до хвоста, уникаючи потрапляння в очі і ніс. Рекомендовано повторно обробляти тварину кожні 4 тижні або після миття. Для комплексного захисту рекомендується попередньо обробити тварину спреєм IMMO Shield. Краплі можна застосовувати одночасно з іншими інсектоакарицидними засобами з інтервалом 2 -3 дні. Застережні заходи: не використовувати для хворих або видужуючих тварин. Не використовувати цуценятам молодше 12-тижневого віку. Не рекомендовано використовувати в період вагітності та лактації. Уникати потрапляння в очі або ніс тварини. У випадку контакту з очима, негайно промити великою кількістю води.
Засіб для очищення очей і видалення слізних плям Beaphar Oftal, 50 мл (*)
[1]Oftal - засіб для чищення очей і видалення слізних плям. М'яко доглядає за очима собак, котів та інших домашніх тварин. Очищує очі та шерсть навколо них, запобігає подразнення пилом і брудом, стимулює механізм самоочищення, запобігає появі темних слізних плям під очима. вода, хлорид натрію, двунатрій сульфат, двунатрій EDTA, бензалконіум хлорид, диметилсульфон (MSM). Закапайте кілька крапель в очі тварини і потім протріть їх у напрямку від зовнішнього куточка до внутрішнього бавовняної серветкою, яка трохи змочена засобом «Oftal». Для запобігання появи слізних плям, можна також протерти ділянку навколо очей тварини. Повторюйте процедуру 2 рази на тиждень. При використанні згідно інструкції засіб нешкідливий. В поодиноких випадках можливе виникнення симптомів індивідуальної чутливості до препарату – почервоніння, дерматит і т.п. Тільки для зовнішнього застосування, тільки для тварин. У випадку проковтування засобу може виникнути блювання, діарея, спазми в животі.
Універсальний комплекс вітамінів, мінералів та мікроелементів Beaphar Top
[1]«ТОП 10» для собак - щоденний універсальний мультивітамінний комплекс з L-карнітином та біотином. Застосовується як для дорослих собак, так і для цуценят з 6 тижневого віку. Вітаміни, мінеральні солі та мікроелементи, що входять до його складу - підвищують життєвий тонус і опірність організму, мобілізуючи його природні сили, сприяють правильному розвитку скелета і зубів у молодих собак, а також значно покращують стан шерсті та придають блиск очам. Собакам старшого віку «ТОП 10» допомагає зберегти гнучкість скелета, додає бадьорості та енергійності. L-карнітин, що міститься в таблетках зміцнює мускулатуру (в тому числі серцевий м'яз) і сприяє набору м'язової маси. Молоко і молочні продукти, цукри, мінеральні речовини, молюски та ракоподібні (креветки 2,8%), злаки, дріжджі інактивовані, м'ясо і продукти тваринного походження, олiї і жири. Аналіз: протеїн 11%, олiї і жири 2,1%, клітковина 7,4%, зола 13 %, волога 3,4 %, кальцій 3,4 %, фосфор 1,9%, натрій 0,66 %, магній 0,09%, калій 1,4%. Добавки на 1 кг: вітаміни А 9560 МО, В1 370 мг, В2 770 мг, нікотинамід 3000мг, пантотенова кислота 2100 мг, В6 350 мг, В12 3200 МО, D3 1910 МО, Е 620 мг, йод 1,17мг, марганець 5,62мг , біотин 80000 мкг, L-карнітин 14 мг, антиоксиданти. Тварина повинна завжди мати доступ до свіжої питної води. Можна без застережень давати вагітним та лактуючим тваринам, а також цуценятам віком від 6 тижнів. Не має обмежень но тривалості використання. Протипоказань немає. Вживання понад 4 таблетки на 1 кг ваги може спровокувати діарею, тому дотримуйтесь рекомендованого дозування.
Зубний спрей для собак та котів Beaphar Fresh Breath Spray, 150 мл (*)
Засіб, що забезпечує свіжість подиху і чистоту зубів у котів та собак. Спрей простий у застосуванні (не вимагає використання зубної щітки). Чистить зуби і ясна, видаляє наліт і залишки їжі, знищує шкідливі бактерії і усуває неприємний запах з пащі. Спрей виконує одразу три важливі захисні функції: знищує шкід ливі бактерії, які сприяють утворенню нальоту на зубах; запобігає утворенню зубного каменю; забезпечує свіжість подиху тварини. Акуратно підніміть губу і обприскайте зуби кота з відстані 5 - 10 см (3 - 4 натискання на дозатор). Це стимулюватиме тварину енергійно облизувати зуби, допоможе запобігати прилипанню їжі до зубів та усунути бактерії , які викликають неприємний запах з пащі. Повторюйте процедуру щодня. Протипоказань та побічної дії не має. Продукт дозволений для вагітних тварин, та тварин, що годують малят. Тільки для тварин.
Краплі антипаразитарні Beaphar ДІМЕТІКОН для собак 30-50 кг, IMMO Shield,
Інноваційні протипаразитарні краплі для собак вагою від 30 до 50 кг та цуценят віком від 12 тижнів. Містять диметикон (силіконову олію), що утворює поверхневий шар на шкірі і механічним шляхом деактивує паразитів (кліщів, бліх, вошей та комарів). Знерухомлення паразитів відбувається шляхом склеювання їх кінцівок та закупорки дихалець, і комахи гинуть. Діє на всіх життєвих етапах бліх. Не містить хімічних інсектицидів. Диметикон 474 г/л, алое вера 5 г/л, віддушка 10 г/л. Вміст однієї піпетки нанести на неушкоджену шкіру тварини вздовж хребта від шиї до хвоста, уникаючи потрапляння в очі і ніс. Рекомендовано повторно обробляти тварину кожні 4 тижні або після миття. Для комплексного захисту рекомендується попередньо обробити тварину спреєм IMMO Shield. Краплі можна застосовувати одночасно з іншими інсектоакарицидними засобами з інтервалом 2 -3 дні. Застережні заходи: не використовувати для хворих або видужуючих тварин. Не використовувати цуценятам молодше 12-тижневого віку. Не рекомендовано використовувати в період вагітності та лактації. Уникати потрапляння в очі або ніс тварини. У випадку контакту з очима, негайно промити великою кількістю води.
Попередня   Наступна
1   2  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на ліки й вітаміни Beaphar. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити ліки й вітаміни Beaphar в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на ліки й вітаміни Beaphar. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія