шукати тільки в цьому розділі  
Підбір за параметрами
Ціна
віддо грн.
Виробники
Усі брендиОсновні бренди
Колір
Тип
Кріплення
Об'єм
Функції та можливості
Очистити параметри підбору
Каталог товарів

Виводити
Розмір картинок
Вибрано 8 моделей:
| Osprey Скинути все
закладка
в закладки
Купить велосумка Osprey Top Tube Bag: цена от 1795 грн.
Колір:
Матеріал: поліестер; Вага (г): 123; Розміри (мм): 230x100x60;єм (л): 0.25; Об' Кріплення: на раму; Тип: велосумка
Купити від 1 795 до 2 252 грн.
Порівняти ціни та купити Osprey Top Tube Bag
5 магазин 6 пропозицій
Якщо блок цін не завантажився,
натисніть на посилання
Сумка під сідло Osprey Escapist Saddle Bag black - L - чорний 009.3570
Сумка під сідло Osprey Escapist Saddle Bag дозволяє вам створити повний набір байкпакінгу, який підійде вам, вашому велосипеду та тому, як ви їздите. Велика сумка Escapist Saddle Bag Large, що складається з двох частин, оснащена спеціальною кобурою під сідлом, яка запобігає хитанню, а знімна водонепроникна сумка несе більш громіздке спорядження. Прикриті отвори для продувки повітря знижують тиск і
Сумка на кермо Osprey Escapist Handlebar Bag Large (1054-009.3569)
Сім'я Escapist дозволяє вам зібрати комплексний велосипедний комплект, який підійде вам, вашому велосипеду та вашому способу їзди. Велика сумка на кермо Escapist виготовлена ​​із міцної, водовідштовхувальної основної тканини, зварних швів та водонепроникних блискавок для захисту вашого спорядження у вологих умовах. Світловідбивні елементи для видимості та зручні для рукавичок
Сумка в раму Osprey Escapist Frame Bag Small (1054-009.3566)
Верхня трубчаста сумка Osprey Escapist надійно перенесе ваше спорядження під рукою. Жорсткі панелі посилення на горизонтальних панелях зберігають форму сумки, дозволяючи легко розстібати блискавку, а м’які бічні панелі забезпечують легкий доступ. Лінійка велосипедних сумок Escapist дозволяє вам налаштувати індивідуальну систему, яка підходить саме вам, вашому велосипеду та стилю їзди.
Сумка на пояс Osprey Savu 5 Велосипедная Postal Blue
Сумка на пояс Osprey Savu 5 Велосипедная Aprium Purple
Сумка на кермо Osprey Escapist Handlebar Bag Large (1054-009.3569)
Сумка в раму Osprey Escapist Frame Bag Small (1054-009.3566)

© 2006-2024 Magazilla
Magazilla - крупнейший каталог описаний и цен на велосумки й кріплення Osprey. Ми не продаємо і не доставляємо товари, а допомагаємо користувачам підібрати потрібну модель і купити велосумка Osprey в Києві в інтернет-магазині за найкращою ціною. Більше 1000 магазинів надають нам інформацію про наявність товарів і ціни на велосумки й кріплення Osprey. До послуг користувачів зручний підбір техніки за параметрами, сервіс порівняння, універсальний пошук за назвою, докладні описи і характеристики, відгуки користувачів, фото/відео галереї товарів, корисні посилання та інструкції.
У системі представлені інтернет-магазини всіх регіонів України: Київ, Донецьк, Миколаїв, Запоріжжя, Вінниця, Черкаси, Ужгород, Харків, Чернігів, Дніпро, Луцьк, Львів, Чернівці, Одеса, Луганськ, Рівне, Хмельницький, Сімферополь, Херсон, Івано-Франківськ, Полтава, Кіровоград, Суми, Житомир, Тернопіль та інші міста. Передрук будь-яких матеріалів тільки за письмовою згодою редакції.
Як нам зателефонувати
Розміщення прайс-листівЗапитання й побажання щодо сайтуMagazilla на Facebook
Порівняння
Закладки
Історія