шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 204 моделей:
| Hop-Sport Скинути все
Еспандер Hop-Sport Набір гумок для фітнесу 60x7.5 см синій (HS-L675RLВ)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Набір гумок для фітнесу 60x7.5 см (HS-L675RL)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Гумка для фітнесу 16-39 кг фіолетова (HS-L032RR)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Набір гумок для фітнесу (HS-P678RL)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер York Fitness (5 шт) (00014961804553)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Гумка для фітнесу 23-57 кг зелена (HS-L044RR)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер York Fitness 4 шт (5 - 40 кг) (00014961805086)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Гумка для фітнесу 28-80 кг синя (HS-L064RR)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Набір резинок (HS-R050RT)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Гумка для фітнесу 37-105 кг помаранчева (HS-L083RR)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер Hop-Sport Гумка для фітнесу 55-137 кг сіра (HS-L101RR)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер York Fitness 4 шт (17.5 - 65 кг) (00014961805093)
Виробник: Hop-Sport
Еспандер гумовий з ручками Hop-Sport HS-L042YG фіолетовий
Еспандер HS-L042YG фіолетового кольору у формі вісімки від Hop-Sport - це тренажер, який дозволить вам проводити легкі силові тренування в домашніх умовах. Принцип його дії ґрунтується на використанні опору еластичної гуми, з якої він зроблений. Його великою перевагою є розмір - він не займає багато місця та його легко транспортувати. Підходить для користувачів будь-якого рівня підготовки, може використовуватися людьми похилого віку. Основні характеристики: - Виробник: Hop Sport - Модель: HS-L042YG - Колір: фіолетово - рожевий - Матеріал: латекс - Загальна довжина: 45см - Довжина ручок: 9,5см - Стійкість: 9 - 13,6 кг Гнучкість та міцність Еспандер виготовлений з міцного і стійкого до розтягування латексного каучуку. Латекс не прилипає до шкіри і не ковзає. Ручки виготовлені з м'якої та приємної піни. Цей матеріал дозволяє міцно тримати еспандер у руці та легко чиститься. Універсальне використання Еспандер можна використовувати під час розминки для розігріву м'язів та суглобів, він добре підійде для розтяжки, а також урізноманітнить ваші тренування. Завдяки систематичним вправам з використанням еспандера можна збільшити рухливість суглобів та зміцнити ослаблені м'язи. Покращення якості тренувань Рух - це життя. Еспандер ідеально підходить для спортсменів-початківців. Щоденні вправи з еспандерами покращать гнучкість тіла, що дуже важливо, особливо за малорухливого способу життя. Систематичне тренування м'язів за допомогою еспандерів не тільки позитивно впливає на фізичний стан, але й допомагає безпечно підготувати м'язи для інтенсивних силових тренувань.
Еспандер резиновий з рукоятками Hop-Sport HS-L042YG фіолетовий 59023082249
Основні характеристики: Виробник: Hop Sport Модель: HS-L042YG Колір: фіолетово - рожевий Матеріал: латекс Загальна довжина: 45 см Довжина ручок: 9,5 см Стійкість: 9 - 13,6 кг
Еспандер гумовий з ручками Hop-Sport HS-L042YG синій
Еспандер HS-L042YG синього кольору у формі вісімки від Hop-Sport - це тренажер, який дозволить вам проводити легкі силові тренування в домашніх умовах. Принцип його дії ґрунтується на використанні опору еластичної гуми, з якої він зроблений. Його великою перевагою є розмір - він не займає багато місця та його легко транспортувати. Підходить для користувачів будь-якого рівня підготовки, може використовуватися людьми похилого віку. Основні характеристики: - Виробник: Hop Sport - Модель: HS-L042YG - Колір: синій - Матеріал: латекс - Загальна довжина: 45см - Довжина ручок: 9,5см - Стійкість: 9 - 13,6 кг Гнучкість та міцність Еспандер виготовлений з міцного і стійкого до розтягування латексного каучуку. Латекс не прилипає до шкіри і не ковзає. Ручки виготовлені з м'якої та приємної піни. Цей матеріал дозволяє міцно тримати еспандер у руці та легко чиститься. Універсальне використання Еспандер можна використовувати під час розминки для розігріву м'язів та суглобів, він добре підійде для розтяжки, а також урізноманітнить ваші тренування. Завдяки систематичним вправам з використанням еспандера можна збільшити рухливість суглобів та зміцнити ослаблені м'язи. Покращення якості тренувань Рух - це життя. Еспандер ідеально підходить для спортсменів-початківців. Щоденні вправи з еспандерами покращать гнучкість тіла, що дуже важливо, особливо за малорухливого способу життя. Систематичне тренування м'язів за допомогою еспандерів не тільки позитивно впливає на фізичний стан, але й допомагає безпечно підготувати м'язи для інтенсивних силових тренувань.
Еспандер силіконовий овальний 13,6 кг Hop-Sport HS-S013OG зелений
Овальний силіконовий еспандер для рук 13,6 кг HS-S013OG від Hop-Sport - це тренажер для м'язів кисті рук та передпліччя. Вправи з еспандером покращать силу захвату, зміцнюють та формують м'язи передпліч та зап'ястя. Тренажер для кисті рук виготовлений з високоякісних матеріалів. Вправи з еспандером для рук рекомендуються для тих, хто: - бореться з проблемою перевантаження зап'ястя - довгий час працює за комп'ютером - реабілітується після травм пальців, кисті чи зап'ястя; - зазнає щоденного стресу - фізичні вправи також мають заспокійливий ефект Основні характеристики: - Виробник: Hop-Sport - Модель: HS-S013OG - Кольори: зелений - Матеріал: силікон - Опір: 13,6 кг - Розміри: 10 х 8см - Товщина: 2,2см Переваги еспандера Щоденне використання еспандеру для рук має багато переваг. Завдяки вправам покращується координація та гнучкість м'язів-розгиначів пальців, посилюється захват рук, збільшується сила рук і передпліч. Стимуляція кровообігу та зменшення болю Еспандер може бути застосований для реабілітації після травми. Вправи з еспандером чудово розслаблюють руки, покращують кровообіг і тим самим полегшують біль. Також рекомендуємо вам проконсультуватися з лікарем або фізіотерапевтом перед початком користування. Універсальна форма Тренажер для кисті має овальну, ергономічну форму, і завдяки спеціальним вигинам для пальців вона ідеально лягає в руку і не ковзає під час тренування. Розмір еспандеру універсальний.
Еспандер силіконовий овальний 27,2 кг Hop-Sport HS-S027OG темно-синій
Овальний силіконовий еспандер для рук 27,2 кг HS-S022OG від Hop-Sport - це тренажер для м'язів кисті рук та передпліччя. Вправи з еспандером покращать силу захвату, зміцнюють та формують м'язи передпліч та зап'ястя. Тренажер для кисті рук виготовлений з високоякісних матеріалів. Вправи з еспандером для рук рекомендуються для тих, хто: - бореться з проблемою перевантаження зап'ястя - довгий час працює за комп'ютером - реабілітується після травм пальців, кисті чи зап'ястя; - зазнає щоденного стресу - фізичні вправи також мають заспокійливий ефект Основні характеристики: - Виробник: Hop-Sport - Модель: HS-S022OG - Кольори: темно-синій - Матеріал: силікон - Опір: 27,2 кг - Розміри: 10 х 8см - Товщина: 2,2см Переваги еспандера Щоденне використання еспандера для рук має багато переваг. Завдяки вправам покращується координація та гнучкість м'язів-розгиначів пальців, посилюється захват рук, збільшується сила рук і передпліч. Стимуляція кровообігу та зменшення болю Еспандер може бути застосований для реабілітації після травми. Вправи з еспандером чудово розслаблюють руки, покращують кровообіг і тим самим полегшують біль. Також рекомендуємо вам проконсультуватися з лікарем або фізіотерапевтом перед початком користування. Універсальна форма Тренажер для кисті має овальну, ергономічну форму, і завдяки спеціальним вигинам для пальців вона ідеально лягає в руку і не ковзає під час тренування. Розмір еспандеру універсальний.
Еспандер силіконовий овальний 22,6 кг Hop-Sport HS-S022OG помаранчевий
Овальний силіконовий еспандер для рук 22,6 кг HS-S022OG від Hop-Sport - це тренажер для м'язів кисті рук та передпліччя. Вправи з еспандером покращать силу захвату, зміцнюють та формують м'язи передпліч та зап'ястя. Тренажер для кисті рук виготовлений з високоякісних матеріалів. Вправи з еспандером для рук рекомендуються для тих, хто: - бореться з проблемою перевантаження зап'ястя - довгий час працює за комп'ютером - реабілітується після травм пальців, кисті чи зап'ястя; - зазнає щоденного стресу - фізичні вправи також мають заспокійливий ефект Основні характеристики: - Виробник: Hop-Sport - Модель: HS-S022OG - Кольори: помаранчевий - Матеріал: силікон - Опір: 22,6 кг - Розміри: 10 х 8см - Товщина: 2,2см Переваги еспандера Щоденне використання еспандера для рук має багато переваг. Завдяки вправам покращується координація та гнучкість м'язів-розгиначів пальців, посилюється захват рук, збільшується сила рук і передпліч. Стимуляція кровообігу та зменшення болю Еспандер може бути застосований для реабілітації після травми. Вправи з еспандером чудово розслаблюють руки, покращують кровообіг і тим самим полегшують біль. Також рекомендуємо вам проконсультуватися з лікарем або фізіотерапевтом перед початком користування. Універсальна форма Тренажер для кисті має овальну, ергономічну форму, і завдяки спеціальним вигинам для пальців вона ідеально лягає в руку і не ковзає під час тренування. Розмір еспандеру універсальний.
Еспандер силіконовий овальний 18,1кг Hop-Sport HS-S018OG синій
Овальний силіконовий еспандер для рук 18,1кг Hop-Sport HS-S018OG від Hop-Sport - це тренажер для м'язів кисті рук та передпліччя. Вправи з еспандером покращать силу захвату, зміцнюють та формують м'язи передпліч та зап'ястя. Тренажер для кисті рук виготовлений з високоякісних матеріалів. Вправи з еспандером для рук рекомендуються для тих, хто: - бореться з проблемою перевантаження зап'ястя - довгий час працює за комп'ютером - реабілітується після травм пальців, кисті чи зап'ястя; - зазнає щоденного стресу - фізичні вправи також мають заспокійливий ефект Основні характеристики: - Виробник: Hop-Sport - Модель: HS-S018OG - Кольори: синій - Матеріал: силікон - Опір: 18,1 кг - Розміри: 10 х 8см - Товщина: 2,2см Переваги еспандера Щоденне використання еспандеру для рук має багато переваг. Завдяки вправам покращується координація та гнучкість м'язів-розгиначів пальців, посилюється захват рук, збільшується сила рук і передпліч. Стимуляція кровообігу та зменшення болю Еспандер може бути застосований для реабілітації після травми. Вправи з еспандером чудово розслаблюють руки, покращують кровообіг і тим самим полегшують біль. Також рекомендуємо вам проконсультуватися з лікарем або фізіотерапевтом перед початком користування. Універсальна форма Тренажер для кисті має овальну, ергономічну форму, і завдяки спеціальним вигинам для пальців вона ідеально лягає в руку і не ковзає під час тренування. Розмір еспандеру універсальний.
Набір еспандерів для тренування пальців рук Hop-Sport HS-L003FT розмір L
Набір еспандерів розміром L HS-L003FT від Hop-Sport допомагає тренувати м'язи кисті та руки. Набір складається з трьох каучукових еспандерів, які відрізняються кольором та міцністю. Тренування за допомогою каучукових еспандерів забезпечить надійну підтримку для реабілітаційного процесу та відновлення після травм пальців, кистей, зап'ястя та передпліч. Завдяки ергономічній формі еспандери ідеально лягають у будь-яку руку! Вправи з еспандерами для рук рекомендуються для тих, хто: - бореться з проблемою перевантаження зап'ястя - довгий час працює за комп'ютером - реабілітується після травм пальців, кисті чи зап'ястя; - зазнає щоденного стресу - фізичні вправи також мають заспокійливий ефект Основні характеристики: - Виробник: Hop-Sport - Модель: HS-L003FT - Кольори: зелений, синій, чорний - Опір: 3 кг, 4 кг, 5 кг - Матеріал: силікон - Розміри: 8 x 4,2 x 1,5см Переваги тренажера для м'язів пальців Щоденне використання еспандерів має ряд переваг. Завдяки вправам покращується координація та гнучкість м'язів-розгиначів пальців, посилюється захват рук, збільшується сила рук і передпліч. Вправи з еспандерами рекомендуються як профілактика травм і перевантажень, а також мають розслаблюючий ефект. Тому ви можете сміливо використовувати ці еспандери кожного дня! Вони зручно складаються і їх можна брати з собою, де б ви не були! Стимуляція кровообігу та зменшення болю Набір еспандерів є хорошим інструментом для реабілітації. Вправи з еспандерами чудово розслаблюють руки, покращують кровообіг і, таким чином, приносять полегшення болю. Як і в інших тренуваннях, регулярність та послідовність є найважливішими. Перед початком користування рекомендуємо проконсультуватись з лікарем! Різні рівні навантаження Кожен еспандер у наборі має різні рівні навантаження. Рекомендуємо спершу починати з найменшого рівня і поступово посилювати навантаження на руки.
Набор эспандеров Hop-Sport HS-L003FT размер L
Еспандер регульований Hop-Sport 5-60 кг HS-P060HG чорно-червоний 590230823
Характеристики: - Модель: HS-P060HG - Колір: чорний із червоним - Довжина: 15см - Ширина: 10,5см - Вага: 130 г - Гарантія: 24 місяці Еспандер регульований Регульований еспандер для рук 5-60 кг HS-P060HG чорно-червоний — це невеликий, але ефективний інструмент для зміцнення м'язів рук. Завдяки еспандерам ти покращиш силу пензлів, пальців і передпліч, а також зміцнить свої суглоби. Еспандери
Еспандер силіконовий овальний 18,1 кг Hop-Sport HS-S018OG синій 5902308226
Основні характеристики: Виробник: Hop-Sport Модель: HS-S018OG Кольори: синій Матеріал: силікон Опір: 18,1 кг Розміри: 10 х 8 см Товщина: 2,2 см
Набір еспандерів для тренування пальців рук Hop-Sport HS-S003FT розмір S
Набір еспандерів розміром S HS-S003FT від Hop-Sport допомагає тренувати м'язи кисті та руки. Набір складається з трьох каучукових еспандерів, які відрізняються кольором та міцністю. Тренування за допомогою каучукових еспандерів забезпечить надійну підтримку для реабілітаційного процесу та відновлення після травм пальців, кистей, зап'ястя та передпліч. Завдяки ергономічній формі еспандери ідеально лягають у будь-яку руку! Вправи з еспандерами для рук рекомендуються для тих, хто: - бореться з проблемою перевантаження зап'ястя - довгий час працює за комп'ютером - реабілітується після травм пальців, кисті чи зап'ястя; - зазнає щоденного стресу - фізичні вправи також мають заспокійливий ефект Основні характеристики: - Виробник: Hop-Sport - Модель: HS-S003FT - Кольори: зелений, синій, чорний - Опір: 3 кг, 4 кг, 5 кг - Матеріал: силікон - Розміри: 7,5 x 4 x 1,5см Переваги тренажера для м'язів пальців Щоденне використання еспандерів має ряд переваг. Завдяки вправам покращується координація та гнучкість м'язів-розгиначів пальців, посилюється захват рук, збільшується сила рук і передпліч. Вправи з еспандерами рекомендуються як профілактика травм і перевантажень, а також мають розслаблюючий ефект. Тому ви можете сміливо використовувати ці еспандери кожного дня! Вони зручно складаються і їх можна брати з собою, де б ви не були! Стимуляція кровообігу та зменшення болю Набір еспандерів є хорошим інструментом для реабілітації. Вправи з еспандерами чудово розслаблюють руки, покращують кровообіг і, таким чином, приносять полегшення болю. Як і в інших тренуваннях, регулярність та послідовність є найважливішими. Перед початком користування рекомендуємо проконсультуватись з лікарем! Різні рівні навантаження Кожен еспандер у наборі має різні рівні навантаження. Рекомендуємо спершу починати з найменшого рівня і поступово посилювати навантаження на руки.
Попередня   Наступна
1   2   3   4   5   ...   9  

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на еспандери Hop-Sport. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити еспандер Hop-Sport в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на еспандери Hop-Sport. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія