шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 52 моделей:
| Demix Скинути все
Еспандер кистьовий Demix, 5 кг, бірюзовий NSCUZ88FZ9E1
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix. Діаметр - 7 см, опір - 5кг.
Еспандер кистьовий Demix, 10 кг, зелений (7D06DXGAEG) NS7D06DXGAEG
Еспандер кистьовий Demix, 10 кг, зелений (7D06DXGAEG) Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко вміщується в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг, червоний NS24s4t9tnmh
Компактний еспандер Demix призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 7 см, опір - 15 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг, фіолетовій Z5AKQNDBHE
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix. Діаметр - 8,8 см, опір - 20 кг
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг, сірий 3ZFPMRQ893
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix. Діаметр - 8,8 см, опір - 25кг.
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг, чорний NS1IJQPIGKBL
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням.   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix. Діаметр - 8,8 см, опір - 25кг.
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг, синій EG8Y7T7QH1
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 20 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг, фіолетовій 03VXLUQAN3
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 15 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix,15 кг, помаранчевий 28C86LK3DN
Призначений для зміцнення м'язів кисті руки. Допоможе розігрітися перед тренуванням. Діаметр - 8,8 см, опір - 15 кг   МАЛЕНЬКИЙ РОЗМІР Легко поміщається в невелику кишеню верхнього одягу або сумочки. АНТИСТРЕС-ЕФЕКТ Яскравий колір, приємні відчуття від гладкої сатинованої поверхні і фізичне навантаження в одному продукті Demix.
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг., білий LUQ7NQ8IBZ
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект. Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 25 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 15 кг., білий 90T6YKPV13
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект.  Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 15 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг., білий 41G43Q0T97
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект. Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 20 кг.
Еспандер кистьовий люмінесцентний Demix, 20 кг ET44E91ISF
Еспандер кистьовий від Demix допоможе ефективно розігрітися перед тренуванням. Призначений для зміцнення м'язів кисті. Завдяки невеликому розміру легко поміщається в кишеню або сумку. Має виражений антистрес-ефект.  Люмінесцентна модель світиться у темряві. Опір: 20 кг.
Еспандер кистьовий Demix з регулюванням навантаження від 10 до 23 кг (сіри
Почніть своє тренування з невеликих рухів рук та кистей, розтягуючи та розігріваючи м'язи. Еспандер забезпечує оптимальний опір, дозволяючи вам поступово збільшувати навантаження в міру прогресу. Таким чином, ви не тільки запобігаєте можливим травмам, але й максимально ефективно готуєте своє тіло до тренування. Регулювання навантаження від 10 до 23 кг.
Стрічка силова Demix, 10-20 кг, помаранчева O1ZTEK40TW
Силова стрічка Demix призначена для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг та спини, що робить підтягування та віджимання ефективнішими. Використання силової стрічки у тренуваннях дозволяє розвивати швидкість та витривалість завдяки опору, який вона надає. Регулярні заняття зі стрічкою сприяють поліпшенню тонусу м'язів та постави. Силова стрічка має опір у діапазоні від 10 до 20 кг.
Еспандер універсальний Demix, фіолетовий GNCZ6AHWJM
Еспандер Demix є відмінним засобом для зміцнення м'язів ніг, стегон і верхньої частини тіла, включаючи груди і живіт. Регулярні тренування з використанням цього еспандера сприяють покращенню м'язового тонусу та допомагають підтримувати правильну поставу.
Стрічка силова Demix, 20-30 кг, червона 9OJMC3CEFU
Силова стрічка Demix призначена для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг та спини, що робить підтягування та віджимання ефективнішими. Використання силової стрічки у тренуваннях дозволяє розвивати швидкість та витривалість завдяки опору, який вона надає. Регулярні заняття зі стрічкою сприяють поліпшенню тонусу м'язів та постави. Силова стрічка має опір у діапазоні від 20 до 30 кг.
Еспандер грудний Demix EEBCGXMAFE
Функціональні тренування верхньої частини тіла, біцепсів, трицепсів і грудних м'язів. Довжина 65 см. Опір 20 кг.
Стрічка силова Demix, 30-45 кг, фіолетова LVV96SE1OS
Силова стрічка Demix призначена для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг та спини, що робить підтягування та віджимання ефективнішими. Використання силової стрічки у тренуваннях дозволяє розвивати швидкість та витривалість завдяки опору, який вона надає. Регулярні заняття зі стрічкою сприяють поліпшенню тонусу м'язів та постави. Силова стрічка має опір у діапазоні від 30 до 45 кг.
Силова стрічка Demix, 55-65 кг, синя 2FO3JLYDUJ
Силова стрічка Demix служить для зміцнення м'язів плечового пояса, рук, ніг і спини. Завдяки снаряду підтягування та віджимання стануть ефективнішими. Опір, який лежить в основі тренувань зі стрічкою, дозволяє розвивати швидкість і витривалість. Регулярні заняття підвищують тонус м'язів і покращують поставу. Опір: 55-65 кг.
Еспандер кистьовий Demix, 10 кг, зелений (7D06DXGAEG)
Еспандер кистьовий Demix, 5 кг, бірюзовий (CUZ88FZ9E1)
Еспандер кистьовий Demix, 20 кг (EG8Y7T7QH1)
Еспандер кистьовий Demix, 25 кг (3ZFPMRQ893)
Попередня   Наступна
1   2   3  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на еспандери Demix. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити еспандер Demix в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на еспандери Demix. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія