шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Тип
Світловий потік
Час роботи
Джерело живлення велофари
Джерело живлення мигалки
Функції та можливості
Режимів яскравості
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 1 моделей:
| Soshine Скинути все
закладка
в закладки
Купить велоліхтар Soshine TB1: цена от 924 грн.
0
0
0
1
Вага (г): 270; Кріплення: гнучке; Ударостійкість; Захист від вологи: IPX6; Матеріал корпуса: алюміній; USB-порт для зарядки; Джерело живлення: 2x18650; Макс. час роботи (год): 30; Режимів яскравості: 3; Режимів роботи: 5; Світловий потік (лм): 2400; Тип: велофара
від 924 до 1 025 грн.
Порівняти ціни та купити Soshine TB1
1 магазин 3 пропозиції
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на велоліхтарі Soshine. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити велоліхтар Soshine в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на велоліхтарі Soshine. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія